Опозицията твърда: Вотът срещу кабинета ще е през януари!

ДПС смята, че Европа ще го приеме положително
102
Опозицията твърда: Вотът срещу кабинета ще е през януари!
Снимка: БСП

Вот на недоверие срещу правителството на Бойко Борисов ще има при това не кога да е, ами точно в началото на новата година, когато България ще поеме председателството на ЕС.

Въпреки че тогава страната ни ще бъде в центъра на вниманието на европейските институции и у нас ще се провеждат серия от срещи на високо ниво, опозицията в парламента не се отказа от идеята си да иска да свали кабинета "Борисов 3".

Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ това дори ще се приеме положително от европейските ни партньори.

Още по темата

След кратка среща днес той и червената шефка Корнелия Нинова обясниха, че вотът ще бъде внесен в деловодството на парламента на 17 януари.

На 10 януари, първият работен ден за народните избраници след дългата им ваканция за Коледа, работна група от четирима представители на левицата и трима на ДПС, ще седне да напише мотивите към вота. Темата му ще е корупцията.

Само че, понеже според Нинова и Карадайъ рушветите са бич във всички секторни политики, на работната група се пада задачата да уточни точно за кои от тях ще бъде вотът.

Нинова смята, че няма вариант вотът да е за цялостна политика, а ще е само за корупцията в определени секторни политики като в мотивите ще са описани много примери за тази порочна практика.

"Датата 17 януари не е обвързана с някакъв ретрограден Меркурий или с някаква Венера, просто 10-и е първият работен ден след ваканцията и тогава ще се подготвят мотивите", допълни соцлидерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
14
 
! Отговори
кококо преди 6 години
Не разбраха тея другари че ако си играят с ДПС винаго ще са губещи.
41
4
 
14
 
! Отговори
Бай Танас преди 6 години
Злобелия е неуморна. Не спира да вдига акциите на Борисов. Ако с тая енергия се опиташе да поработи и свърши нещо полезно , цена нямаше да има :):):)
40
2
 
9
 
! Отговори
йоко преди 6 години
Само се напинят тея ще се пръснат от напиняне , само да сне се на*кат. Резултат никъв .. Баце е казал че с такава опозиция ще управлява докато е жив, лошо ама е прав.
39
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте кадри как изглеждаше България преди 2009 и вижте сега . Всичко деуго са спекулации, чужди агенти и лъжи. Като пусна клип на СФ края на 90те и ме хваща срам, че това е било столица. Не ьнам кво дрънкате , но откакто Герб и ЕС работят заедно напредъка е очевиден.
38
4
 
11
 
! Отговори
Стам преди 6 години
Отровата на червените мухоморки е разнообразна и опасна.Пазете се скъпи съотечественици !
37
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елате ги вижте българофобите в действие, вечните партньори БСП И ДПС. С тези кьорфишеци само затвърждават отвръщението на народа към жалките им същества.
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не погледнете в купичката на трите прасенца,а само в чуждата помия?Шиши през тази година е декларирал 67 млн,което е 525 пъти повече от декларираното през 2009г.А сметната палата се спотайва,що ли?Говорим само за декларираното Недекларираното при танца със сабите не съ знай знай ли съ.
35
4
 
5
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Естествено че вотът няма да успее. Но той е началото а не края. Има подготвени още специални безплатни мероприятия за европредседателството- излизане на хората на улиците за посрещане на евро-ВИПовете "на крака" така да се каже. Меркурий не е ретрограден но тези дето ще бъдат по улиците - не знам?
34
1
 
10
 
! Отговори
Страшна работа преди 6 години
Е тетка може да си прави всеки ден вот, само незнам що това се тръби толкова все едно има някакво значение ?
33
2
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Морето от крадци,тук няма цветове.Морето от крадци,в Бг няма брегове.Опре ли до пари,бай *** Тарикат,веднага става той,на Дявола ортак.
32
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто влязохме в ЕС, управляващите партии водят политика на грабене на еврофондовете и имитиране на реформи. Няма никаква разлика между ГЕРБ и БСП
31
6
 
17
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 6 години
Вотът няма да успее ! И това кака Кори го знае ! Обаче симулира дейност пред старчоците и бабите от БСП...
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че Корнелия втвърдява опозицията-Карадайъ е доста мек.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По време на мъчителния преход от съветска република към нормална държава се появиха много недоносени политици с ментални проблеми. Хубаво е, че тези мутанти се тряпят едни други в името на партийната борба. Това е обяснението за десните забежки на БСП, левия уклон в ГЕРБ и всичката истерия наречена българска политикаДа се надяваме, че до няколко години тези недъгави създания ще забравят за какво се борят и ще заемат подобаващото им място в прашасалите архиви
28
3
 
13
 
! Отговори
Разбрах преди 6 години
Опозицията ще сваля кабинета , а купнелия гаЩ ите си.
27
4
 
17
 
! Отговори
хе преди 6 години
ама не може Бай ви *** да пропусне да се покаже пред ЕВРОПАТА. То е толкова логично. Спаха 2-3 месеца и точно януари ще скачат в Банята!
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Позицията на ДПС е ясна. Зад БСП.
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП и ДПС отново твърдо един зад други. Вечна дружба!
24
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Европа ще го приемеСтанишев го назначиха от Германия,каква Русия ти е в главата,сега и Шулц се връща в управлението.Радев е натовец,Клинтън го поздрави.
23
12
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
С празна паница, огерберена, Коледа идва, а пари пак нЕма.Миш-маш с генерал Талаш, беден ли си - гладен стоиш !!