"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?

Турът им у нас започна преди ден с юмруци и палки в Бургас
1 юли 2016 09:00,
518
"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?
Вчерашните стълкновения в Бургас. Снимка: Булфото

Очаква се мотористите от руския клуб "Нощните вълци" да пристигат днес в София.

Те ще посетят храм-паметника "Александър Невски", а след това ще дадат пресконференция за похода си.

Още по темата

Турът им из България започна преди ден, а идването им беше ознаменувано от бой между техни привърженици и противници в Бургас.

С юмруци и електрошкова палка група млади мъже с военни дрехи посрещнаха вчера сутринта протестиращите срещу рокерското шествие на бензиностанция до Бургас.

Над 20-ина бургазлии и няколко украински граждани, които са загубили близките си при Кримските събития през 2014 г., планираха да направят символичен шпалир на "позора на руските рокери", известни като "Вълците на Путин".

След конфликта, довел дори до физическа саморазправа, 16 души бяха прибрани в ареста в бургаското Пето РПУ, за да дадат показания.

9 от тях са т. нар. привърженици на рокерския клуб "Нощни вълци", а 6-ма - противници на мотористите.

Очакванията са в София също да има има протест срещу тяхното шествие. Дали ще се стигне до стълкновения, тепърва ще разберем.

Походът им е част от обиколка на Европа, която известните като рокерите на Путин казват, че е в памет на загиналите руски войници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е наглост и нахалство- брутална намеса в БГ ! Прокуратурата спи ли ? Екстремистки групировки на чужда държава вилнеят по улиците ,а нашите държавници си бъркат в носа . Веднага ги изгонете ! , че утре и от Турция,Сърбия и др. ще си пращат "вълците","мечките" и тн.Ние държава ли сме ? или разграден обор
171
25
 
13
 
! Отговори
Църковна мишка преди 7 години
Не може руснаци и украинци да се млатят и да си уреждат сметките в България, а ние като една послушна колонийка да ги оставяме да сип разиграват коня! Тия рокерчетата да се изнасят в мамаша си Раша!
170
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малей, много страшни дванайсет човека на мотори, сигурно ще разгромят натовските военни бази, като си извадят сгъваемите картечници от моторите....соропсиите, сложихте ли двойните памперси, да не се изложите...
169
10
 
30
 
! Отговори
EUSSR преди 7 години
А гей паради може ???Така ли бе господа БГ пишман демократи .
168
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиСега още едно цитатче от Бисмарк :)"Най-добре е на Балканите винаги да гори огън за да може Германия да си топли ръцете"Това как ти се струва от гледна точка на времето? И то не е актуално май...
167
5
 
8
 
! Отговори
Дуло преди 7 години
Всичкият шум на медиите води до това разделение при нас. Това е и целта на тия моторджии - да се вдигне шум и да се нажежава обстановката. Затова накрая ще давали пресконференция за посещението си - кой го е_е , да се отчитат на когото трябва , а не тук. Нека си карат, да си садят фиданки, но да не им се обръща внимание.
166
2
 
7
 
! Отговори
до 237 преди 7 години
До АнонименХахаххахахах!!! Идват да ни "завоюват"!! Хахаххахаха Ха ха ха ха ха!!!!!!!!!!!!!!!!!
165
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво общо има тази снимка с Вълците? Защо не сложихте тяхна снимка?! Или така стои провокативно някакси?
164
1
 
12
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Докато тук пишете глупости, български крадци пребиха български игумен на български манастир за 200 лева!
163
0
 
6
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 253Да анонимни за времето на Бисмарк това е било вярно. В Украйна са живеели около 1/3 от всички поданици на Царска Русия тогава. Сега вече това не е вярно в Украйна живееха 40 милиона с значително рускоезично население а РФ без гастарбайтерите е 148 милиона. По-малко от 2 години бяха необходими на Украйна да фалира при споменатия от теб сценарии.
162
5
 
7
 
! Отговори
Българофил преди 7 години
Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси:политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа.Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите.Цитат от Принос към историята на социализма в България-1906г. Д. Благоев-Дядото Казано преди 100г от социалист.
161
6
 
8
 
! Отговори
ист преди 7 години
Тези рокери май не са рокери, а войници. Гледах записите, и видях че стоят мирно пред началника си. Това са провокатори. Не са с руски мотори, защото не могат да ги правят, а с японски. Туснаците правят това, което може да стреля.
160
6
 
8
 
! Отговори
niki преди 7 години
Това си е чиста провокация, стига сте правили аналогии с американските танкове. Танковете са тук, за да не може да се пръкнат зелени човечета като в Крим и да ни 'освободят' не по нашо желание съветските отре*ки. Руските няма да ни освободят, ще ни поробят и ще настанат години, като през 90те, че и по лошо. Както сега ви се виждат, че мутри ни управляват, ако съветските отре*ки ни завземат, ще ви се ще да се върне Бойко.Така че американските танкове са добре дошли да ни пазят от азиатските орди
159
7
 
5
 
! Отговори
Аванти няма преди 7 години
Никакви украйнци нямат право на протести в България-да ядат бой правилно. Да излизат *** "българофили" ако искат ама не няма да излязат вземе ,че ги снимат та да ги види цяла България увити с украинското знаме като пашкули.
158
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силата на Русия може да бъде подкопана само чрез отделянето й от Украйна. Украйна трябва не само трябва да се отдели, но и да се настрои срещу Русия, да се раздели нацията на две, а след това просто да се наблюдава как брат убива брата. Ето защо ние трябва да намерим и подхраним предателите измежду украинския националистически елит и с тяхна помощ да променим ситуацията до такава степен, че украинците да намразят всичко руско. Всичко останало е просто въпрос на време.Ото фон Бисмарк (масон)
157
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А значи за американските танкове си разтворихме краката да влезат в Бългаиря, но една група моторджии е голям проблем! Само защото са руски! Много добре си направете сметката в каква манипулация живеем! И никой да не си прави илюзия, че било демкрация, правото на всеки да си казва собственото мнение и т.н. Някакви хора дошли да поднесат цветя на Шипка, дето може би прадядовците им са си оставвили костите и какво да направим сега? Да изместим Шипка в морето ли?
156
11
 
9
 
! Отговори
с хляб и сол преди 7 години
Ако днес руските войски пресекат Дунава и навлязат в България, да ни освободят от деформаторския блок и от герб, от *** на Сорос, от игото на брюкселската хунта и на Нато, и да изпратят плевела на заточение в Сибир, аз с удоволствие ще ги посрещам с хляб и сол!
155
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
244, НИКОЙ НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ С ВЪЛЦИТЕ- НЕЧИИ АЛКОХОЛИЗИРАНИ И ИЗПЕЧЕНИ ОТ ДРОГА МОЗЪЦИ ПРАВЯТ КАКВО ЛИ НЕ ЗА НЕКОЙ ЛЕВ- ПОДОБНО НА ЛЕЛКАТА С ГУШКАТА , ШАМАРЧЕТО, БАТКАТА С ЧЕРВЕНОТО ПОТНИЧЕ, РУСАТА ТЕТКА, ТЕАТРИ НА САМОДЕЙНИ АКТЬОРИ НАПРАВЕНИ И РЕЖИСИРАНИ ОЧЕВИДНО ОТ ЕДИН И СЪЩ ЛУД МОЗЪК- НИКОЙ МУ НЕ ВЕРВА.
154
9
 
11
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Почитта към загиналите е свято нещо - браво на "Нощните вълци". Тези, които я игнориррат са неблагодарни, продажни ***.
153
10
 
13
 
! Отговори
За Европа, против ЕС преди 7 години
По-добре руски мотоциклетисти, отколкото еврогейове.