Радев: Българите ще работят тук, когато има адекватни доходи и сигурност

Президентът зове за възстановяването на чувството за справедливост
236
Радев: Българите ще работят тук, когато има адекватни доходи и сигурност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще за всички и това е големият урок в Деня на труда и на международната работническа солидарност. Това написа президентът Румен Радев по повод 1 май.

"Първи май е олицетворение на просветеното общество, което уважава и насърчава честния труд и гради своето развитие на тази осъзната морална основа.Историята на този ден е хроника на борбата на поколения за правата на  работещите и за гарантиране на достойното заплащане на труда", заявява президентът.

Без социална справедливост всяко общество е обречено на несигурност, разделение, противоречия и кризи, които го обезсилват и правят невъзможно постигането на големи национални цели, допълва държавният глава.

Според Румен Радев възстановяването на чувството за справедливост и гарантирането на социалната сигурност на гражданите са пътят, по който страната ни трябва да поеме, за да се справи с тревожните демографски тенденции и обезлюдяването на цели региони. "Българите няма да имат съмнения, че именно страната ни е мястото за тяхната житейска и професионална реализация, когато работата тук гарантира адекватни доходи, достойнство, сигурност и перспективи да реализират своите таланти. Честит Първи май!", пише президентът Румен Радев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Румен Радев
Още от Политика
Каква присъда грози Лена, ако се докажат фалшивите документи?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
0
 
! Отговори
Libre comme air преди 2 седмици
И др.Радев не е в час...То в бг.няма нищо нормално!!!Ако отиде да живее в западна демокрация ще разбере че сме сбъркана държава!!!
199
0
 
0
 
! Отговори
Артериосклероза преди 2 седмици
Абе кой докара Кирчо и Кокорчо и възможността да ни разделят и владеят? Не беше един прецедент дето каза по телевизията че през цялото време се е мъчел да събори законно избраното правителство на ГЕРБ? И сега имаме два герба.
198
0
 
1
 
! Отговори
Къде сбъркахме? преди 2 седмици
Росен Малинов при Карбовски. "Карбовски:Не те ли е страх, че ще те застрелят?Ти нарушаваш омертата? Росен Малинов: Не, не ме е страх! За тях това е тип експеримент: дали нещо може да пробие тинята в тази държава." Ами, нищо не може да пробие тинята в тази държава! Прегръдката на Брюксел и Вашингтон с нашата Частна държава задушава икономиката, живота и бъдещето на гражданите на България.
197
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Росен Миленов при Карбовски: ЖИВЕЕМ В ЧАСТНА ДЪРЖАВА. ТЕ СИ КРАДАТ-НИЕ СИ ЖИВЕЕМЕ. Истината е, че Сивата Частна държава България изхранва половината от народонаселението и. Тази агония ще продължи, докато българският етнос не бъде претопен окончателно.
196
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
каква справедливост след като цялата държава е собственост на великата българска мутросмрад и великите некадърни смърдящи връзкари които им ръкопляскат по команда
195
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е и да не са българите, какво пък толкова.
194
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само вашият труд не е почтен. Като квачки се обиждате. Липса на всякакво възпитание и морал. Не се ли срамувате пред децата си и родителите си. Не обичате ли поне малко тази държава, че не можете да си преглътнете егото. Само злобни и злъчни подмятания на всички ръководни постове. Некадърници
193
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! ОТ ЗЛОБА КЪМ БОРИСОВ СЪСИПА!ДЪРЖАВАТА! БОЙКО БОРИСОВ БИЛ МАФИЯ! ЕЕЕЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ДОКУМЕНТИ НЯМА!ЗНАЧИ ВСИЧКО БЕШЕ КЛЕВЕТА! НАРОДА ВИЖДА КОЙ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА! НАРОДА ВИДЯ И ТЕБ ДО ТРАФИКАНТИТЕ ЗАЕДНО С МОШЕНИЦИТЕ КОИТО ТИ ДОВЕДЕ И НАЗНАЧИ! РАШКОВ БЕШЕ ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА КОРУПЦИЯ И ТИ ГО НАЗНАЧИ ЗА ДА ОСЪДЯТ БОРИСОВ! НООО БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМА ОБВИНЕНИЯ! КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! ВИДЯХМЕ РАДЕВ ЗНАМЕТО НА МАФИЯТА И РУСКИ АГЕНТИ!
192
2
 
8
 
! Отговори
Така е, преди 2 седмици
...праскаме един договор за 13 години наппед, за сметка на държавния интерес, пък после ще диплиме за "честния" и "почтен" труд, пък който се хване! При този всичко е лицемерие ,измама и двуличие! България затъна заради него! "Натовски" офицер, с червена петолъчка на челото? Скачаха по жълтите павета, че искали и в България да е като в Европа, и Тоя излезе, размаха юмрук, и ги завлече към...Азия!
191
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Радев като едноличен търговец към руското посолство защо говори като страничен свидетел ,като повечето период от неговото управление управлява България със служебни правителства... А не така.. Българина е в това положение заради Радев
190
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Радев,като командир на ВВС колко получаваше за ескпертизата ти да ремонтираме руски самолети в Русия, вместо да купуваме нови съвместими с натовски системи? СЛЕД ТВОЕТО НАПУСКАНЕ НЯМАШЕ САМОЛЕТИ ГОДНИ ДА УЧАСТВАТ НА ПАРАДА НА 6 МАЙ!ТОВА всеки може да го провери!ЧИЧКО ГУГЪЛ ЗНАЕ ВСИЧКО! ДА НЕ споменавам загиналите летци! Тяхната смърт лежи на твоята съвест! ОТ ЗАКОНА УМЕЛО СЕ ИЗМЪКВАШ!ОТ БОЖИЯ СЪД НИКОЙ НЕ СЕ Е ИЗМЪКНАЛ!ТИ СИ КОМУНИСТ АТЕИСТ! И ПАК ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН!
189
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДРУГАРЮ ГЕНЕРАЛ, когато събираш твойте спонсори ВМЕСТО ДА ГИ МОЛИШ ДА ТЕ СПОНСОРИРАТ, ПОМОЛИ ГИ ДА СЕ СЕТЯТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВЪЗГЛЕДИ НА ПАРТИЯТА, КОЯТО ГИ НАПРАВИ МИЛИОНЕРИ И ДА ПЛАЩАТ ДОСТОЙНИ ЗАПЛАТИ НА РАБОТЕЩИТЕ ПРИ ТЯХ!
188
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ще работят, но не българи.
187
1
 
6
 
! Отговори
политик преди 2 седмици
Потърпете още малко за да си купим по още някой имот в чужбина , после се изнасяме , пък ви е се оправяйте
186
0
 
6
 
! Отговори
Я па ти.. преди 2 седмици
До Анонимен 170 Какво невероятна държава бе , ах-***-к ?На морето германци от Западна Германия ме попитаха как живеете в тази мизерия. Ами свиква се , отговорих му аз.
185
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това в Бг не е капитализъм, капитализъм имаше в Германия и др., добре платени и с високи пенсии. Но вече и те вероятно ще гонят Бг стандарта.:))
184
3
 
8
 
! Отговори
хехе преди 2 седмици
когато гласуваш 34 години за КРАДЦИ , МОШЕНИЦИ и некадърници - ТОВА Е РЕЗУЛТАТА - нямаш право да се оплакваш !
183
2
 
10
 
! Отговори
ааааааа преди 2 седмици
ДЪРЖАВНИЯТ глава само плямпа нищо не прави !
182
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз даже и бизнеса си затворих , много рекет . Имам спестявания за около 3 години и после съм избрал един 15 етажен блок .Толкова от мен , живейте си в ограбената територия , има и по добър свят .
181
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Така и така , канадци изнасят златото ни , поне по една лична карта да ни дадат . Ясно вече , че България вече не съществува !