Общината стартира проверка на подлезите в София

По различни проекти в столицата ремонтират 7 подлеза, строят нови 2
12 яну 2011 15:39, Красимир Ангелов
29
Общината стартира проверка на подлезите в София
Снимка: Булфото

Масова проверка на пешеходните подлези в София започва Столичният инспекторат, съобщиха от Столичната община.

Проверката е в резултат на заповед на кмета Йорданка Фандъкова.

В проекта за бюджет за 2011 г. са предвидени средства за ремонт на общо седем пешеходни подлеза, между които и подлезите по бул. "Цариградско шосе" между Орлов мост и хотел "Плиска".

След ремонтните работи ще бъдат монтирани камери за видеонаблюдение, както и изцяло ново осветление.

Освен това през 2011 г. ще започне реконструкция и доизграждане на два подлеза, включени в проект по ОП "Регионално развитие". Те се намират на на бул. "България" при жк "Бокар" и на кръстовището при жп гара Подуяне.

Предвижда се строително-ремонтните работи да започнат през февруари.

През миналата година са ремонтирани основно два пешеходни подлеза – при атомния център на БАН и при "Интер Експо център", за общо 120 хил. лева, съобщават от Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
васил преди 13 години
ако знаете каква работа кипи на бул. България ... късат се от бачкане майсторите, даже и обедни почивки не искат... :)))пълна смешка, още не са разчистили ***, елати да видите.
29
1
 
4
 
! Отговори
Кирилов преди 13 години
фъндъкова и цялата администрация са пропити от корупция и са неспособни да изпълняват задълженията си. Само надписват сметки и крадът парите за работа свършена само на хартия. Типично по милиционерки.
28
1
 
3
 
! Отговори
! преди 13 години
Защо ли точно за подлезите по Цариградко се влагат пари...ами сигурно, защото за там се вгидна шум btv.bg/az-reporterut/id/12/pg/1/usernews/1414709626-Podlez_za_chupene_na_kraka_v_tsentara_na_Sofia.html... и както винаги в България трябва нещо лошо да стане и човек да направи скандал, за да се заемат управляващите! Така че докато не падне някой в подлез по Ботевградско и после се оплаче по телевизията няма шанс да се заемат с тях...Тъжен факт за БГ-след дъжд качулка!
27
2
 
5
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 13 години
Дето мине ГЕРБ и трева не никне.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Надлезите са много по-евтини и се строят много бързо. Защо нашата *** държава строи подлези е пълна загадка.
25
1
 
3
 
! Отговори
Antonim преди 13 години
Наистина подлезът на гара Север е в трагично състояние. Миналата година правих снимки и ги бях изпратила до един от всекидневниците с надеждата, че ако ги публикуват, от Общината ще предприемат мерки. Уви... Готова съм отново да ги изпратя, само че не знам къде.
24
1
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
"Ние ги правим" трябва да продължи с "ние ги пазим". Иначе няма смисъл никой неминава през подлезите по обясними причини. На гара Север и до локомотивното депо например има по един, които се разпадат и са под релсите. Отгоре трудно се минава :) Без охрана нестава, особено без възпитание на бай ***, приюти за наркоманите и ТВУ за младежите с повечко енергия.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Подлеза в Банишора е под всякаква критика.Хората избягват да минават през него,а вечер е направо опасно.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дали ще ремонтират ПОДЛЕЗА НА ГАРА ПОДУЯНЕ,или е запазен за СПЕЦИАЛНИТЕ народни депутати?
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не си прав. барабойко не поднови договора с егида и всичко запустя
20
1
 
5
 
! Отговори
Дядо Петър преди 13 години
Минаването през всички подлези, в които няма търговски обекти, е упражнение за смелчаци, дори и през деня.А през нощта - за самоубийци.Явно никой от софийските управи - централна и местни, не минава изобщо през тях.ЗАЩОТО НАРОДНИТЕ ИЗБРАНИЦИ СЕ ДВИЖАТ САМО СЪС СЛУЖЕБНИТЕ СИ АВТОМОБИЛИ.ЗА КОЕТО, ЕСТЕСТВЕНО, ПЛАЩАМЕ ПАК НИЕ.
19
1
 
2
 
! Отговори
ddt преди 13 години
Shte go pitam bace , na edin umnik dnes mu pisah pak po sushtata tema : na dokumenti moga da ti napravia 16 mlrd izlishuk , puk v sushtoto vreme da nemam edna stotinka v djoba taka ,che smeshko skrii se sus sergeistanishevite si vuzgledi i puskai kanal 1 , che pochvat novinite da chuesh kakvo e kazal GOTZE xaxax
18
2
 
3
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Софиянски ги даде на Егида да ги стопанисва.Направиха ремонти уж да станат търговски площи и да се издържат от там,ама ремонтите станаха златни,а обектите празни.Та Егида абдикира и пак сме на същия х.й!
17
1
 
9
 
! Отговори
Vili преди 13 години
Съгласна съм с номер 10. Ботевградско шосе е ужасно. Като шофьор винаги съм нащрек, защото постоянно изскачат пешеходци на пътя, а като пешеходец се опитвам да използвам подлезите, но честно казано ме е страх. Много са тъмни, без охрана, а и в много от тях ги няма предпазните решетки на земята. Веднъж се оплаках в Общината, а от там ми казаха:"Ние ги правим, а след 2 седмици пак са изпочупени". Дано този път инициативата да има успех!
16
1
 
3
 
! Отговори
Усмихнат преди 13 години
Ала трябва да се съдят постоянно и неуморно, като наказанията за личен състав особено за тези, които са виновни персонално (проверяващи, контролиращи, подизпълнители.. и др.). Ако е в администрацията, губи правото да работи 10 години в държавна администрация. При подкуп - загуба на пенсия, и санкции..и др.Поздрави
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съдене му е майката. Ето вчера жената си счупи крака в тъмния подлез и каза по телевизията , че ще съди общината и веднага намериха пари за ремонти
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами разгеле! Стефан Софиянски ремонтира ВСИЧКИ подлези преди години, сложи им охрана, освети ги и след 6 години баси *** са отново. Поне да ги бяхте запазили в онзи им вид, а не барабойко да се тупа в гърдите за метрото (пак дело на софиянски) и да харчи сега за същото народни пари. Да не говорим за охраната и осветлението на парковете. Всички скачат какъв крадец бил Софиянски, ама сега пак същото
13
3
 
6
 
! Отговори
smm преди 13 години
Питай Бойко умнико!!Завари + 6 милярда , и за една година, -2 милярда !!!!А да, и беше кмет преди това май (Пак с най-големия бюджет)
12
1
 
3
 
! Отговори
ддт преди 13 години
Е да се надяваме ,че след мандата на ГЕРБ няма да питаме къде са ни парите , че тогваа вече ще взимам АК - 47 и почвам
11
1
 
9
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Безобразие ! Съд за Общината до дупка !!!