Полицията се справила много добре с убийството на Вики

Доказателствата срещу Северин щели да издържат в съда
Обновена: 14 окт 2018 11:29 | 14 окт 2018 10:15, Камелия Цветанова
99
Полицията се справила много добре с убийството на Вики
Снимка: Reuters, архив

МВР е работило добре по случая с разкриването на убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова. Това заяви бившият министър на вътрешните работи Валентин Радев пред Нова тв.

Още по темата
"Аз съм удовлетворен като бивш министър на вътрешните работи, че момчетата се справиха много бързо. Много неща още не са известни, тепърва ще продължава работата, но важното е, че извършителят е разкрит”, коментира той.

Според него доказателствата срещу Северин Красимиров са достатъчно, за да могат да издържат в съда.

Става въпрос не само за ДНК материал, открит по тялото на жертвата, но също и за вещи на мъжа и други данни, с които полицията разполага.

Очаква се заловеният в Германия 21-годишен мъж да бъде доведен в България през следващата седмица.

"Там, където изпратим жандармерия, нещата обикновено утихват. Аз не искам да е така, полицията, районният инспектор, той трябва да е този, който да всява респект", коментира още Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
18
 
! Отговори
32621 преди 5 години
"Аз съм удовлетворен като бивш министър на вътрешните работи, че момчетата се справиха много бързо. Много неща още не са известни, тепърва ще продължава работата, но важното е, че извършителят е разкрит, Призлява ми от ***... Извършителят е разкрит - работата е свършена. да, ама не - имало още много да се работи. А ако се окаже, че не този е извършителят? Какво може да подтикне зрял мъж да бръщолеви? Нищо друго, освен собствената му глупост. Ама този бележи рекорд при всяко изказване.Уникум!
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Полицията се справила много добре с убийството на Вики"---Така е. Целият "колектив" на днесбегето е така. Полицията СЕ СПРАВЯ С УБИЙСТВА , Военните откриват ВОЕНЕН снаряд ...
52
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията се справила много добре с убийството на Виктория...... ------------Как така, полицията ли я е убила?! Лелеееее
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...че момчетата се справиха много бързо. Много неща още не са известни..."---Смехотворно! :)С какво са се справили, като има много неизвестни? И тоя приказва в стил Цвъки Цв. - милиционерски.Те така се "справиха много бързо" и с клошара в Пловдив дето "подпалил" складовете.
50
5
 
11
 
! Отговори
Митко преди 5 години
А ако не е Селянин,ако е друг.Хвали се все едно е осъден и лежи в затвора.То беше по спермата,то беше по розовия ***.Алеята е много посетена,пък два часа никой не я видял.Много са объркани.Май,като с Горския-чудят се,как да ни залъжат бързо.
49
3
 
19
 
! Отговори
Да не се хвали МВР преди 5 години
Първият път като е признал,нали е казал тоя Северин, че убийството го е извършил с още двама, а не сам.Къде са другите двама?МВР-то да ги потърси, а не да са хвали.
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тези 24 ч. докат търсят ДНК-то на кого съответства,дали на психоболен или психически неуравносен,то ли клошар заложил се в храстите или разхождащ се предполагаем турист с двойно гражданство,изпуснаха да хванат извършителя в дома му,точно на место с вещите с които извършил престъплението и вещите с които се сдобил след извършеното злодеяние-убийство с насилие над жертвата,че още в това положение отрича,че едната част от извършените престъпления за които ще му дадат срок да ги лежи са точно ДНК
47
12
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До просто не става. Няма кой да те убеди, защото си предубеден. Или си роднина на Северинчо?
46
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А сестрите Белнейски ??? Какво стана с тях ????
45
2
 
25
 
! Отговори
даа преди 5 години
тоя филм със събраните доказателства сме го гледали за последните 20-25 години много пъти и накрая..тука грешка..та грешка и накрая..оня излязъл сух..примери..милион...
44
2
 
18
 
! Отговори
да преди 5 години
а, то има още време да се ос'ерат с разследването..да не бързаме..това,че на нашите им стигна акъла колкото да звъннат в Германия и немците да им свършат работата нищо не означава...всичко под доживотен затвор ще бъде провал за Борисов
43
1
 
29
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
"Полицията се справила много добре с убийството на Вики"Последно Северично ли я е убил или полицията?!? Щото от заглавието излиза, че е второто!
42
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашата полиция и ДАНС напоследък се занимават не с разкриване на престъпниците, а с намиране на удобните за властта виновни.Подхвърлят на електората някаква версия, повтарят я 10 000 пъти по медиите и тя става истина. А на 80-те % толкова им трябва да захапят въдицата.
41
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе стигасте с тая фики омразна ми дая слушам
40
4
 
32
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
От заглавието излиза, че е убита от органите на МВР.
39
10
 
34
 
! Отговори
просто не става преди 5 години
Никой не може да ме убеди,че тоя плондер е изнасилвач,и на всичкото отгоре и убиец!Лошо са го избрали!
38
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погнусен за хиляден съм от родното МВР.
37
0
 
27
 
! Отговори
мани мани преди 5 години
Долна история!
36
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да де, полицията се справила добре. Ако се беше справила добре, нямаше да е убита а щеше да е жива сега.
35
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адмирации и овации към жълтите разследващи плюнки в родното МВР.....Аплодисменти - че в 21 век посред бял пияни роми екзекутират българки, а Ушевия нерез зяпа ко стаа у фейса....