Тодор Тагарев: Сега всички са срещу ПП

Атаките ги считам за част от играта, казва той
29 апр 2024 10:04, Нели Христова
86
Тодор Тагарев: Сега всички са срещу ПП
Снимка: БГНЕС

Атанас Запрянов е припознат от ГЕРБ за техния човек в отбраната. Аз лично го поканих за зам.-министър в кабинета "Денков". Може да е имал тесни контакти в ГЕРБ, но не си е проличало. Това коментира бившият министър на отбраната Тодор Тагарев пред bTV.

Атаките ги считам за част от играта. "Възраждане", БСП атакуват политиката, която водим, а не Тагарев, каза той. Според него атаките са били от "ревност" от евроатлантиците, които не са били единствените.

Писах SMS-и на Борисов, той го казва, вярно е. Беше много важно решението за 23 февруари да не се бави.

Тагарев обясни още, че проектирането на база в Кабиле не е завършило и не е обезпечено с бюджет.

По думите му политиката на ПП-ДБ е основана на ценности. Повишихме заплатите на военнослужещите, каза бившият министър.

За Тагарев сега всички са срещу ПП. Всеки, който е правил грешки, трябва да си понесе последствията. Наблюдавам, че в момента огънят е насочен само срещу едно място, каза бившият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от Избори 2024
Симидчиев: Предизборната кампания ще бъде мръсна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
3
 
! Отговори
Магаренко се изпъчи: преди 2 седмици
Наблюдавам, че в момента огънят е насочен само срещу едно място/дупетоМИ/, каза бившият министър.
72
0
 
3
 
! Отговори
Тошко Магарев преди 2 седмици
СЛАВА КОКАИНА !!!
71
0
 
2
 
! Отговори
Anonimna преди 2 седмици
Интересно е как ли би реагирал този командер при неподчинение? :) На Радев ли се мазни, че ония искал да види още от него. От военни нищо хубаво не може да се види, бе Радев.
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Европеец с главно Е! - " .....Тодор Тагарев е най-добрият минисът на отбраната..." - Както се казва грешката е вярна. С една само сгрешена буква, Тагаренко е минУсът на отбраната ни, за огромно наше съжаление. Прав си, явно ти е в съзнанието, но трябва опорката да напишеш.
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тагаренков, а срещу теб са сигурно не всички, ами три пъти по толкова. И имат основания. Как не се наврат в миши дупки и да не се показват. Наглеци!!!
68
0
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Хахааааа, ами то и след изборите всички ще са против ППДБ-тата. Ще останат в парламента като барано яйце. никой няма да говори с тях. Приключиха с политиката.
67
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зеленски иска да заловим и върнем украинците, които се укриват от военна служба в БГ. Евробойко, Европеевски и Евроглавчев се правят на глухи и слепи. Май са агенти на Москва и Путин.
66
5
 
3
 
! Отговори
До номер 66 преди 2 седмици
Бандитите са руснаците, начело с фашиста Путин . Уж беше операция, а продължават да убиват невинни деца, старци и хора, и да унищожават градове и села. Долни и мракобесни типове са рашистите.
65
2
 
5
 
! Отговори
Магарев преди 2 седмици
Миризливеца Магарев от коя дупка изпълзя?
64
3
 
1
 
! Отговори
До 63 преди 2 седмици
Стана ми интересно да разбера какви точно поразии са направили и откъде научи за тях?
63
3
 
6
 
! Отговори
да преди 2 седмици
тоя шпионин раздаде, не разпродаде, раздаде въоръжението на армията на украинските бандити! и сега залъгва народа че янките ще ни дадат! няма ли съд за такива продажници?
62
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тагарев укриваше 30 хиляди украински дезертьори в страната. Уж помагаше на Зеленски. Тагарев е за екстрадиране към Украйна, за полеви военен съд на подстъпите към фронта, където хората много мразят помагачите на дезертьорите, докато украинските войски спират ордите на Путин.
61
8
 
4
 
! Отговори
Тагарев-пълководец! преди 2 седмици
Няма никакво съмнение, че след края на войната, когато крепостните агресори ще бъдат сразени, тогава Българската армия ще бъде реформирана и естествено главно-командващ ще бъде знаменитият ни пълководец Тодор Тагарев и Бог да го благослови. А враговете на Свободния свят нека си мечтаят техните небивалици...
60
6
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 61 преди 2 седмици
"Ако трябва да избирам от старите доказани мошеници, провали ли се в управлението на държавата и ППДБ, ще избера вторите. Все пак те никога не са имали сериозно мнозинство, за сериозни промени." - - - Въпреки това поразиите, които причиниха на държавата се равняват на поразиите на ГРОБ, макар че те ги натрупаха за доста повече години. ППДБ всъщност си бяха патерица и гръб на гроб, но с много по-грозно и продажно сатанинско лице.
59
5
 
9
 
! Отговори
До Европеец с главно преди 2 седмици
Беж на фронта заедно с тоя, дето ти плаща да го венцехвалиш, и дим да ви няма! Тук нямаме нужна от мекотели, които тикат България във война, водеща се между други държави. Това е едно от най-жестоките престъпления срещу държавата и обществото ни. За това няма прошка и ще дойде Видов ден. От къде-накъде ще финансирате чуждата война с държавни средства, ще пращате военна помощ с народни пари? Затвор за такива като вас. ЮRогейци с голямо Ю.
58
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако трябва да избирам от старите доказани мошеници, провали ли се в управлението на държавата и ППДБ, ще избера вторите. Все пак те никога не са имали сериозно мнозинство, за сериозни промени.
57
4
 
8
 
! Отговори
Борко преди 2 седмици
До Европеец с главно Е!Брачед, най-омразния, най-противния, най-студения и отблъскващ министър наричаш най-добрия?! Най-добрия за себе си, за посолството, за дълбоката държава може би, но за България. Този пиринлия(с.Пирин от където е) е едно смешно олицетворение на българщината. И да, Украйна е нападната, но ние с какво сме и длъжни на нея, апропо тя не е нападната просто ей така, нали ? Има и прочина и диагноза, както казва всеки лекар.
56
15
 
11
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 2 седмици
Казвал съм го много пъти, ще го кажа и сега - Тодор Тагарев е най-добрият минисът на отбраната, който България е имала откакто е демокрация. Умерен, на място, точен, с ясна позиция по войната в Украйна, а не да фъфли май е конфликт, май не е операция. Липсваш много на родната политика, Тодоре, и напълно нормано когато си вършил отлична работа е да те плюят, това е типична българска черта. Надявам се час по-скоро да се завърнеш в голямата политика, където без съмнение принадлежиш! Слава Украина!
55
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този още ли не е на фронта
54
6
 
8
 
! Отговори
жорето преди 2 седмици
Аз обичам България, тоя и вие не