Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов

Министърът брал срам по време на концерта на американкaта
17 авг 2012 13:15,
143
Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов
Цветанов си харесва повече творчеството на Веско Маринов. Снимка: Булфото

Един от най-неочакваните зрители на концерта на Лейди Гага в столицата със сигурност е бил министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той е присъствал на шоуто по-скоро като придружител на 17-годишната си дъщеря.

"Приемете го като родителски ангажимент. Голямата ми дъщеря и три нейни приятелки искаха да видят този спектакъл и със съпругата преценихме, че не трябва да бъдат сами. Родителският контрол е важен", заяви тази сутрин Цветанов в ефира на bTV.

Според него Лейди Гага е направила невероятно шоу, но призна, че на моменти е изпитвал срам. Особено, когато певицата флиртувала с публиката.

"Имаше ругатни, които аз не бих си позволил да използвам, но пък тийнейджърите много се забавляваха. Очаквах да бъдем най-възрастните сред публиката, но имаше много баби и дядовци. Държанието на Лейди Гага е предизвикателно, но приемам вкуса на децата, трябва да живеем с техните възгледи и желания", коментира още министърът.

Цветанов призна, че не е танцувал по време на концерта, за разлика от жена му.

Провокиран да направи паралел между Гага и Веселин Маринов, той беше категоричен, че такъв е невъзможен.
"Двамата са несъпоставими. Има възрастови различия, а и всеки вижда и намира това, което му харесва", завърши вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
23
 
! Отговори
Браво! преди 11 години
Лейди Гага е поздравила Цецо Лажецо с песента Градил Илия килия! Браво!
98
5
 
21
 
! Отговори
лейди Маринов преди 11 години
А представяте ли си, какъв фурор ще има дуетът Веско Маринов Лейди Гага. Дует Магагариновани, така да се каже. Азиз ще си подаде оставката!
97
6
 
26
 
! Отговори
123 преди 11 години
Лейди Гага и Веско Маринов са си лика прилика - един за друг родени. Ако се оженят - цена няма да имат. И на общите им концерти - ще е тинейджър, баба, тинейджърка, дядо ... Абе екстра ще е - Веско ще си хване млада булка, а Гага врял и кипял в живота мъж в разцвет на своите сили
96
7
 
9
 
! Отговори
до 109 преди 11 години
Те герб и бсп са едно и също нещо.
95
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лейди Гага-Световна звезда и Веселин Маринов-Червената звезда на бабичките и старците от митинга на БСП. Извод:Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими!!
94
4
 
6
 
! Отговори
OSTAVKA преди 11 години
kvo staa s Atentatora ot Burgas s fal6ivata 6ofiorska knijka uuuuuuuuuuuuuuuuu puuuuuuuuuuuuuuuuuuu OSTAVKA OSTAVKA OSTAVKA
93
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом се харесват младите. Цвъцко и Веско потния, нека се вземат.
92
3
 
26
 
! Отговори
Nabuco преди 11 години
"Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов" За първи път, Цвинокио да каже нещо вярно... Което означава, че вероятно лъже както обикновено и всъщност смята, че Лейди Гага и Веселин Маринов СА сапоставими, ако ли не и едно и също лице.
91
0
 
20
 
! Отговори
ЛЕЙДИ ЯГА преди 11 години
ДАДО НИКОЛАЙ НЕ МЕ АНАТЕМОСА, ЩОТО СЪМ МУ ТАЙНАТА МЕЧТА
90
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма новина. За челната страница.
89
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мдааа... Веско Маринов е в пъти по-класен от Гага , такова невиждано шоу прави пред бабичките,ха-ха...
88
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Доган стане министър предсезател , тоя плазмодий ще олиже и неговите топузи ! Ама веднага ще му направи и една хидроложка проба отзад !
87
1
 
7
 
! Отговори
ПРАВ СИ ЦЕЦО преди 11 години
НАПЪЛНО НЕСЪПОСТАВИМИ СА, РУСАТА КИФЛА, ЕДВА ЛИ ЩЕ ИЗПЕЕ ХИМН НА МИНИСТЕРСТВО ИЛИ ХИМН НА ГЕРБ, ОБАЧЕ ДРУГО Е ПО ИНТЕРЕСНО, ДАЛИ ТЯ Е ФЛИРТУВАЛА С ТЕБ И АКО ЖЕНА ТИ Е ТАНЦУВАЛА НА ЕЙНАТА МУЗИКА ТИ КАКВО СИ ПРАВИЛСпоред него Лейди Гага е направила невероятно шоу, но призна, че на моменти е изпитвал срам. Особено, когато певицата флиртувала с публиката. "Имаше ругатни, които аз не бих си позволил да използвам, но пък тийнейджърите много се забавляваха. Очаквах да бъдем най-възрастните сред публиката, но имаше много баби и дядовци. Държанието на Лейди Гага е предизвикателно, но приемам вкуса на децата, трябва да живеем с техните възгледи и желания", коментира още министърът.Цветанов призна, че не е танцувал по време на концерта, за разлика от жена му
86
3
 
1
 
! Отговори
dancho82 преди 11 години
ami ne na6a si ***,ami amerikanska-izmetta zavladqva sveta!!
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Няма гласови данни, ама имаше новини, че ще пее с Queen." Това са слухове,не новини. Новини са фактите,а именно:Лейди Гага (Lady Gaga) влезе в необичайна роля на слугиня, като предложи услугите си безплатно на рокерите от Iron Maiden, пише британският таблоид "Дейли Мирър".Преди концерта на бандата в Тампа, част от световния им The Final Frontier Tour, поп иконата се разшетала зад кулисите и се погрижила Брус Дикинсън и компания да се явят в прилежен вид пред феновете. Тя развъртяла ютията само и само сценичните им костюми да са пригладени. Фурията обаче не се задоволила само с тази дейност. Без да се притеснява тя влязла в ролята на сервитьорка и се погрижила на музикантите да не им липсва кафе, алкохол и цигари. Според източниците на изданието тя не е взела и пукнат паунд за ролята си на прислужница, било й достатъчно да бъде близо до идолите си.
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Тоя път Владиката Дядо Николай , нищо не каза за Лейдито , даже и една Анатема не и метна ! Щото "дядото" е * , а и за гаргата се говори че е *** - затова си е замълчал.От една порода са
83
3
 
11
 
! Отговори
MUSE преди 11 години
"Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими"O! Нима!?!Ама Гаргата има пари да купи няколко кораба с дрога от твоя приятел Боко
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя път Владиката Дядо Николай , нищо не каза за Лейдито , даже и една Анатема не и метна !
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лично за мен леиди гага стана разочарование,съжалявам
80
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не обиждайте момата,баба Яга , ама с пари , не гладен въшкорлак ,като нас ! Само да я барна и хич не ме интересува дали е бабаЯга или Гаргамел! Ако трябва кофа ще и слагам на гвата !