Полицията се справила много добре с убийството на Вики

Доказателствата срещу Северин щели да издържат в съда
Обновена: 14 окт 2018 11:29 | 14 окт 2018 10:15, Камелия Цветанова
99
Полицията се справила много добре с убийството на Вики
Снимка: Reuters, архив

МВР е работило добре по случая с разкриването на убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова. Това заяви бившият министър на вътрешните работи Валентин Радев пред Нова тв.

Още по темата
"Аз съм удовлетворен като бивш министър на вътрешните работи, че момчетата се справиха много бързо. Много неща още не са известни, тепърва ще продължава работата, но важното е, че извършителят е разкрит”, коментира той.

Според него доказателствата срещу Северин Красимиров са достатъчно, за да могат да издържат в съда.

Става въпрос не само за ДНК материал, открит по тялото на жертвата, но също и за вещи на мъжа и други данни, с които полицията разполага.

Очаква се заловеният в Германия 21-годишен мъж да бъде доведен в България през следващата седмица.

"Там, където изпратим жандармерия, нещата обикновено утихват. Аз не искам да е така, полицията, районният инспектор, той трябва да е този, който да всява респект", коментира още Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
19
 
! Отговори
POLICE преди 5 години
Полицията се справи като хвана Българо-турчеещия се Ром с българо-турски имена
13
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо супер се справи!И е за Нобелова награда полюцIata-в световните лаборатории ДНК тест отнема около месец,нашите профита го правят за ден!БРАВО!И като го видя патладжана,и като видя жертвата(жена в разцвета на силите си,натренирана и която вижда какво я чака),направо ви вярвам че 2 часа този сам я е премятал,изнасилвал,влачил и т.н.Нямам думи направо!?!?
12
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъпомерът го счупиха пак със заглавия и изказвания на "специалисти"....Е, писна ни да плащаме за ремонти! Всеки ден лъжи и тъпотии....
11
3
 
41
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Добре де, защо точно тази журналистка е трябвало да бъде изнасилена и убита, която единствена до сега , от цялата журналистическа гилдия в своята провинциална медия е изнесла факти за кражбата на Джи Пи Гепи Гейт, връзката на властта , еврофондовете и фирмите на Златев и Бойко???Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!
10
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пошло, грозно и двусмислено заглавие! Справила се е, но с разкриването, а не както сте го написали излиза, че полицията е извършила престъплението. Некадърни журналисти!
9
0
 
44
 
! Отговори
игра на думи преди 5 години
Полицията добре се справи с убийството?!!Демек....Бравос!
8
2
 
30
 
! Отговори
Терсенето преди 5 години
Избрахме те генерал Радев ти си главнокомандващия, изрини ченгетата. Войска имаш.
7
2
 
39
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Ами в преносен смисъл може да се каже,че полицията косвено и втори път е убила жената с некадърността си!Вярно е заглавието!
6
3
 
43
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Отиде си момичето, заради едната истина за Джи Пи Гепи Гейт и великата кражба на еврофондовете!!!Агент Майкъл Дорфс!ЦРУ!!!
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакъв си бивш уволнен заради несправяне и некадърност дава "компетентното" си мнение!Хаа..хааа..ха!Баси смешната държава!
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така ли бе? По нескупосан начин събрани доказателства,които могат да бъдат оборени в съда. Тоя *** вече започнал да сменя показания да ме говорим,че би трябвало да има съучастник,същия тоя дето го хванали ама той казал че не бил той и го пуснали
3
3
 
46
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Справили се добре с намирането на нейстинския убиец! Това убийство е толкова съмнително, че чак намирисва яко!Един човешки живот си отиде по такъв нелеп начин! Замазаха очите на народа и случая е приключен, а истината остана някъде там!
2
6
 
48
 
! Отговори
ФАЛШИВА ПОЛИЦИЯ преди 5 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХВАЛИТЕ ТАЗИ ПОЛИЦИЯ, АЗ НИЩО НЕ СТАВА И С ТОЗИ СЛЪЧАЙ СЕ ИЗДЪНИ.
1
0
 
66
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Според заглавието полицията е виновна за смъртта й, т.е. полицията е извършителят!!! С конкурс за красота ли ги избирате тия журналисти :)