Радев: Настана време да сбъднем мечтаната република на Левски

Отбелязваме 184 години от рождението на Апостола
18 юли 2021 22:45, Нели Христова
363
Радев: Настана време да сбъднем мечтаната република на Левски
Снимка: БНТ

Тази вечер в Карлово - родният град на Апостола на свободата Васил Левски, се провежда кулминацията в чест на 184 години от рождението му.

Президентът и върховен главнокомандващ на българската армия Румен Радев посрещна представителна рота от 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Приветствие към всички жители и гости на Карлово произнесе кметът на града Емил Кабаиванов.

На днешната дата в Карлово се ражда Васил Иванов Кунчев - безправен българин, поданик на османската империя, който ще проправи пътя към свобоводата на всички нас. Днес името му носят селища, улици и булеварди, клубове и награди. Васил Левски е месията на националната ни революция, той е неин вдъхновител и мъченик, заяви Радев.

 Важни са духът и кредото на Апостола - но те не живеят в паметниците, тях ние поддържаме живи и те нас живи поддържат. Дълги години времето нас обръщаше - търпяхме, понасяхме, емигрирахме и се завръщахме, за да си тръгнем отново. Дълги години отбелязвахме Апостола като недостижим еталон. Сега съзряваме - прозряхме примирението си и вече много българи съзнаха, че дела трябват, а не думи. Настана моментът ние да обърнем времето - да участваме в общото дело да си върнем държавата и да отстояваме свободата, без която няма достойнство, заяви още президентът.

Настана време да сбъднем мечтаната република на Левски, каза Радев в заключение, цитиран от БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БЪЛГАРИЯ ЩЕСЕ ОПРАВИНЕ ПОЗНА - БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО СЛУЖЕБНАТО ПРАВИТЕЛСТВО С ИЗВЕСТНИ КОРЕКЦИИ, БЕЗ КАЦАРОВ НАПРИМЕР СТАНЕ РЕДОВНО А НЕ НАГЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА СЛАВИ И ДПС, ЗА ДА ЗАМИТА СЛЕДИТЕ НА ГЕРБ...РАЗБРА ЛИ ГЕРБЕСТ ***, НЕПОЛУЧИЛ ОЩЕ ИНСТРУКЦИИ И ПОЛИТИЧЕСКИ НЕРАЗБИРАЩ НИЩО...
283
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ПРОВОЛЕНИТЕ КАНДИДАТ МИНИСТРИ НА сЛАВИ, ОБВЪРЗАНИ С ЦАРЯ И дпс, А НИКОЙ, ЧЕ ПРОГРАМАТА НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ СЕ ПОДИГРАВА НА БЪЛГАРСКИЯ БЕДЕН И ИЗСТРАДАЛ НАРОД! РАЗХИЩЕНИЯ НА ПАРИ ЗА ОЛИГАРХИЯТА ЧРЕЗ ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ББР И КОНЦЕСИИ НА МАГИСТРАЛИ И ОБЕДНЯВАНЕ НА СРЕДНИЯ И ДРЕБЕН БИЗНЕС, И ХОРАТА ЗА ТАКСИ НА КОНЦЕСИОНЕРИТЕ, ЯКИ СЪКРАЩЕНИЯ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА, НИКАКВИ ВДИГАНИЯ НА ДОХОДИ И ПЕНСИИ, ПРИ 50 МИЛИАРДА КОИТО ПРАЩА Брюксел, това е програма за ГЕНОЦИД И ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ НИПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/07/19/neshka-robeva-slavi-trifonov-ne-poznava-
282
4
 
10
 
! Отговори
горкия преди 2 години
Левски, стига сте го размахвали че ми става жал за него вече , аман от патриоти за 1 ден
281
5
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ ЩЕСЕ ОПРАВИ преди 2 години
КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ИЗРИТАТ РУМЕН РАДЕВ, РАШКОВ, КАЦАРОВ И ДРУГИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ...
280
14
 
2
 
! Отговори
САМО РАДЕВ преди 2 години
БОЙКО КРАТУНАТА СИ Е ПАРТИЙЙКА С ЧЕРЕПА....ОТКАК БЕШЕ ИПОННАЛИ БЕ ***
279
14
 
4
 
! Отговори
САМО РАДЕВ преди 2 години
КРАТУНАТА В ПАНДИЗА
278
14
 
5
 
! Отговори
САМО РАДЕВ преди 2 години
САМО РАДЕВ
277
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До281 Зозо A ти ЖУЖО в кой затвор ще бъдеш до тогава???
276
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев за Черепа ли говори - да сбъдне мечтата му да си върне акциите на Левски !?
275
4
 
14
 
! Отговори
Непубликуван запис преди 2 години
-Ало фигуранта, Левски съм. -Кой Левски? Аааа Левски? Стария собственик? Да, да. Работя г-н Левски за вашата мечтана република. Сега натискат мойте фигурантчета да свалим и Гешев.
274
10
 
8
 
! Отговори
хахо преди 2 години
До Миризлив ГерберНа Радев втория мандат ми е сигурен, точно толкова колкото, че Слави Трифонов ще напправи правителство
273
2
 
13
 
! Отговори
До 259 преди 2 години
До Анонимен, хайде на бас, че вие не сте народа!Хайде на бас, че Радев няма да има втори мандат, ако иска да е подкрепен от Черепа, Маджо, Арабаджиеви, Баневи и извънземните взети заедно
272
2
 
16
 
! Отговори
EMIGRANT преди 2 години
да се гавриш с най святото което е апостолът за всички нормални,почтенни българи!Ти не си от тях,защото си руски аватар!Не те интересува нито Апостола,нито някаква република!Целта ти е да се накрадеш с милиардите спестени от Борисов,да предадеш цялата Нато информация на руските ти господари и чрез пуча да разбъркаш силовите органи на държавата,чрез което да изтриеш и заличиш цялата информация за олигарсите от прехода,за което ще ти платят нови милиони,***!
271
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, защо Кирил Петков даде 34 милиона евро на фалирала фирма в Германия? Бъдещата кола от Ловеч: Уж германска, но с албански собственици, български части, наши пари и проект от 2017 г. Афера за ? 34 млн. с електромобили и зеления чорап ще ни се прави на ни лук ял-нито лук мирисал. Импийчмънт!
270
2
 
16
 
! Отговори
РАДЕВ И РАШКОВ.. преди 2 години
ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ.... ТОВА Е ФАКТА..
269
1
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Настана време Гешев да ти резне читанката и да ти подари екип на локо Пловдив с абонаментна карта за Централния за 20 напред !!
268
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чиста и свята комунистическа република,народната нали я построихме.
267
0
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
На Рундю му остават точно 3 месеца до президентските, после Гешев ще го подпука, както си трябва :)))))))))))))))))))))))))))))
266
0
 
17
 
! Отговори
Дядо Георги преди 2 години
На мен никой не ми е взел държавата г-н Радев. Ако някой е взел твоята *** го търси!Ако я намериш,там си дигай юмрука,прави си коремното,плямпай приоритетите си.! Тук сте нежелан!
265
2
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Не е настанало време, минало му е времето даже. Сега ще си сърбате каквото сте надробили..... и без мен, аз отдавна минах през терминал 1.