Петков: Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, че няма милиарди

Според лидера на ПП "дясната ръка" на Калин Стоянов е сегашният главен секретар на МВР
11 апр 2024 12:10, Петър Бойчев
204
Петков: Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, че няма милиарди
Снимка БГНЕС

"Пак започнаха да ни плашат, че няма пари, милиарди пак нямало, а утре ще дадат само на половин милион пенсионери добавка, а на останалите милион и половина - няма да дадат", заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната-Демократична България" Кирил Петков пред медии в кулоарите на парламента.

По думите му всичко това показва, че вместо "старият модел, при който се даваха пари от джипките", те са предложили 11% за всички пенсионери.

Още по темата
Според Петков с огромна скорост "сме се върнали към стария модел".

"Хубавата новина е, че имаме само 2 месеца от този ужас и след това отиваме на избори, където българските граждани могат да изберат", допълни той.

Петков заяви още, че "дясната ръка" на Калин Стоянов е сегашният главен секретар на МВР, по адрес на Димитър Кангалджиев, който ще изъпълнява длъжността до назначаването на титуляр.

По повод скандалите в МВР, Петков каза: От една страна имаме медийна кампания с кученце и пари, от друга страна – главен прокурор, който казва „ще те разследвам, ако не си дадеш оставката“. Ако Живко Коцев е направил престъпление, нека да се разследван. Но ако Живко Коцев е извикан, за да бъде заплашван, е престъпление, каза Петков.

Съпредседателят отново припомни, че ПП-ДБ не са били търсени в разговорите за служебен кабинет.

“Имаме ос - Пеевски, Борисов, премиер, на когото казват какво да прави, МВР министър, който осигурява чадър за купения вот и сега имаме главен секретар, който му е дясна ръка”, смята Петков.

От своя страна ген. Атанас Атанасов заяви, че прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати.

Той бе категоричен, че е на 100% убеден, че Живко Коцев не е участвал в престъпна дейност, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире , трайно увредено същество си ти , ти ги изпра тези , ти им върна властта , сега жив да те одерат публично съчувствие няма да има у хората . Остана си на ниво дребен мошеник от Запада .
92
0
 
4
 
! Отговори
1111 преди 1 месец
До Питам се........продължавай да се питаш :))) и да ти обяснят очевидно е , че няма да разбереш !!
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро Харакиро. България няма политик който да не може едно смислено изречение да каже, който ръкомаха и реве от парламентарната трибуна, като Киро просто. Няма друг български политик, който лъже, предизвиква буря от смях и подигравки, на своите колеги депутати, като Кирил Петков. След записа ПП,ДБ са политически трупове, безсмислени са напъните им към властта. Никога повече ПП,ДБ, за да я има демократична България.
90
2
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Мое малко слънчево дете ти ми даде щастие и сила всеки ден и всяка нощ съм с теб и се моля Бог да те закриля Припев: Кире,Кире, ти си ангел мой Кире, Кире, Бог ли те изпрати да топлиш Кире бащино сърце да те обичам и да ти се радвам! Твоите детски хубави очи нещо искат Кире да ми кажат думите са твоите лъжи малък си и много лъжеш тъй да знаеш .
89
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Финтовете на измамника Кокорчо тъй наречения, вече са разкрити. Киро просто върти една и съща стара плоча, на черното, бяло казва. Пред фактите и боговете мълчат. Само лудитевдигат врява до небесата. Кирил Петков трябва да отиде на лекар, защото е болен...
88
1
 
7
 
! Отговори
Питам се преди 1 месец
Защо никой не пита Ангелкова какво прави на тези снимки!?!
87
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не петков от 1 юли не се раздават увеличение на пенсиите нито от джипки, нито от вас а се извършва осъвременяване по швейцарското правило- не бъди глупав моля те.
86
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е в никаква престъпна дейност не е участвал Живко Коцев само е взел от добро сърце един скъп часовник
85
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП- организирана престъпна група за трафик на наркотици, контрабанда на цигари, пране на пари на наркокартели, кражба на пари от бюджета чрез поставвени лица!
84
0
 
9
 
! Отговори
Кире преди 1 месец
Значи искам да ви кажа, че така не може да продължаваме. Днес едно ми говорят всички, утре друго. Едните преди бяха добри, после лоши. или обратно беше.. направо не знам какво става. Довечера мисля пак да се видя с Лена и малко да разпусна, че много съм се напрегнал
83
1
 
8
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 месец
Абе, сега като е предизборна кампания и Ленчето и той, двата върха на ПП са заети, кой ще гледа дъщеричката им?
82
0
 
6
 
! Отговори
Grindr преди 1 месец
Кириле, не разчитай на леви и десни ръце.
81
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе да питаме, какви са тия милиарди на Топлофикация-София? Да ви пазят местенцата топли, докато ви няма ли? Аз не знам колко са жилищата и обществените сгради на парно, ама нещо не извиза сметката, като прибавим и плащанията от абонатите. На кое му казвате "Топлофикация - София". След фалшиво отчетени разходи, май наистина няма пари в бюджета. Не е нужно даже човек да има компютър, а само да ви слуша.
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ако студент е кривоглед дал нема да мели че Хармърлюинскио Уни е Харвадски
79
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако бяха луди няма да ги съдят ! Напълно са вменяеми .
78
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо не питате Рундьо за неизгодния договор с Боташ,от който сме на загуба за милиони.Сключен е от служебното през януари 1923. Или буце му каза така да направи?!
77
3
 
27
 
! Отговори
.jjj преди 1 месец
Когато оня дето избяга от Слави (не му помня името) публкува тайния запис от сбирката им на Чаталджа, стана ясно каква е крайната им цел. Да сложат свой прокурор и полиция да им прави чадър, а те да откраднат няколко милиарда и да се потопят някаде из райските острови на света. Всичко ,кото говорят пред камери е див популизъм и чисти лъжи.
76
1
 
11
 
! Отговори
коректно преди 1 месец
Когато демократ и евроатлантик прибира пари, той не краде. Той усвоява. И не го пращат в затвора, а на островите.
75
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма ли кой да го прибере този мошеник?
74
1
 
19
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
,,Петков: Пак започнаха да ни плашат...,,що да ни плашат ве Киро то със Вас си е за страх само приказки и лъжи,то не бе завод за електромобили,мостове над Дунава,,,Хемус, тунел под Ст.планина и т.н.Киро, днес е 11 април,а не 1 деня на лъжата,впрочем то за тебе няма значение всеки ден е ден на лъжата,а и за другите клоунчета покрай тебе като онова министърче на правосъдието Славов дето се оля СНИМКИТЕ КОИТО СЕ ПОКАЗВАТ в момента НЯМАТ НИКАКВА СЪДЕБНА СТойност, а на Борисов имаха ли а?