Ананиев, ПП-ДБ: Ще предложим кабинет на малцинството

Коалицията има управленска програма и състав, заяви депутатът
17 май 2023 09:14, Елка Василева
45
Ананиев, ПП-ДБ: Ще предложим кабинет на малцинството
Снимка: архив, БГНЕС

Ще предложим кабинет на малцинството, имаме управленска програма, имаме състав. Това заяви пред Нова тв депутатът от коалицията ПП-ДБ Настимир Ананиев.

Още по темата
Вчера от коалицията взеха решение да не подкрепят първия мандат на ГЕРБ-СДС.

Ананиев не отговори на въпроса готови ли са от ПП-ДБ да правят промени в имената на предложените от тях вече за министри.

„Имаме нужда от редовно правителство. Народът иска спокойствие”, каза Ананиев.

Преди това той коментира и скандалите в прокуратурата и съдебната реформа.

„Най-притеснително е, че зам.-главният прокурор каза, че има шантаж на политици. С една дума, за да те шантажират, значи те държат с нещо – с папки, които седят на трупчета. Бойко Борисов шантажиран ли е в момента? Цялото това нещо се свързва с „Барселонагейн”. Той да излезе и обясни шантажиран ли е”, поиска Ананиев.

„По някои дела прокуратурата излиза публично, помпозно, с презентации, по други няма никакво движение. Има ли шантажирани съдии или бизнесмени?”, попита Ананиев.  

Той напомни, че оставката на Гешев беше поискана не от Борисов, а от кандидата за премиер Мария Габриел.

 „Притеснявам се да не гледаме сериал, в който някой се опитва да си отреже опашката и всъщност да се замени един човек с друг. Затова говорим за конституционна реформа. Съвсем друга тема е има ли нужда от главен прокурор. Аз съм привърженик на това да няма главен прокурор”, каза Ананиев.  


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ананиев, Ананиев, що не идеш някъде да си снимаш шкембето, повече ти се получава.
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прав си, Настимире, народът иска спокойствие. Ама вие не можете да му го осигурите. Откак се появихте, бял ден не сме видели.
38
1
 
4
 
! Отговори
12345 преди 11 месеца
"Съвсем друга тема е има ли нужда от главен прокурор. Аз съм привърженик на това да няма главен прокурор, каза Ананиев."??? Чудо на чудесата! Това само болен мозък може да го каже! Минахте дъното,Ананиев! Закопахте ни! Толкова некадърни политици никога не е имало,ако може изобщо да ви наречем политици! Цял свят ни се подиграва!
37
3
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
Само като им видях, че Тагарев ще им е министър на отбраната, изобщо няма смисъл да се коментира колко са некомпетентни ПП/ДБ! Да предложиш Тагарев, заклет американски продажник, плямпащ глупости по нова тв ежедневно, който е специалист по национална сигурност, колкото аз по космонавтика, не не, просто не искам да чувам за тия парашутисти! Не вярвах, че по-големи некадърници от ГЕРБ може да се появят!
36
1
 
7
 
! Отговори
Гербер преди 11 месеца
До 23. И как точно стана това, че нещо не е ясно? Про100 Киро може да качи на парапета само лена общата.
35
1
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 11 месеца
До 22. А ти кой си и какъв си, та реши кой е умен бе, църрвул миризлив? А за кого да гласуват хората, за тези, които съсипаха всичко в държавата само за 7 месеца?
34
1
 
8
 
! Отговори
Изнервен преди 11 месеца
Уф, поредният променлив олигоффрен. Какво имате бе, църрвул, имате възпалени хемороиди, това имате? Нали ви видяхме и програмата и екипа - съсипахте всичко в държавата само за седем месеца. Ай сик тир повече.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой го оплете тоз пуловер?
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Едно и също се повтаря вече 2 години. Пак избори и пак мафията и руските интереси надделяха. В българия да продължи хаоса и застоя. Тези тарикати от пп ДБ уж много загрижени за държавата А делата им все към избори ни бутат . Елементарни са но има много зомбита у нас дето гласуват за тях
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
КАРИЕРЕН НОМАД - НЕ ГЛАДНА А КУЛА.
30
2
 
7
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 11 месеца
Смешници! Корни и Доган ще ви извият не само ръчичките, ами и вратленцата! Ще ви осмучат като сладолед на клечка, а после ще хвърлят клечката на бок лука!
29
4
 
18
 
! Отговори
Loyko преди 11 месеца
Не се ли приеме Правителство с първия мандат,от там нататък е само губене на време и разиграване на безмислени сценки.Народа е казъл коя политическа сила е първа и това трябва да се приеме от всички други партии и да се даде жанс да се състави Правителство и да започне да работи Парламента по същество и да приеме бюджета и важните закони за държавата.Обединяването на всички срещу един го видяхме вече.Резултата плачевен.
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пълни смешници!!!!!
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Криптомире точно ти нищо не можеш да предложиш
26
2
 
14
 
! Отговори
Петя преди 11 месеца
Шутове! Случайници,слуги на олигарси мафиоти.Готови ли сте вече да посрещнете утре(четвъртък) спонсора ви бандита от Дубай, нали Ристьо Иванов разпространи тая новина .Той както знаем си в близка с Бобокови ,а те с черепа.Отврат!
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Крас-НЯМАТ ВРЪЗКА.
24
1
 
9
 
! Отговори
Ристю Фашиста преди 11 месеца
Прокопи чака подкрепа от Доган. Ха ха ХА!
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До На Боко Чекмеджето Охо, "догановия" го очаква също голяма еректилна дисфункция. Само стой и гледай.
22
16
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 11 месеца
Подигравахте се на кирчо ама той успя да качи целият герб на парапета
21
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това е единственият вариант. Всъщност знаеше се преди изборите, но "умният" народ ГЕРБ, та ГЕРБ. Ами то беше предизвестено. А пропадането тепърва започва.