Днес комисията "Росенец" ще изслуша Ахмед Доган

Изслушан ще бъде и Бойко Рашков
Обновена: 14 сеп 2021 08:02 | 14 сеп 2021 07:58, Нели Христова
55
Днес комисията "Росенец" ще изслуша Ахмед Доган
Снимка: БГНЕС

Временната комисия "Росенец" ще изслуша почетния председател на Движението за права и свободи Ахмед Доган, както и служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, предаде репортер на БГНЕС.

На 7 септември за това Ахмед Доган да бъде извикан в комисията гласуваха 7 депутати, двамата представители на ДПС бяха против.

Депутатите решиха още да поканят за изслушване министъра на вътрешните работи, който да докладва за реда и организацията на масовите мероприятия на 11 юли м г., които ескалирали и само намесата на полицията предотвратила сблъсъците.

На предното заседание на комисията на гласуване не бяха подложени предложенията на ДПС да бъдат поканени всички 5800 участници в протеста в защита на Доган и журналистите на "Капитал", които са били на катамарана, тъй като председателят на комисията ги определи като "смехотворни". Тогава стана ясно и че Доган е използвал базата в "Росенец" в периода от 2016 до 2020 г. по 4 месеца през цялото лято, без сградата да има необходимите разрешения за ползване.

Калоян Янков от "Демократична България", председател на Комисията „Росенец“ заяви, че депутатите от комисията са установили 6 класически индикатора за пране на пари в "Росенец".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почетния крадец в затвора ,гад
28
1
 
9
 
! Отговори
Чиче преди 2 години
Старчето е с тежка деменция.Няма да го дават пряко със сигурност.ДПС отдавна е купено от едно дебеличко момче.Не знаете ли или не искате просто да знаете.... ;)
27
1
 
2
 
! Отговори
Кой ми стpa гащити!? преди 2 години
Ще му изслушат резбования пищоф на Доган! Той номинално няма никаква собственост на Росенец! От какъв hey да им се явява! Но с пищола си разбира се ще им гръмне в гълабарника в удобен момент. Фър,фър - паа,паа! Пауне форкат, пауне форкат из Доганови двори!
26
0
 
22
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
До Анонимен 11 "Ще е голямо шоу да се гледа как един от най-умните хора в държавата ще спука гумената лодка точно с две думи." Как заключи, че Доган има голям ум? Че е отракан човек, е вярно. Но да го наричаш един от най-умните в държавата, означава, че не познаваш достатъчно умни хора.
25
0
 
1
 
! Отговори
Бай Тошко, преди 2 години
ти ке нефите и бараките за имоти ли ги броиш бе?
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДАДА, ПАРТЕНКИ... ТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА МУ СТАВАТ НА КРАКА И ДА МУ ПРАВЯТ МЕТАНИ... В ЧЕТВЪРТЪК ПРИКЛЮЧВА МАЧА.
23
2
 
9
 
! Отговори
Бай Тошко преди 2 години
А кога ще изслушат "Рашков 19" за 19-те му имота?
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАЙКАТА НА ХР. ИВАНОВ Е ПРИЯТЕЛКА НА ДОГАН - ИМА ЗАПИС НА МИТИНГ, КЪДЕТО ГО ЗАЯВЯВА ОТ ТРИБУНАТА! СМЯТАЙТЕ КАКВИ КИНАДЖИИ СА! СЛИВЧО РЯПА ДА ЯДЕ, САМО С ЕМИСЛИ ЗА ШОУМЕН...
21
1
 
8
 
! Отговори
Оптимист преди 2 години
То да е ресторант, че да отиде. В парламента да чакат...влака.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поялника отново над маската! Кога ще се научите да не лъжете? Да си носи маската както трябва или да не я носи! Аман от игноранти! Всичко да изравнят - не е нормално в най бедната държава да има такива дворци или сме все още в средновековието?
19
1
 
6
 
! Отговори
Карадагойвъ преди 2 години
Не мозе да бъде! Почетния председател, вселенския хидроинжинер, лидер на имбесилите, идол на всички навлеци и бежанци, ромския славей - лешояд, Д-р на всички науки амет мемет юрган.!.
18
8
 
11
 
! Отговори
Елена преди 2 години
Кой го е грижа за тоя смешен плаж Росенец, оттам и медузите и плъховете бягат....това ли е проблема на държавата ? Затова никога повече няма да гласувам за ДБ !!! Циркаджии
17
20
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Чест и адмирации господин Доган ! Най-разумният , ерудиран и прям политик, не само в България , но и в световен мащаб. Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !!!
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той няма да се яви! В болничен е!
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова се отказах да гласувам за ДБ, какви са тея циркове които правят, това ли е най големия проблем на държавата?
14
22
 
5
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Чест и адмирации господин Доган ! Най-разумният , ерудиран и прям политик, не само в България , но и в световен мащаб. Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !
13
2
 
14
 
! Отговори
Да преди 2 години
Защо го наричат почетен?
12
1
 
14
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
На този продукт ДС-КГБ, само на колец!
11
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще го дават ли пряко? Ще е голямо шоу да се гледа как един от най-умните хора в държавата ще спука гумената лодка точно с две думи.
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Христо Иванов нали вчера недоволстваше, че не били приели никакви закони? Е, как да приемат като тези няколко месеца ги прекараха в циркове като този? Вместо да работят, те се занимават с комисии и изслушвания, от които и на малките деца е ясно, че резултати няма да има.