Служебното правителство се готви да управлява още месеци

Коментар на експерти
6 мар 2023 11:10, Росен Стойчев
40
Служебното правителство се готви да управлява още месеци
Снимка: БГНЕС

„Ние просто няма вече възможност да слагаме на първия ред в Народното събрание хора, които видимо са свързани с корупционни практики”.

Още по темата
Това обяви Милен Керемедчиев пред Нова.

Румяна Коларова заяви, че партиите не могат да са сигурни какъв ще е ефектът от предизборната кампания, която тече в момента. Причината – разстройство, което, по думите на политолога, обществото ни е развило. „При него не може рационално да се предвиди какво правят избирателите”, смята Коларова.

Според Николай Хаджигенов е очевидно, че служебното правителство се готви да управлява още няколко месеца, може би до септември.

„Аз смятам, че в България не отношението на българите към корупцията е намаляло или се е променило, а доверието, че политиците са способни да допринесат за това решаване”, коментира Слави Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: избориочакванемнение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 година
ПО-ДОБРЕ СЛУЖЕБНО /ПЕЧЕНО /ПРАВИТЕЛСТВО - ОТКОЛКОТО -ТАКОВА ОТ *** И ТЕНИИ + ПЛЮС ХИБРИДИ ГЛИСТОТЕНИИ - ПОЛЮЦИОТИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30
1
 
1
 
! Отговори
Доан преди 1 година
Хайде вече някой да ни поиска , да си се вземем, да раздаваме порции. Отчаян съм , вече и от НТ се налага да прибирам. Имам един Велинград и още малко. шишО вече не иска да издържа партията, да не сме фолкдива? Положението е критично. Не сме били на такава диета ... Всъщност ние винаги сме крали от където хванем. Хайде, джанъм, хайде.
29
2
 
3
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Ще гласувам, ако някой ме убеди, че тези в Парламента ще свършат някаква работа ? По - добре да отида на СПА , отколкото за хорицата " на разпродажба" в Парламента.
28
3
 
3
 
! Отговори
с.т. преди 1 година
Ами ако трябва, ще управлява. Щом като за депутати се кандидатират едни и същи омръзнали ни вече лица, на които отдавна нямаме доверие, какво да се прави. Все някакво правителство трябва да има.
27
2
 
6
 
! Отговори
Финансист преди 1 година
Колкото повече хора гласуват, толкова парите от субсидиите за партиите ще са повече. Колкото повече такива пари имат, толкова ще е по-голямо самочуствието на лидерите им. Парите наистина управляват света, но не такива като нашенските партийни субсидии, а истинските.
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Aнтибълrapckитe cили иckaт Kиpo нa влacт! Cnpaвka PCM...
25
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб бсп и дпс така прават че Радев да управлява още много време.Драги избиратели излезте и гласувайте да изчисти *** Радев.На тях не им трябват избори те си управляват.
24
6
 
5
 
! Отговори
Гласувайте! преди 1 година
Някои от тук коментиращите носят вода от 9 кладенеца само и само да убедят хората да не гласуват! Напротив, колкото повече хора гласуват, толкова по-реален ще бъде вота!По този начин тънките сметки на някои партии няма да излязат, което ше е добре за България!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом парламента не може да състави кабинет да се анулират законите им и да не им плащат !
22
5
 
4
 
! Отговори
негласуващ преди 1 година
Първите и последните за мене избори бяха когато за Жельо Желев!Уж щяха демокрация да правят ама нищо не направиха!Не ме интересуват никакви "избори"Нито за олигарси .нито за кметове!Само ако са платени за абсолютно всички а не само за чингапуците,тогава може!
21
6
 
8
 
! Отговори
айдее преди 1 година
Не искам крадливи харвардски аджамии!Тук ги имаме предостатъчно!
20
4
 
13
 
! Отговори
никакъв преди 1 година
Ако статуквото сменят кандидатите с нови хора-специалисти,ще гласувам!Иначе за старите муцуни-не!Тогава отивам за гъби!Това е положението!А "професионалните" политици,дето киснат в НС от 30 години да изчезват!Егати и "народните избранници",егати и чудото!!
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля че Гепи неиска да управлява.Изпокараха се, изгониха с Нинова хора от редиците си и останаха само ***. Избори до дупка докато не се смени идеалите на аз Гепя, и гепи и ти!
18
9
 
3
 
! Отговори
ми прав си преди 1 година
До Анонимен 18 Аз изобщо не гласувам,но ако трябва да избирам от цялата сюрия комунисти,ще гласувам за Герб!
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не чух да говори ГЕРБ срещу Възраждане? Председателя измисля по нещо, но герб НЕ!
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ги изгонят с камъни!
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо *** си мислят, че тези които негласуват, ако го направят, ще гласуват непременно за ДБ-ПП. Аз например негласувам, но ако го направя ще е за Възраждане. Дори да има 100% активност резултата за партиите ще е същия. Много от негласуващите са за ГЕРБ, БСП или Възраждане.
14
5
 
9
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Айде да го закръглим на една година направо! Щото да има ново редовно и стабилно правителство е вероятно към 0.000000000001%
13
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че кво му е на служебното правителство? Върши работа като всяко едно друго правителство. Нека си седи
12
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако остане служебното на власт гответе се за пълен фалит на домашният ви бюджет. Мутрите си вдигат цените всеки ден. Най необходимите продукти вече не са по джоба ни. Неможаха да ни избият с ковида и ваксините но от глад ще ни унищожат.