Край на висенето: Пускат "Цариградско"... предсрочно!

Кметицата доволна, че изпълнила плановете си две седмици по-рано
1 сеп 2015 13:05,
45
Край на висенето: Пускат "Цариградско"... предсрочно!
Снимка: Булфото, ахрив

На 2 септември, две седмици предсрочно, пускаме движението по основните платна на бул. "Цариградско шосе", обяви кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, по време на инспекция на строителните работи на бул. "Витоша".

Така от утре сутринта ще можем да се движим свободно по основните платна на един от най-натоварените столични булеварди.

Кметът коментира, че е започнала работа по локалните платна на "Цариградско шосе", като там ще се работи в продължение на следващите 2 месеца, но движението ще бъде изцяло възстановено.

"Знаете, че възстановихме от тази сутрин движението по бул. "Черни връх", така че вече постепенно по основните обекти ще започне и възстановяване на движението, каквато беше и целта на тази много интензивна работа", посочи Фандъкова.

Тя каза, че и движението по бул. "Витоша“ се пуска 7 дни по-рано от срока, който е по договор. "Знаете, че настоявам да се работи не само качествено, но и бързо, колкото се може, за да може максимално бързо да се пуска движението", уточни тя и посочи, че продължава работата по тротоарите.

Още по темата

От утре сутрин се пуска и движението на автомобили и трамваи в участъка от НДК до бул. "България".

Фандъкова уточни, че само за 2 дни, от 12 септември, движението ще бъде спряно в участъка от НДК до бул. "Скобелев" за полагане на износващия слой асфалт, защото в улиците около НДК текат цялостни ремонти.

"До 15 септември трябва да приключат ремонтите и на тротоарите, подлезът, които се ремонтира отново, той се ремонтира няколко пъти заради вандалски прояви и затова поставяме и монтираме и видеонаблюдение", уточни тя.

"В същото време в улиците около НДК се прави цялостен ремонт на тротоарите по проекта за ремонт на НДК и този проект ще се съобрази с приключването на тротоарите на 12 септември", посочи тя.

По думите й, в един участък от НДК до бул. "Скобелев' няма да бъда поставен износващият слой асфалт, за да може да се изчака приключването на тротоарите и в рамките на 2 дни да може да се асфалтира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега като се почнат едни копи,стой та гледай...
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Стефчо-не се коси.Голям праз като не знаеш каде е цариградско шосе.Нали знаеш каде е селската кръчма.Удри една парцуца/ама 65градусова/ и:-) :-) :-) се не бой:-) :-) :-)
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Стефчо-:-) :-) :-) :-) :-) :-) ха ха ха ,,не знаел каде е царигеадско шосе,,-:-) :-) ами в Цариград бе мамин Стефчо:-) :-) :-)
25
1
 
0
 
! Отговори
Бат Петко преди 8 години
До До Бай Петко Първо, не съм ти Бай а Бат (което е батко ти, ако не знаеш). Второ никой не ми плаща, за разлика от тебе. Трето, не ми пука за твоите пари, дето ти ги плащат да сипеш глупости.Бъди жив и здрав, и дано ти платят добре (дано не плащат по резултата от изборите, че тогава ще останеш без нищо)
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как няма са сме най-нещастната нация. От както се помним май и един читав управник сме нямали. Все просто и крадливо до безкрай.На фона на новото Бай Тошо понаправи, въпреки че бе недостатъчно но ако откраднеш 20 000 лева лежиш 20 години. Над тази сума получаваха смъртна присъда. Убиеш, убиват те! С човешкият живот нямаше подигравка.Амуджите бяха като охлювите, ни се виждаха, ни се чуваха.Ако може да се изчисли с колко милиарда е ограбена България, виновниците трябва да бъдат разстреляни веднага
23
3
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Видяхме как са го направили, наводни се от първия дъжд - напролет сигурно ще почнат да го кърпят.
22
4
 
12
 
! Отговори
маг преди 8 години
Съвсем скоро ще видим некачественото му изпълнение като на орлов мост.Идат избори аиде стигаи на фъндъчка вече.
21
4
 
5
 
! Отговори
!!! преди 8 години
До СтефчоМамин Стефчо, като не ти е важно какво се случва със София, защо пишеш в статията? Толкова ли няма какво да правиш по-значително с живота си?
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Политиката на общината, ремонт на ремонта, на ремонта, на ремонта и т.н. Това осигурява висок жизнен стандарт, усвояване на държавни и европари. Усвояване, запознатите добре знаят какво означава това. А кучета, каруци, амуджи...,Картофка добре работи по въпроса. След време ще заприличаме на град от Индия. Важното е рекламата и парата в свирката .и.... някой да вярва.: има ли обаче кой???
19
8
 
8
 
! Отговори
Стефчо преди 8 години
Много важно за хората извън обществената тоалетна софия. Аз това цариградско не го знам даже къде е?
18
2
 
5
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 8 години
пак партенка за оскотелия и изпростелия 'ликторат. ремонтите на тиквата и *** наоколо винаги са предсрочни, за да започнат преремонтиранията по-рано, както и 30% по-скъпи. това го разбраха и кучетата вече
17
2
 
6
 
! Отговори
До Бай Петко преди 8 години
Колко взимаш Байно тук да хвалиш това което не е за хвалене? Ще спечели Картофка но как е въпроса? Като се купи всичко на изборите, от комисиите през полицията до ЦИК. И аз мига с откраднати милиарди да бъда избиран докато съм жив. Не е важно кой и как гласува а кой брои и пише протоколите. Нагледах се на последната "победа" на Единствения и Неповторимия, на целият този цирк наречен Честни избори. Отвратил съм се!! И видях, далавери и далавери за сметка на електората.
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БСП и Атака са притеснени за изборите и техните тролчета доста активно пускат "мнения" под всяка статия, в която има нещо за Герб или Фандъкова. Важното за мен обаче е, че градът се обновява, а тролчетата да си пишат - и те са бедни душици, които нямат мозък за по-добра реализация и се продават като писачи. Йотова добре ли плаща? Ха-ха, пишете си, поне ме развеселявате с еднаквите фрази, които ползвате по различни сайтове.
15
7
 
3
 
! Отговори
Бат Петко преди 8 години
Имам предложение към всички, дето се оплакват от "пришълците" към София. Гласувайте за кандидатите на БСП,ДПС,Атака-а-а-а и само след година-две всичко живо ще се разбяга от София. Ето Ви я простата рецепта. Ще си останем само тези, дето сме родени тук и си обичаме града, и ще гледаме как всичко се разпада. Троловете, дето говорят за "Фандъка" ще си пишат тролските глупости за някой друг град, а ние ще го ду.....ме. ТОВА ЛИ ИСКАМЕ ????
14
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предсрочно... А КАЧЕСТВОТО?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вашта...
13
11
 
8
 
! Отговори
Бат Петко преди 8 години
Много сте се активизирали, бе, другари ***. Не че толкова ме дразните, ясно е, че си изкарвате парите, ама по-кротко, бе. Ако на някой не му е ясно, че Фандъкова ще спечели на първи тур без балотаж, той просто не е в час. Защо ли - няма смисъл да Ви обяснявам, защото не Ви интересува. Но все пак - пишете си глупостите, може някой и да се върже.
12
14
 
8
 
! Отговори
Ха ха преди 8 години
По повод наближаващия първи учебен ден, Софийска община в лицето на Фандъка, ще се погрижи след 2 септември да осигури безплатно люлеене в собствени "гондоли" на родители и ученици по Цариградско...!!!Ако люлеенето не се получи от първия ден, ОПГ"герб" обещава "клатене" в най-скоро време...!!!Честито на изклатените...!!! :::)))
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И освен, като го открият, да направят един молебен да не вали там дъжд!
10
8
 
10
 
! Отговори
Бат Петко преди 8 години
Преди малко пак ми изтриха поста. (към Чиновник) Е, не е сефте. Само коментирах,че глупаците пак ще си гласуват за БСП,ДПС и Атака-а-а-а-а-а-а-а. Дали ще ме изтрият пак ???
9
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голем Фъндък, евалата! Сега ако намалиш и цените на горивата наполовина ще гласувам за теб.