Русия унищожила склад в Украйна със западни оръжия

Руските ВВС унищожили 59 украински военни цели
Обновена: 27 апр 2022 13:26 | 27 апр 2022 13:25, Елка Василева
113
Русия унищожила склад в Украйна със западни оръжия
Снимка: архив, БГНЕС

Руското министерство на отбраната съобщи днес, че негови ракети "Калибър" са поразили оръжеен склад в украинската Запорожка област, в който е имало оръжия от САЩ и от европейски страни.

Още по темата
"Ракетите с висока точност с голям обсег и морско базиране "Калибър" са унищожили на територията на запорожкия алуминиев комбинат хангар с голяма партида чуждестранно оръжие и боеприпаси, доставени от САЩ и от европейски страни за украинските войски", каза говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

Той добави, че руските военновъздушни сили са унищожили 59 украински военни цели през нощта.

Същевременно сътрудникът на кмета на Мариупол Петро Андрюшченко заяви, че руските сили атакуват днес стоманодобивния комплекс "Азовстал" в града и че няма постигнато споразумение за коридор за евакуация на цивилни днес, предаде Ройтерс.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
14
 
4
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Вместо да подобрят живота на народа в русия, те нападат суверенна държава...
67
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с какво се подобрява живота на руснаците от войната? Някой руснак да има по-добър живот от това че Путин започна война? Защо не си гледат живота, защо не кажат на Путин да гледа живота?
66
5
 
17
 
! Отговори
До 56 Петканов преди 2 години
В България се казва Да живее България, не Слава на Украйна. Изобщо - всички ли изтрещяхте? Къде ви е достойнството и националната гордост. Отивайте в Украйна да я защитавате. Писна ни от Украйна, от Зеленски, от Порошенко , от Кулеба - всички нахални и нагли. Колкото и да им помагат отговорът е винаги: благодаря, но не е достатъчно. Ами супер,оправяйте се,нещстници.
65
13
 
4
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Е защо го държат в склад, да им го метнат. Като толкова го искат руснаците да си го получат с експресна доставка. Колкото и да унищожават, няма как да променят факта, че Руссия е икономическо джудже с БВП като на Южна Корея или Холандия и около 20 пъти по-малка от САЩ или Европа. Това е резултата от политиката на диктатора.
64
0
 
0
 
! Отговори
До анонимен преди 2 години
До Анонимен зАВИЖДАШ !!!
63
3
 
6
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Освен това армията на ДНР Е ВЗВЕЛА СКЛАД С ПОВЕЧЕ ОТ 1000 БРОЯ ЗАПАДНО И АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ ! Всичко си е нета - просто напишете за ЗАВЗЕТ СЛАД С 1000 БРОЯ ОРЪЖИЕ
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние им пращаме, те го унищожават...
61
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво нещо е войната! Когато путниZите настъпваха към Киев, украинците разрушаваха мостове за да забавят настъплението. Сега путниZите разрушават мостове, за да забавят западното въоръжение за фронта. Съдбата има чувство за ирония.
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Тошо. Тошо ти си момче лошо.
59
2
 
16
 
! Отговори
анти пропаганда преди 2 години
айде да ги изнасят вече и да спират с глупостите, ако може да поразите и самолета с нашето правителство, което днес е в Украйна!
58
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДНР и ЛНР се въоръжават по натовски стандарт много преди нас които сме членове от 15 години.Пращай още Байдън то си наш приятел.
57
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да не го е фраснал някой джавлин по главата че говори такива глупости?
56
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хихихи. Когато не могат да се похвалят с нищо започват с фейковете. Хубавото е, че фейковете не променят реалността.
55
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Руските ВВС унищожили 59 украински военни цели" Че укрите имат ли толкова много военни цели ?!
54
10
 
25
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ !!!!! БИЙТЕ УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ЗДРАВО
53
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петканов ако си украинец как да е, но ако си българин се излагаш.
52
8
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: "Ако имате оръжие за изхвърляне и се чудите какво да го правите, пращайте в Украйна. Там Русия ще ви го унищожи безплатно." - Или пък украинските фермери ще дърпат с трактори руски бок луци :)
51
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма са плашите УКРИ :) Преди месец приятелчетата ви зад океана нали ви казваха,че тези ракети са анимация?!Споко,трупайте още оръжия...АНИМАЦИЯТА ще дойде и за тях!Майко мила,не искам да съм на ваше място :) Брадатите в Сирия...и те,след гледане на 5 анимационни филми,се преселиха на мястото с много девици,ахахаха!АНИМАЦИЯТА ИДВААА!
50
17
 
5
 
! Отговори
Фейк преди 2 години
В Украйна няма складове с американско и западно оръжие.
49
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полша дала на Украйна С300 и на другия ден след преминаването на Полско/Украйнската граница вече ги няма. Гермния вчера каза че може да даде на Украйна до 90 танка НО САМО СРЕЩУ ЗАПЛАЮАНЕ. А разбрахте ли че тези другите машини който им дадоха на Украйнците били даже без далекомери, оборудване и всъщност неизползваеми за армията. Е та така пипа НАТО, отървавайки се от *** а в същото време тръби че помагала. ХАХАХАХАХА