Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!

Лидерът обяви, че ще управлява само, ако ГЕРБ е №1 на вота
3 дек 2016 14:40,
338
Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!
Снимка: архив Reuters

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му може да поеме управлението на страната след предсрочните избори, само ако избирателите я поставят на първо място. В противен случай той ще заеме мястото си на опозиция.

Тази позиция Борисов отправи в послание към членовете и симпатизантите на партията си по случай 10-ата годишнина от учредяването на ГЕРБ.

Още по темата

В обръщението си премиерът в оставка обявява нов курс и дава заявка за ново управление след предсрочните избори.

"ГЕРБ има с какво да се гордее и ще продължи да го показва като поеме по нов курс с още по- силни и позитивни политики в следващото десетилетие", пише той.

Борисов заявява, че ГЕРБ ще положим всички усилия и ще работят, за да спечелят отново подкрепата на българите за нов управленски мандат.

"Категорични сме, че ще поемем отговорност да участваме и оглавим правителство след изборите, единствено ако народът ни нареди отново на първо място. При всяка друга ситуация ще заемем мястото си на градивна опозиция в Народното събрание. Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно, за да можем да реализираме напълно нашите политики и планове за реформи", пише още лидерът на ГЕРБ.

Така той изключва участието на партията си в следизборни коалиция след предсрочните парламентарни избори.
В посланието си Борисов призовава симпатизантите си да запазят спокойствие.

"Истината е на наша страна и винаги излиза наяве. Всички ние трябва да продължим да се трудим за България", допълва лидерът на ГЕРБ. Той призовава съмишлениците си към това всички заедно да наградят направеното от тях самите.

“Вярваме, че българският народ е мъдър, макар и да е емоционален, и ще направи най-добрия избор за бъдещето на страната ни. Ние ще останем верни на каузата, идеалите и принципите си, за да не допуснем популизма и хулиганството в политиката да завладеят страната ни и да застрашат стабилността, която постигнахме с толкова много усилия", пише още министър-председателят в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Белене, лагерниците се строяват. Партийният секретар честити и раздава подаръци от дядо Мраз. При торбата с подръци - Снежанка с камшика.
183
3
 
25
 
! Отговори
777 преди 7 години
айде стига с тия ултиматуми, побъркахте народа
182
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сам, пак съм сам, в събота срещу неделя...Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг.Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички.
181
2
 
16
 
! Отговори
Лошафи вримина преди 7 години
Кмето на Симитли ни ми убича веч. Филиите с мас - тоже.
180
3
 
22
 
! Отговори
хахах преди 7 години
"Вие сте прости и аз съм *** - затова се разбираме."Казал го е човекът просто и ясно.
179
3
 
8
 
! Отговори
кака ви преди 7 години
Най-накрая ще стане в...ойна и това е.
178
21
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
От мен подкрепата я имаш.
177
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ami tramp znae ce si marionetka kato oland i polskata hazarka merkel
176
5
 
16
 
! Отговори
Varna преди 7 години
Бате Бойко .Какво каза на теб дядо ти .........Трудно се оре с чужди коне ....А сега сметки че най добре се оре с собствен път собствени коне на собствената нива .За нивата тя е нашата Българска нива .За конете обаче трябва да се научим да орем и с чужди коне .Това е демокрацията да си споделяме отговорностите и дейностите по между си .
175
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само преди дни Централното разузнавателно управление на САЩ публикува потресаващи данни за България. Според ЦРУ нашата страна е на второ място на Земята по скоростно измиране на хората у нас, пред нас е само африканската Лесото!
174
5
 
20
 
! Отговори
БГ преди 7 години
АКО ВМЕСТО САНИРАНЕТО И ДРУГИТЕ ГЛУПОСТИ,БУРГАС ,ЮЖЕН ПОТОК И БЕЛЕНЕ,ПЕНСИИТЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ПОВЕЧЕ ОТ 100 % И ЩЕШЕ ДА БЪДЕШ ВИНАГИ НА ВЛАСТ,САМ СИ ИЗЯДЕ ХЛЯБА,НО ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ И ТРУДНО МОЖЕ ДА ГО ИМАШ,ЩОТО СЛУШАШ ***.БЕШЕ ТРЪГНАЛ ХУБАВО КАТО С РАДОСТ ОБЯВИ ЗА ТРРИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ ПРОЕКТА НАД 1МЛД.ДОЛАРА ПРИХОДИ,ТЕ ЩЯХА ДА ТИ РЕШАТ ПЕНСИИТЕ ,ЩЕШЕ ДА ИМА И ЗА ТЕБЕ И БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ,АМА НЕ ТИ СЛУШАШ ЕС И АМЕРИКА,СЕГА СИ СЪРБАЙ СУПАТА.
173
4
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Иначе като е...сам,всякакви...щуротии се въртят в главата му,а народът,кучета го...яли.
172
3
 
20
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Нямам нищо против ГЕРБ! Нека си съществуват да си правят вечеринки и да бистрят политиката! Но НИКОГА повече не искам да управляват. Нямам нищо против ГЕРБ - имам много против "герберазъма". И против социалистите нямам нищо против - само против социализъма. Искам умни родолюбиви политици дето са учили поритика и дето умеят да направят добро за нацията и държавата да управляват. Само че знам че няма откъде да дойдат. Умните и можещите отдавна избягаха, останаха "красивите и продажните".
171
4
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Докато Боко не се...ожени,за да има кой да го...заглавичква в къщи,няма да гласувам за него.Иначе като е...сам,
170
5
 
22
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Руска Лада, с бронировка Нива,а костюм на райе ще му отива.На умрЕло пищят гербераси,щото най-печелят от властта си.
169
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите ще са първи - БСП втори - герба трети
168
4
 
14
 
! Отговори
Благой преди 7 години
Има два варианта: 1. Гражданска война, но не е хубав вариант брат брата да убива и така и иначе вече сме твърде малка нация със най бързо застаряващото и измезващо от земята население.2. Арестуване на всички властимащи и техните поколения и изземване на всичките им бизнеси имоти всякакви задгранични и създаване на истинско правителство мислейки само за просперитет на нацията ни. Не е трудно, примери и история много, хората не са длъжни да знаят всичко, трябва само желание, действие и обединение
167
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко, Бойко. Защо пуна тия нещастници от РБ в управлението и те компроме тираха ГЕРБ. Кажи от ЕНП ли те натиснаха да ги вземеш или от глупост го направи.
166
5
 
21
 
! Отговори
теменужка преди 7 години
Цъфнал ГЕРБ........
165
5
 
25
 
! Отговори
карина преди 7 години
Бойко , само ми се иска да те попитам - защо като говориш за идеали и стабилност си в оставка ?????????????????