Пак Лена, пак за компромиса: За Сглобката и избора на съдии за КС

Нападна избора на Атанасова
20 яну 2024 11:07, Александър Попов
179
Пак Лена, пак за компромиса: За Сглобката и избора на съдии за КС
Снимка: БГНЕС

Острието на ПП Лена Бориславова, която е по майчинство, коментира вчерашния ден в парламента и избора на съдии в Конституционен съд. Както в други нейни постове за важни политически решения, пак използва думата "компромис". Тя анализира "тежкия" избор и гласуване в парламента на нейните съпартийци и определи кандидатурата на Десислава Атанасова като  "антагонизираща".

"Две положителни събития: съдия Белазелков стана конституционен съдия и аз, за разлика от моите колеги от ПП-ДБ, не трябваше да гласувам в НС.

Един компромис. 1/12 компромис.

Още по темата
Е ли Конституционният съд полуполитически орган по дизайн и функции – със сигурност може да се твърди. Казвали са ни го на лекции. В онази аудитория, в която се появи надписът на студентското недоволство и се загнезди в съзнанието ни с болка.

Два свята. Силно професионална, политически независима кандидатура, ползваща се с широка обществена и професионална подкрепа. И… силно политизирана и антагонизираща кандидатура, идваща да замени друга такава, вече с изтекъл мандат.

Един избор и Едно управление, което съществува във взаимодействието на тези два свята и заради осъзнаването, че нито един от тези два свята няма да изчезне. Особено вторият - та това са 669 924 гласа и тяхното право да получат кандидатура, която олицетворява политическата формация, която подкрепят.

Да, един труден компромис, но това не бе все пак онзи компромис за подуправител на НЗОК, за който имаше доклад на ДАНС и преписка в прокуратурата.

Лукс е да живееш и да избираш измежду идеални опции в един идеален свят. По-малък, но все пак лукс е да спасиш себе си и да не гласуваш, прехвърляйки товара върху другите.

Така че, браво колеги от ПП-ДБ, които гласувахте, и благодаря! Знам, че не ви беше лесно!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: Лена Бориславова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
16
 
! Отговори
Коя преди 3 месеца
беше тази?!?
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Органът на песни сега е Лена - бaджаначката на ДесиСлава. за да поддържат Славата на Чалгата от родата - бaджaк на бaджанак за да има по всички партии наш бaджанак! И Лена със свойта славна песен на ДесиСлава се качи на тротинетка и поднесе песента със свиpката на баджанака Азис и с негова мелодия между бaджaкa продължи с песен да кара тротинетката! Излес на улицата нощем и ще чуеш как песента на Лена се пее навсякъде по нощните заведения за да има здрави бaджаци за наште бaджанаци!
67
3
 
20
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Лена виж себе си от парапетчето 14000 лв и бонуси и самолети и какво ли още дето не гознаем нямат мярка нямат граници жадни да власт алчни
66
5
 
22
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 3 месеца
Дръж здраво парапета, моме, че падането ти ще шумно и болезнено !
65
4
 
25
 
! Отговори
Чудо, другаре ! преди 3 месеца
Една проскубана патица , със самочувствие на папагал , изразява скудоумни крякания и ние защо трябва да ги четем ???
64
5
 
27
 
! Отговори
Тази преди 3 месеца
...не е ли полуполитически "орган", че да се изказва с крайно мнение кое не ,кое да ? За разлика от нея, за толкова години в политиката ,Десислава Атанасова нито веднъж не е попадала под прожекторите с някой скандал! Което е рядкост! Друго си е сексвоайяж с правителственият самолет, и всички медии да мълчат само ***!
63
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ППДБ са пълно разочарование и се надявам никой да не гласува повече за тях. По-големи шарлатани в политиката не съм виждал. Не само оневиниха Борисов и го отърваха от правосъдието, но и гласуваха за Атанасова за съдия в КС - партийна кандидатура, без всякакъв опит и професилани квалификации. Това им беше според мен, повече избори няма да спечелят.
62
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сглобката е все едно бебе с ДНК от трима.
61
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая Калинка не е ли творение на управляващите с команди - отвори, затвори с комунизъм бaджaцитe на баджaнаците? С подскоци Лена с кpачка напред, кpачка назад си облещила бaджaкa пред очите на бaджaнака! А той кoтарaка на бaджанака, така му настръхнал и отишал и гальовно я целунал и после с настръхнал боздуган отишал да управлява нашта прекрасна родина, за да има народа баклава, халва и пържени пържоли в тиган и да пие за здраве ракия с очи искрящи към бaджaцитe на Лена с настръхнал бoздуган
60
7
 
37
 
! Отговори
Йордан преди 3 месеца
Не вярвам на жена, която не знае кой е бащата на детето й.
59
4
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
какво каментирате кого коментирате не мислите по изборите кои ги избра тезинегод.......ци аз не съм я стига вече слезте пред блока и почистете снега много еприятно навън
58
5
 
28
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
След тези на царистите,а после на комунистите сега и на тая ще и отглеждаме домочадието. Ненакрадоха се.
57
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гледа влажно,милата.
56
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лено, ти си само един автор на статуси и човек, правещ грандиозни грешки - това си показала досега. А тази, срещу която роптаеш, е личност с характер, дисциплина и много спечелени битки, помисли върху това, ако имаш с какво.
55
3
 
22
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
Много тежък компромис, спор няма. Те от ППДБ направиха толкова много "тежки компромиси", направо да им се чуди човек как още се гледат в огледалото. На онези от ГЕРБ и ДПС също им е много тежко, горките. Дева безродните и алчни сглобкаджии, дева! Продадоха България за едно потупване по заднека.
54
4
 
26
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 3 месеца
Евтини ПараПетки - Бол, ама Толко Гр0зни, дори Мязащи на Мъж с Грим, да не кажа на Травеерс - Рядко!
53
3
 
26
 
! Отговори
Пепи преди 3 месеца
Думата е "СРАМ". За всички ония гл...ци, които Ви подкрепиха.
52
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така,така Ленче,знам че ви е тежко ама пък авантата е голяма,ама много голяма и направо те разбирам ,че крадете ама с отвращение...
51
10
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 3 месеца
До даа. Искам да чуя какво предлагаш вместо сегашното правителство. Че ми е писнало от ганььовци като теб, които само знаят да плюят и нямат грам идея в куххата си кратуна какво идва после.
50
3
 
14
 
! Отговори
до Лена преди 3 месеца
Лена, пишеш ти, защото имаш ПРИВИЛЕГИЯТА да не си от гласувалите за герберската креатура ДАтанасова. Другите от ППДБ май нямат очи и една дума да кажат и напишат. Ако от мен зависеше и можех, щях да ви изкрещя в лицата - Махайте се, но и като прочетеш коментарите на ХОРАТА, и те, общо-взето, това ви казват. Предателите никой не ги обича, Лена! И всичко това е заради избора на Атанасова.