Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов

Министърът брал срам по време на концерта на американкaта
17 авг 2012 13:15,
143
Лейди Гага и Веселин Маринов са несъпоставими, смята Цветанов
Цветанов си харесва повече творчеството на Веско Маринов. Снимка: Булфото

Един от най-неочакваните зрители на концерта на Лейди Гага в столицата със сигурност е бил министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той е присъствал на шоуто по-скоро като придружител на 17-годишната си дъщеря.

"Приемете го като родителски ангажимент. Голямата ми дъщеря и три нейни приятелки искаха да видят този спектакъл и със съпругата преценихме, че не трябва да бъдат сами. Родителският контрол е важен", заяви тази сутрин Цветанов в ефира на bTV.

Според него Лейди Гага е направила невероятно шоу, но призна, че на моменти е изпитвал срам. Особено, когато певицата флиртувала с публиката.

"Имаше ругатни, които аз не бих си позволил да използвам, но пък тийнейджърите много се забавляваха. Очаквах да бъдем най-възрастните сред публиката, но имаше много баби и дядовци. Държанието на Лейди Гага е предизвикателно, но приемам вкуса на децата, трябва да живеем с техните възгледи и желания", коментира още министърът.

Цветанов призна, че не е танцувал по време на концерта, за разлика от жена му.

Провокиран да направи паралел между Гага и Веселин Маринов, той беше категоричен, че такъв е невъзможен.
"Двамата са несъпоставими. Има възрастови различия, а и всеки вижда и намира това, което му харесва", завърши вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
9
 
! Отговори
Gost преди 11 години
Хаха лейди Гарга- хибрид между Мерилин Менсън и Мадона- нищо ново под слънцето. А впечатление прави възрастта ан публикаат- малки дечица. А концертитее на веселин Маринов по тв чат път съм гледала и съм се смяла доста- страст, пот, пластичност, раздава се , разкъсва си ризата човека, не трябва да излиза на сцена с бели панталони, че от толкова напъване и страст, да не омаже пейзажа.На мен лично ми есупер забавен.
78
0
 
3
 
! Отговори
Бомбастик фантастик преди 11 години
Бомбастично шоу и сега ако пазара на имоти не тръгне нагоре кога?
77
2
 
10
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
За лейди гарга й трябва една МОТИКА, да копае 6 месеца, не 9 месеца на село и ще се очовечи и ще разбере малоумието си.
76
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баба Яга ,сатана!
75
2
 
15
 
! Отговори
цц преди 11 години
Абе, стига с тая грозотия, та тя дори и коса няма на главата си като хората та е с перука!Чиста баба Яга само дето й липсва метлата! А и между другото, ако погледате внимателно клиповете й ако разбирате от религии ще видите, че проповядва сатанизъм, а това е страшно!
74
14
 
2
 
! Отговори
???? преди 11 години
Според мен псевдонима Гага пройзлиза от Гагарин,все пак има нещо руско,нещо нечовешко.Така си е!
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРАВ Е ЦВЕТАНОВ, НО И ПУБЛИКАТА НА ДВАМАТА Е РАЗЛИЧНА- ВКУС ДРУГАР НЯМА.
72
2
 
12
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Има разлика и тя е че Гаргата се прави на куку в името за иавестнист, докато Весо се лепва за управляващите, за да гепи некой лев. И двамата са еднакво гнусни
71
2
 
9
 
! Отговори
:)))) преди 11 години
:))))))))))))))))))))))))))))))) Лейди Гага и Веско :)))))))))))))))))))))))))))))))))) и Цветанов танцува :))))))))))))))))))))))))
70
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На запад се става певец с талант и много труд, а не като В.Маринов с помоща на червената дружинка.Знаеме как се ставаше звезда някога с КОРАБНИ ВРЪЗКИ и ПОДМАЗВАЧЕСТВО на партизаните, така че наистина са несъпоставими!!!
69
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що ми се струва,че Лейди Гага е дърт куманаз,на който Потния и е спрял кранчето , а ?
68
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отчитам факта, че досега няма нито един от хората, които твърдят, че Лейди Гага е добър изпълнител, който да каже ЗАЩО е добре да се отиде на нейния концерт. Нито един сериозен аргумент. Само глупости от сорта, че всеки можел да харесва каквото си иска, тя била световно известна и не знам какво си още. Това не са аргументи. Какво послание носи нейната музика, което е добро и позитивно? Не виждам такова. Ако е за гротеска, Азис наистина е по-добър.
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пичка та дрънка !
66
0
 
9
 
! Отговори
koko преди 11 години
тоя пък винаги или спи, или тъкмо се е събутил потен
65
1
 
5
 
! Отговори
перо преди 11 години
Като баща го разбирам и никога няма да коментирам нещо , което е споделил с всички.Някой като мен ще го разберат , по младите -сигрно не, но го приемете като мнение на родител , а не на политик.А наистина въпросът на BTVе бил не само провокиращ, но и ***. Но..... те също са млади и това е само мнение.
64
3
 
0
 
! Отговори
допълнение към 69 преди 11 години
до 65* .Някоя сълзичка предизвикана от истеричният ми смях ми е замъглила виждането ,та съм се объркал .Прости ми 66 :)
63
6
 
7
 
! Отговори
Гербосексуалист преди 11 години
Цвитануф е идин енталегентин чувяк...
62
2
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
Абе отначало се запалих ,ама сега с всеки измиснал твой пост просто се смея .Ти верно си кухо парче както се казва :D . Ето ти още веднъж :""""""Май не те бива в четенето ? Или просто много те бива в ИЗБИРАТЕЛНОТО ЧЕТЕНЕ.Намирисва ми на комунист. НЕ ХАРЕСВАМ ЛЕЙДИ ГАГА. В момента от winampa ми върви Black sabbath - call of the wind ."""""" (ОТ МОЯТ КОМЕНТАР 48)Ето нагледай се и пак ми кажи от къде си извади лъжите ,че плюя или харесвам Гага.Наистина си забавен тип ! ;д
61
3
 
7
 
! Отговори
Изкърти гипса с език преди 11 години
Ех Цецо Весо Потното едвали може да напълни и селско кино с толкова млади хора освен ако не сте ги арестували ! Като е имало ругатни и те е било срам от развратното поведение на таз изключително грозна , проста гракаща на плеибек певица защо не я съквестирахте ? Защо то на вас така ви изнася готовисте и най милото да дадете само да упростачите младите за да могат да бъдат манипулирани лесно . Ако няма като набедената за певица гага едвали мертеци като вас ще са на влас
60
4
 
4
 
! Отговори
1 преди 11 години
Какъвто ти е манталитета - такава ти е Държавата. Затова младите емигрират...