Германците: Тръмп по-голяма заплаха от Путин!

Какво ще стане на срещата в Хелзинки? Ще видим!
15 юли 2018 12:45, Петя Славова
76
Германците: Тръмп по-голяма заплаха от Путин!
Снимка: Reuters

Близо две трети от германците смятат президента на САЩ Доналд Тръмп за по-голяма заплаха за световния мир от руския му колега Владимир Путин, показва проучване на "ЮГав" за ДПА.

Още по темата

В понеделник се очаква двамата да се срещнат във финландската столица Хелзинки за дискусия, която да заздрави отношенията между съперничещите си световни сили, пише БТА.

Повечето от участвалите в проучването 2052 души смятат, че Путин е по-приятен, по-компетентен и по-влиятелен от Тръмп.

Само 5 на сто от участниците заявяват, че Тръмп е по-компетентния лидер, 56 на сто са подкрепили Путин, а останалите не са отговорили.

43 на сто от участниците смятат Путин и за по-влиятелен, в сравнение с 25 на сто за Тръмп, въпреки че САЩ превъзхождат Русия в икономически и военен план, отбелязва ДПА.

Общо 64 на сто от запитаните са окачествили Тръмп като по-голяма заплаха за световния мир. Само 16 на сто са по-притеснени от Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
29
 
! Отговори
Лиман преди 5 години
Мисля,че донякъде дойчовците са прави. Америка е страната предизвикала най много войни по света,а Русия е страната която задна скорост няма и каже ли се напред Родино край. Така че и дветв империи са твърде опасни и ако взаимно се унищожат е най добре. Обаче германците не отчитат тихото превземане на крепоста отвътре. Мюсулманите ще завладеят Европа заради грешната политика на ге йо вете!
8
3
 
28
 
! Отговори
zeus преди 5 години
До привет от ГерманияТе скоро ще направят, нарича се референдум, и след него ще изгонят и брадатите, и американосите, на германците май им писна вече.
7
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, добро утро. Само не ми се мисли какво щеше да стане с Клинтън вместо с Тръмп. Без победа над ИД, изостряне на конфликта с Русия там, разрастване на войната в още една, може би две държави, бежанци повече от 2015, вълна от атентати в Западна Европа до състояние на гражданска война, много сериозна заплаха за Трета Световна с Иран и Русия. Струва ми се като най-вероятният алтернативен вариант.
6
26
 
1
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Когато се правят такива " проучвания " е добре да се направи проучване на целия народ , а не само на 2000 души ! Щом една държава може да отдели време и средства за преброяване на цялото население значи може да отдели време и средства и за проучване на мнението на цялото население , а не да се правят генерални заключения от мнението на 2000 души !
5
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не съм чула Путин да кани африканци и араби в Европа и да им дава евро за да увеличават демогр.прираст ,но от Обама,Сорос и Меркел го видях наяве.
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепям 2 коментар но за тези най голяма заплаха им са политиците в собствената държава.. както при нас
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да
2
4
 
32
 
! Отговори
zeus преди 5 години
На окупираната от САЩ Германия все да и идва акъла. Сега остава да закрият американските бази и канцлера да почне да се кълне във вярност първо на народа си, а не пред Чичо Сам ;)
1
5
 
18
 
! Отговори
Смешници преди 5 години
са дойчовците, вече мюслитата решават вместо тях, а се замислям кой е по-вреден Путин или Меркел?