"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?

Турът им у нас започна преди ден с юмруци и палки в Бургас
1 юли 2016 09:00,
518
"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?
Вчерашните стълкновения в Бургас. Снимка: Булфото

Очаква се мотористите от руския клуб "Нощните вълци" да пристигат днес в София.

Те ще посетят храм-паметника "Александър Невски", а след това ще дадат пресконференция за похода си.

Още по темата

Турът им из България започна преди ден, а идването им беше ознаменувано от бой между техни привърженици и противници в Бургас.

С юмруци и електрошкова палка група млади мъже с военни дрехи посрещнаха вчера сутринта протестиращите срещу рокерското шествие на бензиностанция до Бургас.

Над 20-ина бургазлии и няколко украински граждани, които са загубили близките си при Кримските събития през 2014 г., планираха да направят символичен шпалир на "позора на руските рокери", известни като "Вълците на Путин".

След конфликта, довел дори до физическа саморазправа, 16 души бяха прибрани в ареста в бургаското Пето РПУ, за да дадат показания.

9 от тях са т. нар. привърженици на рокерския клуб "Нощни вълци", а 6-ма - противници на мотористите.

Очакванията са в София също да има има протест срещу тяхното шествие. Дали ще се стигне до стълкновения, тепърва ще разберем.

Походът им е част от обиколка на Европа, която известните като рокерите на Путин казват, че е в памет на загиналите руски войници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да са добре дошли братята.
191
8
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Тоест тези "рокери" са пратеници на руския бизнес ( олигарсите), а не са някакви доброволци славянофили, а?
190
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СОРОСОИДНАТА ПААААПЛАЧ ОТ ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ПИКАААЕ БЕНЗИН.
189
1
 
9
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До nemam nervi 239След това Цялото Рокерско Съсловие ще влачи всеки от въпросната дружинка зад собствените си мотори по макадам (ПАК КАЗВАМ МАКАДАМ) за да не могат ако оцелеят и майките им да ги познаят.Умнико попрочети малко за Рокерските братства и какви вътрешни правила спазват и чак тогава плямпай.
188
19
 
16
 
! Отговори
nemam nervi преди 7 години
Няма ли да се намери една ловна дружинка да отстреля тия вълци
187
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, аз не мога да разбера феновете на запада...какво сме получили от там? Едно време скачах по площадите и виках ЮЕсЕй.Колко сме били глупави..Какво получихте от запада ви питам?Държавата отива към крах! В дългова спирала сме, индустрия няма, войска няма, оръжие нямаме, наркотици има, разврат сред младите, семействата се разбиха хората ровят по кофите за храна, бесят се защото нямат пари за лекарства, престъпност,*** изнасилват и грабят..кажете ми какво получихте от запада?
186
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
откакто 89 година българия влезе във сферата на американския фашизъм и бандитизъм ,в тази страна няма нищо нормално ,както е в целия запад.посрещаме всичките пияници на запада ,компрометирани политици като порошенко ,гейове, всякаква друга деградирала ДЕМОНОКРАТИЧНА *** путин и рокерите му са доста по нагоре в класацията на нормалните хора.а укросите живеещи в българия да не пренасят фашистите си идиотии тук
185
3
 
7
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Някой си 231Умнико НКВД са направили ГУЛАГ - там са загробвали "враговете на народа" като междувременно са направили Вътрешните за Русия и СССР водни пътища, ЖП до множество градове и така нататък. Никой не е разстрелвал без съд и присъда(освен при въстание). Да и смъртността в тези лагери е била над 5% на годишна база(до 20% през войната и тогава не са ги пуснали но не са ги и хранили)Немците не са имали лукса на времето и множество ПАЗАЧИ - така че куршум и в масови гроб по 100 за всеки
184
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Някой си Я провери кой колко е убил пък тогава пиши.
183
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истинска агресия срещу Балгария е това. Властите пак спят а окупатора нахлува с мотори.
182
16
 
26
 
! Отговори
кокчо преди 7 години
Няма да има драма щот са в Драма! Пояснение: Стотината русофоби от Протестантска мрежа в момента си пекат задните части на Бяло море около гр.Драма. Харчат си последните левчета заслужено изкарани покрай Данс уид ми. За едни рокери да си прекъсват кефа няма да стане.Ще се задоволят само в писане по грантовите медии, че ссибирските мечки идват яхнали мотори да поробят родната евроатлантическа земя....??? Айде стига вече! Всички ви отвириха.На Боко Т. му бяхте изгодни ама и той ви натири вече.
181
27
 
21
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
Когато през 90-те правихме филм"По стъпките на прабългарите" Руснаците и другите републики ни задължаваха за точно определено време да напуснем страната. Сега тези хулигани,които са дошли да почетат паметта на убийци и престъпници,ходят необезспокоявани в който град си пожелаят и стоят по колкото си поискат. Спите ли политици?????? За какво Ви избрахме.
180
19
 
21
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
До 123Напълно съм съгласен с Вас, но с едно уточнение - не Германия е избила 20 милиона от бившия СССР. Голямата част от жертвите са убити от НКВД на Сталин.
179
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 184 Благодаря за информацията! До твоя пост не знаех, че Кимон Георгиев е болшевик.
178
12
 
14
 
! Отговори
123 преди 7 години
Точно обратното на българскирте комуномилиционерски твърдения - Путиновата ченгеларска власт ни продава газта двойно защото вече не се навеждаме , а с лъжливо "славянско братство" продават газта на Германия - избила 20 милиона руснаци на тройно по-ниска цена. Какво братство при високите мита за българския износ, само защото се оптиваме да сме вече самостоятелни. Да си оправят първо равноправните отношения с нас и Източна Европа.
177
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
който иска ще си мине през *** който не иска не минава а да се правим на велика нация от която никой не се интересува е смешно и тъжно
176
3
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
До Анонимен230Алоо,патриотчето,ДПС какво е ?Развеждането на "премиера"от американския посланик,и то при подписването договори какво е?Или ти си българско куче-нихилист?!
175
9
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
безредиците ги предизвикват украинските фащисти живеещи в бьлгария на наща територияни забьркват в конфликти да отидат пред кремьл и там да протестират
174
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 236Ами то ако не се усещаш гори та чак пари. Албанизация на Македония. Косово, Молдова на Изток търкане Турция - Гърция за границите и прочие
173
11
 
27
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Под сянката на някаква илюзорна заплаха от сррана на Русия, САЩ си разиграват коня из целия свят от Филипините, Окинава, та чак до наща морска и сухопътна територия. Звучи ми малко като триковете на Дарт Сидиус от първите три серии на Стар Уарс който не знам защо се превежда Междузвездни войни след като си е Звездни войни. Инак щеше да се казва Interstellar wars.