Предложението на ПП-ДБ за шеф на НС е Никола Минчев

Йорданова: Попълването на КС се е забавило във времето
20
Предложението на ПП-ДБ за шеф на НС е Никола Минчев
Снимка: БГНЕС

Никола Минчев към момента остава предложението на ПП-ДБ за председател на Народното събрание след ротацията. Това потвърди пред БНТ депутатът от коалицията Надежда Йорданова. По думите й, не е воден дебат в парламентарната група за предлагане на друг кандидат за председател на Народното събрание от формацията.

Йорданова припомни, че в началото на управлението на некоалицията е взето решение при ротацията на министър-председателя да бъде огледално сменен и председателят на Народното събрание.

"Аз съм изключително институционален човек. Без да са минали процедури, без да е включено в разговора в парламентарната група, аз не мога да коментирам каквото и да е било“, каза тя.

Депутатът от ПП-ДБ посочи, че попълването на Конституционния съд се е забавило във времето.

"Това е ситуация, от една страна в която сме критикувани, че бавим Конституционния съд, от друга страна , че прекалено бързаме. Парламентът сега започва с попълването на персоналния състав на органите. През март отново ще има попълване на Конституционния съд. Няма никаква интрига в това, че НС е решило да попълни КС сега, когато съдът ще гледа жалба от президента.", категорична е Йорданова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е може ,как се е усмял
16
0
 
0
 
! Отговори
проз протестър преди 4 месеца
Ни-ко-ла!!! Ос-тав-ка!!!
15
0
 
2
 
! Отговори
Деди преди 4 месеца
"Няма никаква интрига в това, че НС е решило да попълни КС сега, когато съдът ще гледа жалба от президента." - тая вечно усмихната г-жа най-много лъже като се усмихва като отговаря на въпросите!
14
0
 
0
 
! Отговори
е все тая преди 4 месеца
След като *** бе предцедател на НС ,когото и да изберат
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До НадетоНаистина е перфектен за европарламента Минчев! Там е мястото на тези, които за нищо не стават и се опитват да ги разкарат от България да не се пречкат, та да си цоцат дебелата заплата 5 години и после да потънат в небитието.
12
2
 
1
 
! Отговори
Надето преди 4 месеца
е с остаряла информация. Никола Минчев ще води листата на ПП на евроизборите, а за шеф на парламента - генерал Атанас Атанасов. Минчев е страхотна номинация за Европарламента.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Христо Христов "Куколда" ли? Всеки мъж е потенциален/реален ЕЛЕН. Защо сопраното Минчев да е по-различен от всички останали?
10
1
 
0
 
! Отговори
Гражданин преди 4 месеца
До ъхъ. А твоето предложение кой да ни управлява какво е?
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А ГЕРБ, които в педния парламент го свалиха от този пост, сега ще гласуват да го върнат пак на него? А дали ще му се извинят за предния път, че са сгрешили?
8
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Куколда ли?
7
3
 
9
 
! Отговори
афроамериканец преди 4 месеца
Професор Живко Сталев сигурно се обръща в гроба, като гледа какви екземплярчета и екземплярки се гласят за Конституционния съд.
6
4
 
10
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 4 месеца
Срамно е народът да гледа безучастно как някакви перекендета се менкат високите държавни постове и длъжности !!! Срамно е българин да стои , да си бърка в носа докато го опикават такива селски хитреци !!! Докога ?
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никой не ги е избирал тия бюрократи, долу продажното правителство!!!
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много ми е интересно дали депутатите, които в предния парламент гласуваха за свалянето на Никола Минчев, сега ще гласуват за избирането му на същия пост от който го свалиха??? Това ще е абсолютна шизофрения.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя не го ли изритаха позорно точно от тоя пост? Как така след като са го изгонили заради некъдърност пак ще го назначават? Това е все едно да те уволнят от работа щото си некадърен и след 1 година пак да те назначат на същата работа. Това може да го има само в България.
2
2
 
7
 
! Отговори
Нане преди 4 месеца
И от кога една чистачка в съда, започна да разбира от държавни дела... ===)))
1
5
 
18
 
! Отговори
Пфффф, преди 4 месеца
Боже,прибери си версиите... Кой ги спусна тия неадекватници във властта?!? Въпросът е риторичен, бай дъ уей!