Цачева: Кой е по-подходящ от мен? Аз съм една майка!

Не бих флиртувала със сетивата на хората, отсече тя
11 ное 2016 09:52, Петя Славова
205
Цачева: Кой е по-подходящ от мен? Аз съм една майка!
Снимка: архив, Булфото

"Грешката, за която говори Бойко Борисов, е, че не се е подвел по популизма. Грешка ли е, че е търсил най-подходящия човек? Кой от останалите ми колеги може да бъде по-добър и по-подходящ от мен?", попита кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

По думите ѝ резултатите на първия тур от президентските избори са такива, защото тя е била себе си и е говорила истини. "Никога не бих заложила да флиртувам със сетивата на хората", категорична беше Цачева.

Тя добави, че от ГЕРБ винаги са търсели най-подходящия човек за всеки пост, който вече има опит, "а не човека, който би се харесал най-много в едно мерене по някакъв критерий".

Още по темата

"В тази кампания аз съм била докрай толерантна. Дори бях критикувана от моя щаб защо не отвръщам на нападките. Как може да отвърнеш на нападките, в които има само личностно заяждане? Няма нищо, с което да съм изложила държавата, да съм я накърнила и тук, и извън България. Няма какво да се каже и разбирам безсилието им, освен да се хванеш за външността ми", допълни Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ заяви пред bTV, че ще остави без коментар нападките на лидера на БСП Корнелия Нинова, че Цачева била партиен кандидат и слушала Бойко Борисов и ГЕРБ, като по този начин разделяла народа, а не го обединявала.

"Този коментар – това са хора лишени от всякакво чувство за хумор, от всякаква реалност, които са тръгнали към властта", смята Цачева.

"С кого ще управлявате, госпожо Нинова? С кого? С Пламен Орешарски отново? Как ще се случи тази работа?", обърна се към нея кандидатът на ГЕРБ.

"Аз бях първа на първия тур – с оглед на чисто партийните кандидати. Радев е от Инициативен комитет, подкрепен от БСП, Трайчо Трайков, който тогава беше потенциално възможен кандидат за балотаж, е от коалиция. Красимир Каракачанов също е от коалиция. Това имаше предвид нашият лидер", каза Цецка Цачева по повод обещанието на премиера Борисов, че след загуба на първи тур правителството ще подаде оставка.

"За да управляваш, трябва да имаш подкрепата на гражданите. На първи тур се мерят резултатите на чисто партийните кандидати", настоя Цачева.

"За втория тур вече се търси подкрепа на партньорите от мнозинството в парламента. Ако нямаме такава подкрепа на втори тур, управлението не е самоцел", каза още тя. Въпреки последните социологически проучвания, които дават голяма преднина на Румен Радев на втори тур, Цачева смята, че е възможно резултатите да бъдат обърнати.

"Как ще бъдем подредени в неделя – отново нещата са в ръцете на българските граждани", посочи тя.

Във финалното си послание към българските граждани преди балотажа в неделя, Цецка Цачева заяви, че е такава, каквато я познават от 2009 г.

"Не съм първа красавица, не съм първа младост. Аз съм една майка, една жена, такава каквато сме повечето български майки и жени. Имам експертиза, имам опит, характер, не се отказвам, мога да прощавам. Мога да бъда обединител, да преследвам стъпка по стъпка интересите на хората. Винаги се раздавам, защото така разбирам работата в интерес на гражданите", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
2
 
21
 
! Отговори
мислещ преди 7 години
Около тая се носи такава смрад като в казармена тоалетна. И вида и нечиостоплътен и мисленето и такова.Клозет ..Позор за хората даващи глас за такъв торфен червей
152
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева е само един нагаждач и изпълнител.Граматически грешки,недоизказани и неуместни хрази,визия,тембър,какво да говорим,няма качества за президент.Виж,за майка на сина си-да.
151
3
 
16
 
! Отговори
извини се ма мащехо преди 7 години
Тая комунистическа лакомия хептен е откачила , каква майка можеш да ми бъдеш ти *** откачалко , аз майка си имам и се гордея с нея, a от теб ми се повръща като те гледам само.
150
24
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
Гледах дебата Цачева действително е по-подготвеният кандидат. Радев е човек на БСП лицемер, човек с две лица, както го нарече Борисов, но най-важното, той е фатвак, колкото и колежа да е завършил, *** си остава ***. Президента трябва да разбира, от право просто, без това не може.
149
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неадекватно поведение за един кандидат-президент на Цецка Цачева снощи в дебата ѝ с Радев.Сълзи за лични истории в семейството ѝ,признанието,че е некрасива,стара,неатрактивна...майка...това го занем всички,но не биваше да го казва.Неясноти,защо едва сега разкрива тайната на дядо си,заприлича на риалити шоу.Не е ли за да спечели дясномислещите,които я упрекват за членството ѝ в БКП.И как то се е случило с такъв дядо,ДС знаеше всичко,за всеки тоганва и с такъв роднина бе невъзможно да си в БКП.
148
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По подходяща е майка ми ,дето блъска на 3 смени, за да построи социализма ви!Работеше дори на 8-ми март!/За двойния надник/ Комунистически мекерета!ГЕРБ=БСП!
147
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И АЗ ТАКВАЗ МАЙКА НЕ ЩА !!! Половин българия не мо'е го вдигне от теб ... СТРАХ !!!
146
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен #144Не, не, не така!Ако си мълчи, казвате, имала по-голям шанс.Никакви такива шансове, защото, пътувайки по света като президент, не може да мълчи.И тогава започва трагедията!
145
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ТЕ ИСКАМЕ ..стига рива
144
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като си маяка защо се превърна в укрва на нацията и всеичке те онодуват НЕ ТЕ ИСКАМЕ и ДА ГРОЗБА СИ ..стига рива
143
1
 
18
 
! Отговори
Probi преди 7 години
След Плевнелиев и тази женица! Нито визия ( все има някой в България, който може да я научи как да се облича и как да се грижи да изглежда по-добре, след като задължително отслабне ), нито подходящ за държавен глава изказ, никаква харизма.....Искам да си я представя как мънка при среща с новия американски президент...ох, тази моя Родина, защо така не спират да те излагат, обична моя?
142
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,айка била ---а за наще майки с по 150 лв пенсия някой мисли ли ...
141
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
куха лейка ..куц кон избра Бойко ..майка и *** майката ...а за наще майки с по 150 лв някой мисли ли ...
140
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
До АНОНИМЕН-142,за магаре няма как да се приеме, по-скоро за магарица.
139
1
 
11
 
! Отговори
Петър Рачев преди 7 години
Борисов,Не да си ги признавайте грешките, а не ги правете!А най съществените дори не си ги признавате!Дружно с БСП блокирахте реформите!Дружно комунистите/с Царска помощ/ унищожихте "дясното"!Дружно убихте мечтите ни за благоденствие и цивилизованост!Очевиден ФАКТ- вече 3 млн. българи избягаха на Запад! Даже и "червените " не избягаха при любимия ви Путин!...Грешка ли е, че мен ме преследвате за 100лв. до докрай докато не ги върна ДО СТОТИНКА, а с Цацаров заметохте дирите на 4 млрд. ?
138
1
 
16
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 7 години
Ааааа недей така Цецке!!! Ще ревем ли сега??? А га яде кюфтетата /от ръката на бай Тошо/ що не рева??? А кажи де???
137
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цъфнал герб Цъфнал герб Цъфнаел герб! Тази я бива за композитор и диригент на Виенската филхармония! А защо не и на Миланската скала! Майкя ви е много надарена. А за баща ви нема и да споменавам колко е даровит с Винету! А пък тези дето са гласували за тях за надарени в бежавият салон на задният двор. Халката им е станала като на слон. Е нали и такива трябва да има с големи халки да може да ги поемат наведнъж 240 челена на ткзс-то!
136
1
 
17
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
С такава майка баща не ми требе! ;)) Сещайте се. Хахаха. Радев президент. Точка.
135
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за майка си ти бе вуйно? В клипа ти те видях като пиян диригент на герберски хор. До това падение никога няма да стигне моята майка. Готвиш се и държавен глава да станеш. Да се напиеш и да ревеш излагайки България, както снощи злепоставяйки само себе си и Борисов. Представям си те строена пред почетния караул разстроена за дядо ти. Бягай бързо до Нар. събрание, докато не е разпуснато, защото не се знае дали в бъдеще ще долазиш и до председателското място
134
1
 
26
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
А Цачева не може да е независима в такива решения.И в този случай се превръщаме пак в тоталитарен режим ,където президент,министерски съвет,,управляващи и контролни органи са от една партия.Да Ви напомня нещо от преди 10.11 1989 г.?