Петков: Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, че няма милиарди

Според лидера на ПП "дясната ръка" на Калин Стоянов е сегашният главен секретар на МВР
11 апр 2024 12:10, Петър Бойчев
204
Петков: Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, че няма милиарди
Снимка БГНЕС

"Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, милиарди пак нямало, а утре ще дадат само на половин милион пенсионери добавка, а на останалите милион и половина - няма да дадат", заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната-Демократична България" Кирил Петков пред медии в кулоарите на парламента.

По думите му всичко това показва, че вместо "старият модел, при който се даваха пари от джипките", те са предложили 11% за всички пенсионери.

Още по темата
Според Петков с огромна скорост "сме се върнали към стария модел".

"Хубавата новина е, че имаме само 2 месеца от този ужас и след това отиваме на избори, където българските граждани могат да изберат", допълни той.

Петков заяви още, че "дясната ръка" на Калин Стоянов е сегашният главен секретар на МВР, по адрес на Димитър Кангалджиев, който ще изъпълнява длъжността до назначаването на титуляр.

По повод скандалите в МВР, Петков каза: От една страна имаме медийна кампания с кученце и пари, от друга страна – главен прокурор, който казва „ще те разследвам, ако не си дадеш оставката“. Ако Живко Коцев е направил престъпление, нека да се разследван. Но ако Живко Коцев е извикан, за да бъде заплашван, е престъпление, каза Петков.

Съпредседателят отново припомни, че ПП-ДБ не са били търсени в разговорите за служебен кабинет.

“Имаме ос - Пеевски, Борисов, премиер, на когото казват какво да прави, МВР министър, който осигурява чадър за купения вот и сега имаме главен секретар, който му е дясна ръка”, смята Петков.

От своя страна ген. Атанас Атанасов заяви, че прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати.

Той бе категоричен, че е на 100% убеден, че Живко Коцев не е участвал в престъпна дейност, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
25
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Тоз е ненормален. Факт.
72
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие първи започнахте, напушеняк.
71
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с Ала Пугачова? Защо няма новини за Ала Пугачова?
70
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Светят му очите кат' на дъррта джебчийкка кат' споменува милиардите, които е украла и идат в нейната посока
69
2
 
18
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 месец
Туй било, онуй било, пък едни 1,3 милиарда ги няма. Сега Киро и Асан се правят на луди, като Урсула за ваксините. То и аз да свия 3 млрд, и аз ще се правя на луд, даже по-успешно от Киро. Ама няма откъде, пък и на мен едва ли ще ми се размине така леко, като на тези, не съм евроатлантик ...
68
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей, Киро няма да го уплашите че няма пари държавата, щото той последните 2 години се е подсигурил и си е взел достатъчно пари от държавата!
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕСТЪПНОСТТАНАРОДНА ПОГОВОРКА - НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ВЪРША А СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРЯ
66
5
 
11
 
! Отговори
Отново? преди 1 месец
И каква стана тя? Благодарение на Кирчо, Асенчо и Ристю, Слави пак трябва да сваля Бойко и Пеевски от власт? Лошото е, че едва ли вече ще се навие! Тъй че да ви е честито вечното управление на Бойко Пеевски...!
65
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Продължаваме Промяната дойдоха на власт като показваха снимките с голият Бойко с кючетата и еврата и ТВЪРДЯХА ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО да ги показват .Днес ПП казват че да се прави същото с тяхен човек Бойко Рашков в компанията на контрабандист и евра , не е честно и правилно и не е нормално !Двойни стандарти двойни аршини . Това разбира се е само едно от многото несъотствествия с тези откровенни шанаджии за власт. Всичк започна с лъжливата декларация за гражданство която тяхният президент Радев прие и ги узакони .
64
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако искате трийте коментара, но този некадърниккк и партията му не са виновни ....виновни са тези *** ло ум ни ци , които гласуваха за тях .... и на следващите избори пак ще гласуват... ужас ... такъв народ си заслужава съдбата ...
63
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаме ос - Пеевски, Борисов, премиер, ама завод за електрически коли нямаме и туй то!
62
2
 
33
 
! Отговори
Кирчо преди 1 месец
Моля те, отиди на преглед при психиатър и не ни натрапвай присъствието си. Ти имаш нужда от него. Ние нямаме нужда от теб. Епохата на умните (полуграмотни) и красиви ЕНИЧАРИ свърши. Вече и децата знаят, че от чужбина, нищо добро не може да дойде.
61
1
 
23
 
! Отговори
Jj преди 1 месец
Ох че тъжничко/смешночко става като започват да се оправдават "новите спасили" - "компетентните" грабители :)
60
1
 
23
 
! Отговори
ха, добър ден! преди 1 месец
Кирчо, ти сега ли се усети за всички тия неща бе?! Като бяхте прегърнати 9 месеца нищо ли не забеляза? И сега какво, на изборите гласувайте пак за нас, че да се преборим с мафията?! Айде моля, този филм вече го гледахме! Истината е, че мераците ви за власт са големи, ама сте пълни аматьори и лъжци!
59
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали дойдоха на власт с крокодилските сълзи как Бойко откраднал парите от гаранционния фонд за пенсии. Сега к'во стааа?
58
1
 
10
 
! Отговори
Рахан преди 1 месец
Българи-бъдете разумни! Не вярвайте на политици-те са професионални лъжци! Трябва да си върнем страната от мутрите-иначе не ни чака нищо добро тук!
57
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой няма да може да пребори мафията на Доган - Бойко (ГЕРБ) и Пеевски ( ДПС). Проблема е че дълго време са на власт и имат изградени структури на всички нива. Имат си патерици ИТН и Възраждане. Наблюдавайте внимателно ИТН и Възраждане и ще Ви стане ясно. Наблюдавайте как Ви карат с медиите да се откажете да гласувате за да спечелят изборите с под 10% гласове или с под 800 хиляди зависими човека от България. Жал ми е за Вас Българи. Жал ми е защото може да сте прекрасна държава.
56
1
 
18
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Клоунадата продължава приказки, лъжи,другите са престъпници а ние / клоуните от ПъПъ и Дъ е Бъ България/ сме светци.Киро ,Киро вятър те вее на бял кон ама Вие не сте виновни,виновен е оня с юмручето дето Ви докара той е за ...таковане.
55
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От Киртака нищо не става но сега е прав!
54
2
 
20
 
! Отговори
Не бе Кики преди 1 месец
Не ви плашат, а ви питат къде са парите !