Радев към министрите: Ще ви организират протести, стачки и компромати

Трудно се възстановявала държавността след олигархична система
Обновена: 16 сеп 2021 12:49 | 16 сеп 2021 09:31, Камелия Цветанова
336
Радев към министрите: Ще ви организират протести, стачки и компромати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев предупреди министрите от новия служебен кабинет, че срещу тях ще продължават да се хвърлят огромни ресурси – парите, медиите и влиянието на хората, които „имат държавата за своя бащиния“.

„Ще ви организират протести, стачки и компромати, ще ви товарят с греховете на старата власт, но вие вече доказахте, че имате характер не само да се изправите срещу тежкото наследство, а и да работите за бъдещето на България“,посочи държавният глава.  

„Върху вас ще се изсипят последствията от десетилетия на безхаберие, на застой, корупция и некомпетентност в различни области, като например кризата в енергетиката и цената на тока, хаоса и липсата на законност в пътното строителство, които лишиха хиляди честни работници от заплати“, каза Радев.

Още по темата

„Правителство без НС няма възможност да изпълнява стратегическа задача, но времето не чака и заради това очаквам от вас наред с укрепването на държавността и подготовката на поредните избори, да продължавате с разуми стъпки за излизането от кризата, да работите със смисъл за бедните и слабите, да набележите ясен хоризонт за ускорено развитие и модернизация на страната. В този сложен момент моят избор отново е върху вас“, допълни държавният глава.

Той благодари на министрите от старото правителство, по-голямата част от които остават и в новото, че са доказали неговата основна идея, че е възможно демократичното единодействие между родолюбиви хора от разни политически хоризонти в името на България.

„Този модел на управление, успешен пример е капитал за политическото бъдеще, то е стъпка напред в надмогване на политическите предубеждения, които спират развитието на страната. С дейността си вие върнахте част от доверието на българите в институциите. За съжаление политическата класа не възприе модела на служебното правителство. НС не успя да излъчи редовно правителство в условия на криза. Разбрахте  колко трудно се възстановява държавността след олигархична система“, обобщи Радев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типично за комунистите е да направят нещо неморално и противозаконно и след това да преследват политическите си опоненти с обвинение за ТОЧНО ТОВА: справка: Путин вкара Навални в затвора със скалъпено обвинение за корупция, малко след като Навални показа гигантската кражба на Путин, за която символ стана злощастния дворец на Геленджик. Радев прави същото: платените протестъри, за които дори Черепа си призна, и които помогнаха на ДС да разбие държавата работиха за него.
256
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
WTF! Няма нужда някой да се хаби да му прави компромати. Сам се КОМПРОМЕНТИРА ежедневно. От където и да го погледнеш е в ки.реча с двата крака чак до ушите.
255
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов им организирал първия капан, като упраявлявал преди тях.Много сте зле, мазни комунисти. Заехте се да разчиствате държавната администрация за свои хора, че после краденето ще е сладко, узаконено и продължително.
254
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, Радев, на теб ако не ти плащаме заплати на месец по 15 000 лв.от април до септември, много ми е интересно ти няма ли да протестираш? Жена ти няма ли да ти пили всеки ден на манерката, че трябват пари за сметките-ток,вода,телефони и храна?Или ти като си скатал от Грипените комисионните и имаш каширани пари...мислиш, че всеки има? Хората не са взели заплати от април.Много ясно, че ще протестират.Да не са на държавна хранилка като сем.Радеви?Ти ток не си плащал цял живот.Б-я те храни.
253
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев като говори и чувам БРРРрррррр БУУУУУУ ззЗЗЗЗЗЗЗ, мрън,, ффффффф, сссссссс, мрън........
252
1
 
29
 
! Отговори
"ЩЕ ОРГАНИЗИРАТ преди 2 години
КОЕТО АЗ ИМ ОРГАНИЗИРАХ НА ТЯХ"....... КАЗАЛ РУМЕН РАДЕВ.. И СЕ ИЗПУСНАЛ...
251
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха, човек се съмнява или обвинява другите точно в това, което прави. Радев сега ще обвинява другите хора във всичко, което е направил понеже очите на човек виждат само това, което мозъка може да разбере.
250
3
 
27
 
! Отговори
Абе преди 2 години
на коя планета живееш бе г-н Президент, цените на всичко скочиха в пъти и се очаква още, а хората масово остават без доходи и препитание заради ковид кризата. Какво да правят да седят и да *** мълчаливо ли....много ясно, че ще протестират къде го извъртш в на баба ти хвърчилото, нали твоя г.з е на топло, сигурно и нахранен..всички сте хрантутници жалки
249
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайдееее, Петков и Василев си проиграха шанса, опитали се да подкупят единствените, които бяха добри с тях - хората на БСП, сега двамата останаха сами и никой не иска да се обединява с тях , както се казва - "лаком г.з, се на..ра".
248
2
 
12
 
! Отговори
Шматка преди 2 години
Но теб те боли фара за нас! Слагаш го от ляво в дясно и да го духат бедните, но от гладен трябва много да се пазиш! Няма какво вече да губим, стига с терминал 2, вие си питате .ура ние да бродим по света евала Ви ел президенте, приликата с южна америка не е много далечна?
247
1
 
12
 
! Отговори
Шматка преди 2 години
Живял си в щатите, погледни Байдън, не че няма крадливо и измамно минало, но защитава интереси на демократи и републиканци, ти на кого защитаваш т.е. на кого служиш?след като искаш честност от Б.Б.болкука трябва и ти да бъдеш. Ще останеш в историята на България като най-слаб обединител на нацията! Говори с всички, не само избирателно! Държавата ни е малка, слаба, болна и за съжаление възход никой не вижда отиваме към дъното а ти не искаш протести? Нали сам беше на протеста...
246
1
 
24
 
! Отговори
ЮМРУКА РЕЧЕ преди 2 години
...ЩЕ ВИ ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ...О ДА ТОЙ ЗНАЕ, А КОГАТО ОТ ДУБАЙ МУ ЗАГОВОРЯТ НА УХО ЗАПОЧВА ДА ОРГАНИЗИРА И ОБЕЩАВАХА ЕДНИ ОГРОМНИ ДОХОДИ- А СЕ ОКАЗАХА ТОЛКОВА ЯЛОВИ- ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖАХА ДА НАПРАВЯТ- ЖАЛКИ НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕНИЦИ.
245
3
 
24
 
! Отговори
само така преди 2 години
радеф юмручето горе, и никакви протести, да не смущаваме кражбите и шуробаджинащината на служебните и ко..
244
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ?!?Разгледах и четох за ударените от Бойко хора, много от тях и техните семейства, след удара върху тях се разболяват и част от тях вече са мъртви, каквито и да са , не това е начина да се действа срещу тях, а други са били вкарвани по затворите или в концлагер без причина, за да бъдат изнудвани,изтезавани,дори убивани, на трети роднините им са следени навсякъде и държани като заложници, нямате си идея какво реално се е случвало през управлението му, разберете Бойко и ЦЦ трябва да си ходят
243
4
 
30
 
! Отговори
Шматка преди 2 години
Радев, пич омръзна ми да гледам тъпата ти неориентирана физиономия, надявам се четеш внимателно какво ти пиша, не си чист, искам чист президент! Махай се възможно най-скоро и дано дойде нещо компетентно умен и разумен, за теб не би следвало да гласува! Какво направи ти лично за Страната България? Помисли и ми пиши моля!
242
1
 
17
 
! Отговори
?!? преди 2 години
За по голямата картина: в парламента два закона Бюджет и свидетели. Първия осигурява Радев. Вторият плаща хонорарите на протестърите от техните благодетели клиенти на Спец. Съда, разбирай Божков, Бобоков, Стаиков и другите. Те бяха създадени за това и сега с радост и без борба ще си отидат просто ще млъкнат. Защо? За да изгрее новият чистият проект на Тея същите клиенти на прокуратуратаи съда. И тук, че нито Янев , нито Радев е чувал за тоя проект говори за едно че са част от това
241
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство след изборите ще се разцепи, ще останат само двамата Петков и приятеля му , партия няма да правят, ще се присъединят към друга партия и ще се опитат да подкупят и малки партии, работата отива към ДПС, ГЕРБ и БСП пак да управляват, освен ако Слави не измести ГЕРБ, но изглежда Слави и ИТН не искат да управляват... поне засега.
240
1
 
17
 
! Отговори
Хайл РР преди 2 години
До Беновска пипа..Това се казва демокрация по комунистически. Никакви стачки, никакви протести! Май сън не го хваща, какво ще го сполети
239
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Започнах да сънивам виденовата зима, какво ли означава това?
238
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 242 -- Ами 6 месеца няма абсолютно нищо срещу герб, пеевдки и т.н. доказано и скоро няма да гласуваш, никой не се занимава с тях. Те си уреждат роднините, любовниците и т.н. на хубави заплатки. А будалите ги защитават.