Сидеров зове: ГЕРБ и БСП да направят кабинет на спасението

Ако вземем мандат и се провалим, е краят на РБ, смята Зеленогорски
30 ное 2016 10:22, Анисия Иванова
64
Сидеров зове: ГЕРБ и БСП да направят кабинет на спасението
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е отправил апел към ГЕРБ и БСП да преосмислят поведението си за предсрочните парламентарни избори след вчерашните консултации при президента Росен Плевнелиев.

"Призовах ги да помислят дали могат да направят заедно кабинет на спасението", заяви националистът пред Нова тв.

По негово мнение в рамките на този парламент трябва да се направи правителство, така че да не се отива на предсрочни избори.

Той предупреди, че в момента страната е изправена пред реални опасности, които не бива да се пренебрегват - бунтовете в Харманли и заплахата на Ердоган да пусне бежанската вълна от Турция към Европа.

Още по темата

В период на безвластие това криело големи опасности. "Споделяме мнението, че това не е добре. Загрижени сме", каза Сидеров.

Същевременно лидерът на "Атака" заяви, че няма амбиции да участва в служебен кабинет като министър или част от изпълнителната власт.  "Трябва да се търси вариант за използване на потенциала на парламента", убеден е той.

Според Найден Зеленогорски от "Реформаторския блок" България не трябва да бъде поставяна в стрестест и пред изпитания.

"Много по-вероятно е да се реализира негативният сценарий - предсрочни избори в края на март - началото на април. Ако вземем мандат и се провалим, е краят на Реформаторския блок. Но ако успеем е добре за държавата", посочи Зеленогорски.

По думите му това е изключителен риск, но и голяма възможност за реформаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В МОМЕНТА ОЧЕВИДНО СЕ СЪСТАВЯ КОАЛИЦИЯ "КОКАЛ"Каракачанов, ако успее да състави правителство, бързо ще загуби рейтинга си - това става за два дни.Очевидно всичко е за тлъстия кокал, защото някои няма да са във властта ако има избори.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
подкрепям идеята Каракачанов или друг подобен, като Сидеров, да стане премиер. Така ще го видим какво струва и колко удобно ще му бъде да го ругаят "партньорите" му. Премиерството изглежда припари по задните части на всички участващи с НС карикатури на политици. Най-лесно на *** е да ругае.
9
12
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
герб и бсп но без борисов тои не е свикнал да се сьобразява с никои така четози вариант отпада по лошото е да остане на власт при ген радев борисов щеговори едно вьнш министьр друго президентьт трето тогава ще е трагедията
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще има за крадене, ще има за крадене, в един момент просто вече няма да има, след 15 години. Тогава и последните останали заблудени свестни хора ще заминат на запад.
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се притеснявайте, до 15 години сигурен фалит, предвид голямата емиграция на млади и работоспособни българи в чужбина, все по-разрастващата се *иганизация в провинцията и все по-застаряващото население страната няма да може да си изплаща новите милиарди дългове, а малкото останали работещи хора и дребният бизнес едвам свързващ двата края няма да могат да поддържат толкова голяма хунта от хрантутници - политици, социално слаби, пенсионери, хора на държавна работа. Без промени няма как да стане.
6
2
 
20
 
! Отговори
уау преди 7 години
Болене,от кого да ни спасяват-от теб ли-ако е така ,нека направят!
5
4
 
13
 
! Отговори
СДС преди 7 години
Новото участие на РБ заедно с Боко / в сянка, като кукловод/ ще изобличи окончателно т.нар. РБ. Явно Радан Кънев, това подставено лице на Костов ще се окаже най-подходящ....Тъжно е в БГ. Как не се намери поне един нормален.............
4
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи до вчера всички партии плюха Герб, а от няколко дена всички партии натискат за нов кабинет? Какво става тука бе?Какво се мъти пак? Сидер зове за Герб и БСП? Та той с това влезе в парламента...като техен противник? Хора спрете да се подвеждате по Тея популисти... оставете Герб да работи ...вижда се че градят. Какво ще промени Каракачанов или Сидеров или Кънев? Загуба на много време е това.
3
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров да си гледа детето. Бита карта, никой не му вярва повече
2
15
 
29
 
! Отговори
Haja преди 7 години
Сбогом герберастско-реформаторски пачаври!
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
я покажете голите снимки на този гей когато беше не патриот