Трифонов: Всичко направих, защото така реших

Осъзнава отговорността за решенията
4 мар 2023 16:02, Росен Стойчев
177
Трифонов:  Всичко направих, защото така реших
Снимка: БГНЕС

"Аз съм като вас и аз съм един от вас! Никога не съм го забравял и никога няма да го забравя! Това каза лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във видеообръщение във Facebook, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Всичко, което направих дотук, е, защото така реших.

Още по темата
Осъзнавам напълно цялата отговорност за своите решения. Дали съм бил прав, времето вече разкрива истината и ще я разкрие напълно. Дали ще станем президентска република, това ще решите вие. Аз ще бъда този, който ще гарантира, че вашето решение, ще бъде факт", подчерта Трифонов, като допълни, че неговата партия ще направи всичко възможно следващият парламент да е "работещ".

"Защото когато вие сте спокойни, държавата е добре и върви напред", каза Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
5
 
! Отговори
Бай Ментор преди 1 година
Ами в това е проблема!Толкова му е акъла и за това толкова направил!
142
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЙ БЕШЕ ТОЯ ПАУН ?!...
141
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя болгар е по-*** дори повече, отколкото е плешив!
140
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не ни е липсвал даже когато го нямаше.
139
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този бавноразвиващ се ли е или да? Достатъчно се нагледахме на неориентираната му партия. Още иска да обърка вече катурната България.
138
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, ти никога няма да бъдеш като Нас.
137
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо така реши? Грешни решения взимаш, но понеже си нарцисист, не го осъзнаваш!
136
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, че нещо - ама тоя човек като някое извънземно на тази снимка :)
135
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пришълец.
134
1
 
26
 
! Отговори
Мето преди 1 година
Защо му давате трибуна на този птеродактил да ръси безмислици? Пропаднал човек, продажен. Уж щеше да се бори с Борисов, а се оказа че е патерица на задкулисието. Вече никой няма да му гледа постната телевизия и никой няма да му ходи на концертите да му слуша фалшивото пеене.
133
5
 
2
 
! Отговори
Вечен Тито на Цска преди 1 година
И ако сте учудени че дори над 51% от хърватите са съгласни Югославия да се възстанови........може и по лошо......през 2000 година Холивуд засне фантастичен филм как мюсюлманите бошняци извършват серия кървави терористични атентати в САЩ с обяснения на главния босненски мюсюлмански терорист от филма:"Вие американците се бъркате в неща от които абсолютно нищо неразбирате и затова Ви бомбиме"
132
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя и Тошкувците му съсипаха държавата.
131
0
 
22
 
! Отговори
бялата ноздра преди 1 година
Даже и макетата се разочароваха от теб, след като ги излъга, че техен представител ще лети в космоса.... хахахаха К.лоун беше, и такъв си остАна.
130
1
 
2
 
! Отговори
Социолози :::: преди 1 година
Противно на българските очаквания Червена Югославия на Йосип БРОЗ ТИТО може да бъде възстановена.............Словенците подкрепящи Нова Югославия са към 44%...............Иначе Хървати и останали искащи Нова Югославия даже са над 51%......но кой ли ги слуша като у нас..........Петомайски червен ЦСКА Сф и македонисткия нацизъм узакони и Югославия като нагласи им възстанови.................а беше много просто:македонизма е марксизъм следователно Не на Маркс във България трябваше ....а сега плачете
129
0
 
11
 
! Отговори
Алибегича преди 1 година
Мумията.
128
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо, скрий се, защото си толкова противен на народа, че не знам имаш ли малко уважение, след това което направи. Колкото беше певец, толкова беше и политик. Дано никога повече не те видим в Народното събрание, защото ти обърна гръб на тези, които гласуваха за теб, предимно младите.
127
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно заради Славо имаше три поредни провалени парламента
126
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо, решенията му бяха грешни и второ, никаква отговорност не понесе за провала, както на ИТН и правителството с чуастиетои на ИТН, така и на парламентите, в които ИТН участваше
125
1
 
4
 
! Отговори
пояснение преди 1 година
Хърватския тероризъм е с бивше съучастие българско и настояще северномакедонистка съучастие по линия на взаимопомощ на държавите от бивша Югославия та и на Хърватска нулево доверие защото те вече открито подкрепят македонизма на Скопие
124
3
 
2
 
! Отговори
RED Макеминалото преди 1 година
След 1953 Скопска Македония чак до 10.11.1989 поддържаше курс в Гърция и България на нещо като въоръжено македонистко възстание а за тази цел тайните служби на Скопие преди 1989 трябва да са вербували колкото се може повече българи от България...........факт................Сърбия в рамките на Югославия макар българофоби Нямаха никакви териториални претенции към България.......това е което си спомням от преди 1989