ФСБ планирала поредица от терористични актове, Дугин е първа жертва

Киев: Украйна не воюва с цивилни граждани
23 авг 2022 19:06, Йоана Цонева
88
ФСБ планирала поредица от терористични актове, Дугин е първа жертва
Снимка: БГНЕС

Федералната служба за сигурност на Руската федерация планира да извърши серия от терористични актове в Русия с масови жертви сред цивилното население, заяви секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНСО) Олексий Данилов, цитиран от "Интерфакс".

"Подкрепата за войната в Украйна намалява. Кремъл се нуждае от обществена мобилизация. Очаква се ФСБ да организира серия от терористични атаки в руските градове с много жертви сред цивилното население. Дугина е първа от многото. За разлика от Русия, Украйна не воюва с цивилни граждани", заяви Данилов в "Туитър".

Според него първата жертва в тази поредица е починалата дъщеря на руския философ и пропагандист Александър Дугин - Дария.

Още по темата
Както беше съобщено, на 20 август в селище край Московска област беше взривен автомобил, принадлежащ на руския пропагандист Александър Дугин. В колата е била дъщерята на Дугин, която е загинала на място. Според руски съобщения самият пропагандист е бил хоспитализиран след смъртта на дъщеря си.

Два дни по-късно ФСБ на Руската федерация обяви, че убийството на Дария е разкрито, като обвини в съучастие украинката Наталия Вовк, която пристигнала в Русия на 23 юли заедно с 12-годишната си дъщеря. Съобщава се, че за Вовк се твърди, че е включена в списъците на полк "Азов".

От полк "Азов" заявяват, че Вовк няма нищо общо с полка, а самият терористичен акт е подготовка за "трибунал" над украински военнопленници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
сталин преди 1 година
Колко много глупости, клевети и неверни неща прочето по долу.
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма каде да се скрият, ще им избиват копеляците,за да няма кой да им наследи,"кръвавите"доларчета,евра,йени,щв. франкове....
62
8
 
8
 
! Отговори
до 3 от славянин преди 1 година
''Този психопат се изживява като основен пророк и философ на "руския свят". От него тръгват всички внушения за пропадналия запад и за нуждата от война.'' Едва ли има по-големи психопати от тези които се считат за ''богоизбрани'' и ''богопомазани'' да управляват човечеството!
61
10
 
12
 
! Отговори
славянин преди 1 година
''За разлика от Русия, Украйна не воюва с цивилни граждани", заяви Данилов в "Туитър".'' За тази наглост и цинизъм бандеровците със сигурност ще се простят с недодържавата си окрайна!
60
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има едно интервю на Дугин в предаване на Нова - Ничия земя. Е, намерете го и кажете какво му е лошото. Човекът е просто философ. Какво бяха тия глупости изписани за него.
59
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то навремето товариш Сталин е избил над 35 милиона руснаци само и само да се окопа във властта.Така че в Русия всичко ново е забравеното старо,само че сега извършено от Путин.
58
13
 
9
 
! Отговори
ФЕНОМЕН преди 1 година
ПРАДЯДО МУ Е ИСТИНСКИЯТ ПРЕДАТЕЛ НА ЛЕВСКИ ДУГИН Е ЧЕРКЕЗИН НЕ РУСНАК!!!
57
19
 
3
 
! Отговори
ФЕНОМЕН преди 1 година
ДУГИН Е МАРИОНЕТКА НА СОРОС И СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!!!
56
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пффф Напъваш се за идеята на другарите Путин и Песков, а жените им чупят чинии в таверни и си правят гаргара с мизерстващите им слуги :))))
55
18
 
15
 
! Отговори
Пффф преди 1 година
Укрите вярно са на много тежки наркотици. Веднъж руснаците се самообстрелват в завладяна от тях централа. Сега пък убили дъщерята на руски философ, който общувал с Путин......Е, защо никой не пита Дугин за мнението му......Или може би сам е убил дъщеря си. Да е ба и глупавите безмозъчни хора. Ама рака е, когато всяка украинска пропаганда, колкото и лишена от смисъл да е се публикува навсякъде, а пък има и хора, които й вярват.
54
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Па съм я бе "Общ език,нрави, история,какво искате още" С руснаците нямамре общ език, ако имахме русофилите щяхте да говорите руски, а вие не можете да мъцнете. Нямаме НИКАКВИ общи нрави с тия северноазиатци. Даже и уж православната вяра я празнуват по стария календар, за разлика от нас. История на мачкането ни е толкова "обща" колкото не можем да ги изгоним.
53
21
 
27
 
! Отговори
Всички знаят преди 1 година
Вече всички знаят, че освен терористична държава спрямо останалите народи, Империята на Злото е терористична държава и спрямо собственото си население. Не, че някога е било голяма тайна, но методите им лъсват със страшна сила.
52
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"допустими загуби" Нали Путин така нарича похарчените хора. И тази са я минали по тази графа. Сега баща и ще се напъва 2но да громи врага. Жалко, че русофилите сте толкова ограничени да го разберете. Руснаците са ясни.
51
5
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 година
е много яно, помним блоковете и децата знаят, че бяха фсб
50
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целта оправдава средствата т.е. Жертвите.
49
8
 
17
 
! Отговори
Гадове нацисти преди 1 година
Крадеца вика дръжте Крадеца
48
18
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Поредната Украйнска фашистка лъжа.
47
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това от самото начало е ясно. Кой, има сметка от убийството на някаква си журналистика. Украйна нищо не печели, затова пък резултата за руснаците се вижда вече. Истерията и омразата към "врага" расте.
46
13
 
17
 
! Отговори
Кирил преди 1 година
Чете човек тази статия и си мисли - всички са полудели ,да оневиняваш украинските фашисти и прехвърляш вината на жертвата ,това е лудост! Няма смисъл да доказваш на невменяеми!
45
16
 
23
 
! Отговори
Този тулуп преди 1 година
Путин е в дъното на атентата. Навремето Путин взриви блок жилищен в Москва и обвини чеченците и нападна Чечня