Тялото на Навални е предадено на майка му

Това съобщи говорителката му
24 фев 2024 18:30, Стела Стоянова
189
Тялото на Навални е предадено на майка му
Снимка БГНЕС, архив

Тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина внезапно и неочаквано в затвора миналата седмица, е било предадено на неговата майка. Това съобщи днес говорителката му Кира Ярмиш в социалната мрежа "Екс".

В последните дни майката на опозиционера - Людмила, както и съпругата му Юлия многократно призоваха руските власти да върнат трупа му. След като Навални почина на 16 февруари в наказателната колония IK-3 - "Полярен вълк", тленните му останки бяха в неизвестност, като се спекулираше, че следователите крият нещо по случая.

След като на Людмила ѝ беше разрешено да види тялото на сина си в град Салехард, тя качи клип в ютюб, където заяви, че я изнудват да направи тайно погребение. Майката и съпругата на най-върлия критик на Путин неведнъж предположиха, че забавянето с връщането на тялото е свързано с това, че Навални е убит с новичок. В официалната експертиза, дадена та семейството и екипа на опозиционера, пише, че той е "починал от естествена смърт".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още по темата: тялоАндрей Нвални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 2 месеца
Неизвестно защо, за 3 ( трети ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ?Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?
143
11
 
4
 
! Отговори
Нахални преди 2 месеца
Жив и здрав!
142
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен аме, това е прекалено ценен кадър да се рови, ще го нарежат на тънки ленти, ще ги осолят и изсушат, и ще ги продават като светиня или нещо от сорта
141
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На 23-ти вечерта Русия ударила над 100 цели на територията на укрорайха, а тази нощ колко цели в Одесса и по румънската граница поразиха руските високоточни ракети?
140
18
 
19
 
! Отговори
Россия=Психиатрия преди 2 месеца
Вече е съставен списъка на първите 100 руснака които ще бъдат ликвидирани в първите часове след свалянето на режима на Путин. Засега семействата на засегнатите не са включени в бройката но имайки предвид тъмната история на Русия не изключвам масови кланета по улиците на Москва и другите големи градове.
139
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците са гнусни промити гадини, а тази история е потвърждението. Съжалявам, че има цяла нация, която в 21-и век е подвластна на изверги и техните решения. Чиято цел е единствено създаването на още и още интриги. Сякаш не е достатъчно да убият детето ти, но трябва да минеш и през още гаври, за да го погребеш. Това е много по-гнусно от реалностите в нацистка Германия!
138
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тялото на Навални как е предадено на майка му-с условия или без условия за погребението му на неизвестно място и за показност за посещения от близки,познати,сподвижници,привърженици и други желаещи за прощаване с него,както беше написано предния ден по случая.
137
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И така да е, никой не би повярвал на джуджето че Навални е починал от естествена смьрт! Бог даго прости ширеше се на дльш и на шир че е бил смел човек. Никой не заслужава някой да му отнеме живота освен Господ.
136
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки, който живее и има представа от живота в Англия може да напише, ако не съм прав - там ги държат по 30 и повече дни!! Мой приятел почина и тялото беше 45 (четиридесет и пет) дни (!) в моргата!!! И никой от роднините не ходи да се разправя, защото просто ще го арестуват! Чакаш ден след ден и никой не ти дава обяснения !! Така че, айде да се спазва редът навсякъде, а?...
135
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вече мога спокойно да си го преместя от единия крачол в другия.....
134
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки нормален човек е съвсем наясно, че няма как да предадат тялото веднага, те си имат процедури които трябва да спазят. Стига с тази безумна истерия.
133
20
 
17
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Един крадец става герой,холивуд ряпа да яде,ценности дами и господа.
132
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е той 4 години ли се разгражда този новичок или Навални е умрял още преди 4 години?
131
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимно 135-Пак ли звездите ти говорят?
130
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
предателите не заслужават човешко отношение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
129
24
 
9
 
! Отговори
Na ha преди 2 месеца
Вова Велики мачка на всички фронтове, а сорроссоидите пищят на умрело хахаха
128
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен:"Да ви светна че целия свят разбра че тя не е Съпругата и няма как да се казва Навални,"__ Инрерсно защо майката на Навални да не може да се казва Навалная.Тя носи фамилията на съпруга си, бащата на Алексей Навални.И ти да видиш, цяло чудо, Алексей също носи фамилията на баща си.Но според теб тъй като майка му не е съпругата, то тя не може да носи фамилията Навалная.Не знам какво е разбрал света, но ти съвсем не си в час.
127
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Днес.РУ заглавието е ЛЪЖА!ЛЪЖЕТЕ!
126
16
 
9
 
! Отговори
Пфайзер му е майката преди 2 месеца
До В смъртният акт:"Пишело починал от естествена смърт.. на 47 години , айде бе?!"==>Едно еврейско момче на 8 г. почина в края на септември 2023г в Израел от инфаркт. Умният му дядо лекар го ваксинирал с три ваксини Пфайзер когато било на 5г. Пишат, че Навални е имал 4 Пфайзера. Точно тези ваксини дават кръвни тромби. Колко млади ваксинирани футболисти изпопадаха директно на терена и не станаха повече. Много по-млади от Навални бяха.
125
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А какво ни интересува това нас нормалните хора?