Лорер: Пеевски стана редовен гост при нас

Реабилитацията му е важна за ДПС, смята той
Обновена: 8 юни 2023 09:27 | 8 юни 2023 09:21, Стела Стоянова
49
Лорер: Пеевски стана редовен гост при нас
Снимка БГНЕС

Изисква се огромна политическа смелост да правиш правителство, подкрепено от ГЕРБ, и конституционна реформа с подкрепата на ДПС. Очевидно е, че ДПС ще искат да вземат максималния политически кредит. Реабилитацията на Пеевски е едно от тях и той стана редовен гост в нашите стаи, заяви пред bTV депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер.

Той не знаел какво точно обсъждат лидерите му с Пеевски в парламентарните стаи.

Партия "Възраждане" се оказа пълен фейк, напълно фалшива, смята той заради вчерашното гласуване, при което хората на Костадин Костадинов не се включиха.

Бившият електронен министър отрече Румен Спецов да е политическо назначение. Вчера той бе възстановен като шеф на НАП, пост, който заемаше и по време на кабинета "Петков".

Като "лош политически вкус" определи Лорер решението да се освободят всички досегашни зам.-министри и го сравни с препоръката на президента Румен Радев да не реализира мандата, както и това, че той си замина преди да чуе химна и да види клетвата на новите министри.

Още по темата

Мисля, че се чувстваме горди, че в такава ситуация успяхме да постигнем редовно правителство. Видяхте, че първата политическа сила не успя да го направи, а втората успя със свои министри, обясни Лорер защо от ПП са решили да брандират страницата на Министерския съвет с лого на партията си.

Мисля, че е бил спонтанен изблик на гордост, каза той.

Относно преговорите за кабинет, той разказа, че ГЕРБ сами са настояли Асен Василев да е финансов министър.

Бюджет 2023 щяла да е първата цел на новия кабинет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това не е огромна политическа смелост а огромна политическа глупост. Предатели
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Еврейче, успя да се пробута.
44
0
 
4
 
! Отговори
Lina преди 10 месеца
Чудесно! Няма изненадани. Нали за това сте там - да си ги нагласите тези закони удобно. Да обобщим - за 3 %дефицит ще замразите пенсиите, но в никакъв случай няма да сложите данък на богатите , като сВ инчов ,( които могат да живеят и без 345667889 лимузина или сарай, а и да имат , но да има съответния данък за този лукс ) Защо леля Мария от село, която оцелява от това, което и роди градината да плаща данъка на сВин , ята, питам и не чакам отг. Но пък вашата сметка - на изборите.
43
0
 
2
 
! Отговори
Шоуто е Пълно преди 10 месеца
Гешев Гласува Против Предложението за Отегляне на Процедурата за Собственото си Отстраняване - каза, че Иска Българскато Общество да Чуе Свидетелите му - Гърча е Пълен, Новият ни Правосъден Министър се Моли за Обявяване на Почивка - явно трябва да има време за Пазаруване на Гласове!
42
2
 
3
 
! Отговори
До БАНко преди 10 месеца
Е *** не гласуваха, значи си го искат
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разбира се, че Пеевски ще е чест гост при вас. Все пак сте в обща коалиция с ДПС и ГЕРБ.Само умнокрасивитета и *** планктон къде се покри ми е питането?!?! Чак такива мишки ли се оказаха?
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До БАНко, a един път да се съглася с теб - който не иска Пеевски да е гласувал! А твоето Възраждане не гласува, за да падне кворума и да може Пеевски да бъде избран! Честит да ви е!
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
E поне се опитват да направят нещо, в текущата ситуация и това нещо, ГЕРБ си гледат Боко, Възраждане плямпат едно , а подкрепят Пеевски, Корни сне се включва в фаоса и така, каквато ни държавата, такива и политиците
38
1
 
9
 
! Отговори
Този преди 10 месеца
на снимката българин ли е изобщо?!
37
1
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 10 месеца
ЛОГИКА : КОЙТО НЕ ИСКА ПЕЕВСКИ ДА Е ГЛАСУВАЛ , КРИПТО ИВАНОВ СИ ГО ИСКА !!!
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Че той ви е шефа, бе...
35
1
 
11
 
! Отговори
Пеевски На Върха преди 10 месеца
на Държавата - това Получаваш като Гласуваш за ППДБ, а Жълто Паветниците - сега никакви ги няма! кой си мислят, че ще Оправя - Мизериите, които Сътвориха?!
34
1
 
11
 
! Отговори
ahaha преди 10 месеца
до "умните" и "интелигентните" хора гласуващи за това "ТО". вие наистина ли? жена му и тя като лена на 20к заплатка без да се вясва. гласувайте за финансовата свобода на този и жена му , робчета
33
1
 
4
 
! Отговори
Пор и свиня - преди 10 месеца
Кумба и Тимон от парламентарния развъдник се надскачат на наши гръб с любезното съдействие на турското електорално сТаДо.!.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този е гражданин на държавата Израел и като такъв има съответният паспорт,та искам да попитам защо никой не го разследва за това...
31
1
 
7
 
! Отговори
свети цон кай хой преди 10 месеца
все пак ПП е Партия на Пеевски
30
0
 
6
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Колкото и да се пише, се вижда ясно, че света е пред една огромна разруха. Възход и падение. Да бъде или да не бъде.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Хах, ами навярно защото твоето Възраждане кротко се отказа да гласува, за да може г-н Пеевски да бъде избран! Кой да протестира тогава? Колкото и да е странно, единствената истинска опозиция остана БСП, но те нямат силата за протести
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Някой спомня ли си дали преди последните изборите Хр. Иванов, Ат. Атанасов, К. Петков или А. Василев са споменавали, че ще се коалират с Бойко Борисов и че ще се работят заедно с Бойко Борисов и Делян Пеевски за конституционни реформи, които да определят живота на българските граждани за десетилетия напред?
27
0
 
12
 
! Отговори
Кой преди 10 месеца
Отново възниква въпроса "Кой предложи Пеевски ??" Точно 10 години по-късно.