Сидеров зове: ГЕРБ и БСП да направят кабинет на спасението

Ако вземем мандат и се провалим, е краят на РБ, смята Зеленогорски
30 ное 2016 10:22, Анисия Иванова
64
Сидеров зове: ГЕРБ и БСП да направят кабинет на спасението
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е отправил апел към ГЕРБ и БСП да преосмислят поведението си за предсрочните парламентарни избори след вчерашните консултации при президента Росен Плевнелиев.

"Призовах ги да помислят дали могат да направят заедно кабинет на спасението", заяви националистът пред Нова тв.

По негово мнение в рамките на този парламент трябва да се направи правителство, така че да не се отива на предсрочни избори.

Той предупреди, че в момента страната е изправена пред реални опасности, които не бива да се пренебрегват - бунтовете в Харманли и заплахата на Ердоган да пусне бежанската вълна от Турция към Европа.

Още по темата

В период на безвластие това криело големи опасности. "Споделяме мнението, че това не е добре. Загрижени сме", каза Сидеров.

Същевременно лидерът на "Атака" заяви, че няма амбиции да участва в служебен кабинет като министър или част от изпълнителната власт.  "Трябва да се търси вариант за използване на потенциала на парламента", убеден е той.

Според Найден Зеленогорски от "Реформаторския блок" България не трябва да бъде поставяна в стрестест и пред изпитания.

"Много по-вероятно е да се реализира негативният сценарий - предсрочни избори в края на март - началото на април. Ако вземем мандат и се провалим, е краят на Реформаторския блок. Но ако успеем е добре за държавата", посочи Зеленогорски.

По думите му това е изключителен риск, но и голяма възможност за реформаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров зове: ГЕРБ и БСП да направят кабинет на спасението----------------------------Луд умора няма, само се поти :D А наш Волен си има цЕла програма
30
2
 
15
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
И Сидеров го гони шубето, че ще изхвръкне от парламента, а с това по-голямата си цел-властта!!! Псевдопатриоти, които гонят само собствените си интереси, а не по-важната цел, да защитят интереса на народа!!!
29
3
 
15
 
! Отговори
ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ преди 7 години
НА КАКВО СПАСЕНИЕ БРЕ ЯМБОЛИЯ РОШАВ И ЛУД, НА ТВОЕТО СПАСЕНИЕ И НА ВАС ПАТРИОТАРИ МАФИОТИ.НАРОДА СИ КАЗА ЯСНО И ГРЪМОВНО -- НЕ ВИ ИСКА НИКОЙ !!И ИСКА ДА ВИ НАМАЛИ НА 80 ПАРЧЕТА - МАКСИМУМ 100 ПАРЧЕТА, ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА ПЛЕМЕТО ПРОСТО БЪЛГАРСКО.ИМ ИСКАМЕ МАЖОР МАЙОР..МАЖОРЕН ИЗБОР--100 ПАРЧЕТА, ВСЕКИ СИ ПУСКА СОВЯХ КАНДИДАТ, И СЕ БИЕТЕ ЕДИН СРЕШУ ДРУГ, И САМО ДВАМА ОТИВАТ НА БОНУС--НА БАЛОТАЖА. А НЕ КАКТО Е---ГАРАНТИРАНИ КВОТИ, И ПАРТИЕН ЛИСТ С 25 ПОСЛУШНИКА МАГАРЕТА НА ВОЖДА..ТОВА Е КОМУН
28
0
 
10
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Девет *** в редица , а къде са Местанчо и Меди ?Шарена *** сте всичките
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не щат избори. Искат кабинет на спасението си вътре у парламента.
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров воеводи си зове.
25
2
 
18
 
! Отговори
сами сте си виновни преди 7 години
2012 трябваше да ги довършим всички партийки. Страх им се четеше в очите. Сега ни затриха за норматив, защото знаеха, че втора възможност няма да им се отвори. Прекръстета я тази държава на Палестина, сходна ни е съдбата.
24
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой ще ни спаси от Белия пудел?
23
3
 
6
 
! Отговори
да преди 7 години
като прочета какъв работоспособен цвят изнасяме навън и чак смешно ми става..тях у нас ги мързи да работят,но като отидат навън и като станат едни работни:)))))))вярно е,че с емиграцията е малко качествени заминаха,но и що *** сме изнесли.не е истина
22
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По разумно нещо от предсрочни избори НЯМА,всичко друго е измама и мафиотски договорки.Нещо дребосъците ги е страх от избори
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Булката Беглец, Винкела от кабеларката, Каракочанов - набедения патриот, Белокосия Сидер от Алфа, и още десетина майстори на лупинга, без да са пилоти се оказаха пилоти първи клас. Хората им показаха, особено тези които бяха техен електорат, че искат нови хора, неомърсени като ББ, умни, образовани, с владеене на чужди езици. Тези патриотари връщат ретроградното, крадливото, простото което заби България на първо място пи бедност и корупция. Кой ще гласува за тези продажници повече? Няма кой.
20
1
 
15
 
! Отговори
10 години уволнение преди 7 години
е нали уж "оставка, та оставка, не можем да го траем, мафия, корупция, крадци, апартаменти". 1 милион души гласуваха протестно, сега носят грозденце като Янето "а, не е подходящ момента, нека си управлява".
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който и да дойде на власт очаквам бизнеса и икономиката в провинцията да продължат да се свиват и изнемогват, да си е все същата разпадаща се мизерия там, всички да отиват към софия или чужбина, а ромите да си налагат простотията все повече и все повече, докато всички на държавна работа ще продължават да симулират работа, въртейки далавери и извършвайки злоупотреби ощетяващи държавата и българският данъкоплатец, но и на това ще му дойде края, след 10-15 години ще започне да се вижда.
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До вчера щяха да съдят Тиквара, днес усетиха, че ако него го няма няма кой да им дава пари и се заеха да го спасяват т.е. да спасяват себе си, защото излъгаха избирателите си и НС ще е спомен от миналото. Колко се изредиха като ***, които лъгаха и после хванаха БУДА за шлифера. Днес са Винкела и Войводата, които изведнъж решиха, че ще спасяват България. А до сега какво правеха? А Белокосия лъв който Мутрагена скопи набързо и той щеше да сваля и го съди. Днес глас не му се чува. Смешковци!
17
1
 
18
 
! Отговори
or преди 7 години
Този Сидер като го видят с пура за 350 лв и бабите се възбуждат.
16
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАРАКАЧАНОВ - АГЕНТ НА ДС И ЧОВЕК НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, С ПАРИТЕ НА КОГОТО ИЗБРАХА ЕДИН ДЕПУТАТ НА ВМРО В ЕВРОПАРЛАМЕНТА.СИДЕРОВ - ПРОКРЕМЪЛСКИЯТ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК - ЦЯЛО ЛЯТО РАЗВЯВАХА РУСКИ ЗНАМЕНА.БДЦ - Хората на Цветан ВасилевИ ВСИЧКИ ТЕ ПОДКРЕПЕНИ ОТ КОМУНИСТА Борисов.Красива картинка, нали. Всички ще са доволни - ДС, Путин, Цветан Василев и ГЕРБ.Само не се знае какво ще кажат в ЕС.
15
10
 
9
 
! Отговори
Х. Бисеров преди 7 години
***, болят ли зъбките?
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен - без борисов тои не е свикнал да се сьобразява с никои...че за какво да се съобразява с наличните кухи ***, нали остави за министри хора от "ортаците". Не се ли харесват?
13
11
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Бойко ни плаши с празни слова:Криза ще има без ГЕРБ във власта.Но не забравих в мандатите два,как ми фалира джоба тогава.
12
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами,той ГЕРБ си имаше правителство,не го искахте. БСП го е шубе,нищо ,че му се иска. РЕФОРМАТОРСКИЯ също има розови сънища,но е в стрес. ........................и какво правим?