Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие

Според него Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски
16 мар 2022 22:52, Петя Славова
565
Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие
Снимка: БГНЕС

Военната кампания в Украйна е успешна. Няма да позволим страната да се превърне в плацдарм, използван за заплаха на Русия. Това заяви руският президент Владимир Путин на правителствено заседание.

Той добави, че Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски.

Още по темата

"Няма да позволим Украйна да служи като плацдарм за агресивни действия срещу Русия", каза той, цитиран от БГНЕС.

Според него отношението на Запада към руснаците наподобява на "погром“, но "блицкригът" на санкциите на Запада срещу Русия се е провалил.

Путин сравни лавината от западни санкции срещу Русия, наложени заради конфликта в Украйна, с антисемитско насилие от страна на фашисти.

"Западът свали маската си на цивилизованост и започна да се държи войнствено. Това навява сравнение с антисемитските погроми на нацистите", заяви президентът на правителственото заседание, предавано по националната телевизия.

"Западът има една цел: унищожаване на Русия, но неговият икономически блицкриг срещу Русия се провали", заключи Путин.

Руският президент обеща да увеличи заплатите, социалните помощи и пенсиите в условията на санкциите на Запада.

Той е подписал указ "За мерките за осигуряване на социално-икономическа стабилност и защита на населението в Руската федерация", съобщи Кремъл. Президентът е възложил на кабинета на министрите да изчисли точните параметри на това увеличение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
2
 
0
 
! Отговори
еврогей преди 2 години
И русия се управлява от двойка гейове - путин и шойгу.
312
2
 
3
 
! Отговори
422 преди 2 години
Ква победа блянуваш? Абе само победи в главите ви червени. Май забравяш,че Ердоган е и е Сирия,и в Либия и путин се задоволи с това,което имаше там,даже доста дръпна назад. Факти
311
3
 
4
 
! Отговори
ИнХП преди 2 години
Инфекцията малко му подейства,дозата трябва да се увеличи още,но май е късно. Тоягата трябва да заиграе и путин бързо ще клекне и седне. А томахав,,,упс,тоягата вече е на линия и ще има,,,
310
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Втората световна война започна в следствие на санкции! Умната!
309
3
 
5
 
! Отговори
Ох преди 2 години
Показалчето към небето и Ал Багдади го навирваше редовно и хапна един намазан със свинка мас куршym
308
12
 
19
 
! Отговори
Пирова победа преди 2 години
Какво спечели Русия от войната досега - една малка част от Украйна, а загуби мястото си сред цивилизованите държави и се утвърди като лидер на държави от третия свят като Северна Корея, Венецуела, Сирия и Беларус. Най-важното е, че Русия е изолирана от Цивилизования свят за вечни времена.
307
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин доста изнервен, вижда си края на политическата кариера.
306
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво стана накрая..? Русия пак победи, както и в Сирия и Централна Африка.
305
3
 
5
 
! Отговори
RIP Джуджи преди 2 години
хуц хуц
304
4
 
7
 
! Отговори
Чокумба преди 2 години
Оф, що не си иде на швейцария при кабайчето и да не ни заминава...Кабайчето - както при всеки комунистически режим най убавото месо отива за номенклатурата...
303
19
 
19
 
! Отговори
Теодоро преди 2 години
ПУТИН ВЕЛИК ПЪЛКОВОДЕЦ!! СЛАВА РУСИЯ.ДОЛУ укробендерите..
302
1
 
3
 
! Отговори
Марта преди 2 години
До подкрепяш Путин.....Военната пропаганда оставя много от нас неспособни да различат истините от лъжите,а виновниците се измъкват на пръсти от отговорност.Важни факти се пренебрегват точно както е планирано.
301
11
 
14
 
! Отговори
Путин е двуличник преди 2 години
Не може да избиеш хиляди невинни и да кажеш, че не си имал друг избор.
300
10
 
13
 
! Отговори
Чукча преди 2 години
Показва колко дни живот му остава - 1
299
7
 
10
 
! Отговори
ПЕШО преди 2 години
До Подкрепяш ПутинИмате предвид децата убити в Донецк и Луганск?
298
5
 
16
 
! Отговори
ПЕШО преди 2 години
До Подкрепяш ПутинНикой нормален човек не подкрепя убийството на деца. Някой подкрепя ли американците и англичаните за убитите български деца по време на бомбандировките над София.Много бързо простихте на американците
297
0
 
15
 
! Отговори
Марта преди 2 години
Правилният въпрос е кой печели от конфликта в Украина.Светът се фокусира върху кризата на деня,забравяйки предишната здравна криза.Кои притежават химическата,фармацевтичната,хранителната и енергийната индустрии?Кой може да печата фиатни пари?Защо има инфлация и какво се случва с цените на енергията,торовете и храните? Истинската война е между банковите *** и хората и всички имаме причина да бъдем възмутени.
296
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А не ви ли се струва странно,че Украйна ше получи толкова много пари?На Сирия защо не пратиха толкова много?Според мен или се чувстват западните страни виновни,че са я нападнали или Украйна с нещо ги заплашва.Ако са заплахи и изнудване ние няма как да разберем.Над 500 милиарда си е прекалено много както и да го гледаш.На никоя друга държава така не са пращали толкова помощи.
295
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много аналогово мислене във форума ако изобщо може да се говори за мислене и за форум. Няколко тинейджъри се упражняват в богохулство но в ада ще горят горките.
294
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Донякъде и Запада подтикна Путин да нападне Украйна .След наглото държане на украинския посланик в Германия Андрей Мелник може Путин да е мислил как в името на световния мир ще неутрализира фашистите.Това са чакали само от САЩ и клопката е хлопнала.С един куршум сега неутрализират две заплахи-Русия с атомните сили и Украйна с нейната фикс идея да си има ядрена бомбичка.Да не забравяме как миналата година Украйна заплашваше.