Стефан Янев: Тотален срив на политическата система у нас

България е в криза, трябва да намерим бързи решения, заяви лидерът на БВ
2 фев 2023 12:33, Елка Василева
52
Стефан Янев: Тотален срив на политическата система у нас
Снимка: архив, БГНЕС

За пети пореден път отиваме на избори, на предсрочни парламентарни избори, и това е показател за тоталния срив на политическата система у нас, красноречиво доказателство за пълна липса на отговорност и разум у политическия елит. Това заяви лидерът на „Български възход“ Стефан Янев в декларация от парламентарната трибуна по повод края на това Народно събрание.

Още по темата
Той каза, че това го тревожи дълбоко.

Според него, улисани в опити да трупат личен имидж, мнозина не са успели да видят, че множество българи живеят в мизерия. Янев предупреди, че пред България има рискове, свързани с ескалация на конфликтите.

Страната се движи на автопилот, заяви лидерът на „Български възход“ и посочи, че заради ниската избирателна активност мнозинството не е представено в парламента.

Кому е нужен парламент, който не може да направи правителство, реторично попита той.

„България е в политическа криза и трябва да намерим бързи решения“, каза Стефан Янев и призова партиите към взаимодействие.

Той призова за конкретни стъпки, които да доведат до подобряване на живота на хората и заяви, че всички големи проекти не могат да бъдат осъществени, ако не стъпим на християнските си ценности.

„Нека затворим тази страница на парламентаризма и да се върнем след два месеца, за да работим за България“, каза лидерът на „Български възход“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде да не обвиняваме само тях.Стотици хиляди са гласували за една мутра например,от страх или от интерес.Кой получил 50 лева,кой 500 000,всеки със собствения си интерес.И после,защо нищо не става от тия,които сами сме си избрали.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пък, кой беше???
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Янев,дръжте се като генерал,а не като мекушав пенсионер,готов да клекне на всеки.От вас очакваме ясни позиции и твърда подкрепа,но не за всички.Това поражда недоверие и несигурност към вас.
15
3
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Щом призоваваш за всеобщ бойкот,ти не си българин.Напротив,да гласуваме всички за да не ни клатят Доган и Ердоган.Ти май си фен на последните.
14
1
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
затова изчисти групата си покажи лицата им кои от къде идва и какъв бизнес имакапиталистите вън от депутатските листи
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ниската избирателна активност е по вина на всички вас,които не можете да намерите пътя към сърцата на хората.А специално вашата партия,ако е готова да се прегърне с всички,независимо какво са ни причинили някои от тях,може и да не видите следващ парламент.
12
5
 
5
 
! Отговори
Кокорчо преди 1 година
Ох че кеф, взехме си парите с Кирето а работа никаква не свършихме. Сега чакаме пак новите избори че банковата сметка взе да сеизпразва и требе да се напълни че да има да си харчим. Чувам че обя другия бокото и той като нас мисли. Ай до после, че бързам за евтините послени кебапчета в парламента.
11
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хичо - Не го е страх, а, за разлика от теб, е наясно с военната терминология. Не го пиша за да оправдавам военната инвазия.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеобщ бойкот на изборите от тия в парламента нищо не става.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече ще ви управляват с Чалга по радиоточката и по телевизия 7/8! Слава на Чалгария, президентска ориенталска маймунархия! Има ли такава държава около вас в Европа? Само Турция е единствената такава ориенталска диктатура. Даже и в Турция не е военен на власт, а цивилен диктатор.
8
1
 
12
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Бг депутата му намери лесното - взема субсидийки на всеки нови избори а работа няма свършена за 50 стотинки. Вземат си заплатките и се започва цирка, аа не мога, не ти харесвам мустаците, не ти харесвам чорапите, не ти харесвам шапката, няма да се коалирам с теб щото си ми смешен, нещо ми се правиш на пи...ч и т.н. Защо да се мъчат да работят като им даваме парите ей така за нищо.
7
5
 
3
 
! Отговори
СтиВън Янки : преди 1 година
"Едвам изчетох декларацията,пфууу изпотих се да сричам от трибунката! С 300 зора им разчетох спуснатите инструкции от Козяк,така са ги надраскали с левия си крак,УжасТ!"
6
2
 
8
 
! Отговори
Политкоректен преди 1 година
Мда, и ти също допринесе за този срив. Жалко, че няма да те видим следващия парламент. Ама като човек излъже и малкото си избиратели - така става.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички политици у нас съгрешиха пред народа и непотребни станаха, а сега ронят сълзи че нямало правителство и някои от тях отиват в канала.
4
3
 
8
 
! Отговори
преди 1 година
"Тотален срив на политическата система">естествено, след като и ти си част от тази система!
3
1
 
10
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Почивка им трябва на депутатките, много се преработиха за 2 г, имат 2дни работа, почивка им трябва сега 2-3 месеца и на 2 април ново народно и на 5 юни го закриват.
2
1
 
10
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Бързите решения са - тоя да отива да копа картофите, оня да пасе овццете, онея другите на борсата, тези и онези да пасат п..ките, оня ококорения да хваща самолета и към англия, другия да....
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами що я сривате?