Търсенето на имоти в Малкия Бейрут – все едно бежанци няма

Експерт призна: Цените в района са с до 20% по-ниски
Обновена: 20 сеп 2016 10:09 | 20 сеп 2016 09:52,
29
Търсенето на имоти в Малкия Бейрут – все едно бежанци няма
Снимка: архив, Bulphoto

Търсенето на имоти в района на бул. "Мария Луиза" остава същото, след като мястото около Лъвов мост беше обновено. Има скок на цените, но за разлика от други централни части, покачването в района на бул. "Мария Луиза" е по-ниско, обяви пред Bulgaria ON AIR Красимир Миланов, мениджър в агенция за недвижими имоти. Той уточни, че все пак купувачите очакват малко по-ниски цени в този район.

"Предпочитана част е, но не чак толкова. Хората не би трябвало да имат притеснения за тяхната сигурност", каза още той.

За ул. "Цар Симеон" той посочи, че наистина има част от нея, в която живеят предимно бежанци. Според него голяма част от тях вече са се интегрирали.

"Въпросът е докога ще продължи потокът на бежанци. Факторът влияе и в момента, но не е чак толкова притеснителен. Цените са малко по-ниски, но има търсене", обясни експертът по недвижими имоти.

Той даде пример с цената на тристаен апартамент в района на Лъвов мост, като разликата е около 20% на квадратен метър. По думите му цените там са между 800 и 1000 евро на квадрат, докато на други места 1200-1500.

"Старата част в "Овча купел" е една от най-търсените дестинации. Има много ново строителство. Цените в "Овча купел" са с около 15% по-ниски от тези в "Манастирски ливади", който вече е много застроен. Имаме повишаване на търсенето в квартала", обясни още Красимир Миланов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
jj преди 7 години
И най подреденият квартал на София не прилича на бейрут!!!
25
1
 
3
 
! Отговори
Lora преди 7 години
До Анонимен 25 Дефинирай "мигранти". Всички българи по света - във Великобритания, Германия, САЩ и т.н са мигранти. Ако някой работи, за да върне тези хора в България, той предател ли е?
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки , които защитава интересите на "мигрантите" на практика работи срещу българските интереси и държавата.Предателите никъде не са обичани.
23
7
 
5
 
! Отговори
Лора преди 7 години
До Живущ до ЛораКозатаНе знам защо си толкова зъл, но то пожелавам да се намери някой афганистанец - съсед да те поуспокои. Явно нещо много ти липсва в живота. Мигрантите не ще да са причината.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навсякъде се разпростират тия вече, последната останала капка живот ще ни вземат-лилаво ***
21
3
 
9
 
! Отговори
... преди 7 години
"драги" ми г-н Красимир Миланов или още г-н СМЕХУРКО на твоето "Хората не би трябвало да имат притеснения за тяхната сигурност" мога само да кажа, че когато смесиш 99 килограма кайма и 1 килограм екскременти то накрая ще имаш 100 кила екскременти! Инак за такива като тебе е ясно 1000-2000 и нагоре евро цената е без значение, важното е вие да си земемте комисионната!
20
1
 
7
 
! Отговори
Живущ до ЛораКозата преди 7 години
Мила Краво, на теб ако не ти харесва пашата в Долно Сурсулево може и да се преместиш в Горно.Но моля, спести си овчите съвети към нас, понеже не ни понася миризмата на прясна тор. Весела паша и чакай някой пъдар да те навести..отново.
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"""Предпочитана част е, но не чак толкова. Хората не би трябвало да имат притеснения за тяхната сигурност", каза още той.""......................няма страшно ... пък ако ви убият или изнасилят или ограбят няма значение, защото нашата агенция ще си е взела комисиончето, каза още той
18
9
 
7
 
! Отговори
Лора преди 7 години
До Живущ до ЛораКозатаАми премести се. София е голяма. Апартаменти колкото щеш. В Лондон, в кварталите в които живее източноевропейска гмеч - по 20-30 души в къща, които също се напиват, крещят и правят поразии, англичани няма. Напускат, местят се. Искам да кажа, че българите, поляци и т.н. съвсем не сме по-добри, когато сме икономически мигранти в други страни. И никой не иска да ни интегрира, защото на местните им е писнало на кофата от бедни простаци, без разлика от етноса и религията.
17
0
 
2
 
! Отговори
Lora преди 7 години
До до 4Да попитам само кое от написанот е граматически грешно.
16
0
 
15
 
! Отговори
За Малкия Бейрут преди 7 години
Било имало повишено търсене!Пари няма, това е истината. Затова хората рискуват да отидат да живеят там.С парите, с които може да се вземе двустаен в друг квартал, около Лъвов мост ще се купи тристаен и в него ще е възможно да се натъпчат да живеят 6, 7, 8 човека - и родителите, и семейството на вече ожененото им дете барабар с внуците, и прародителите от село, като минат 80 г. и вече няма кой да ги брани от тамошните ***.
15
1
 
20
 
! Отговори
Живущ до ЛораКозата преди 7 години
Мила краво,аз живея точно на Кирил и Методий от 20 години,доста близо до Симеон и желая да те уведомя,че от миналата година улицата е пълна със пингвини и тумби небългароговорящи ***, които не бяха там до преди 6 месеца. Напиват се и се бият нежработят.Не си давай мнението,когато информацията ти не е никак вярна или актуална.Приятна паша.
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
съвсем наскоро придобих тухлен в Дианабад за 1000 евро квадрата.Лъвов Мост бих го погледнал само ако ми предложат нещо до 200 евро, и то не за мен ... за бинзес :)
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гладна кокошка просо сънува.
12
1
 
27
 
! Отговори
?!? преди 7 години
Докога ще лапате от банките да ни пробутвате тая пропаганда? Населението на България намалява постоянно. В София ще идват още хора, но и това до време. Няма реална причина цените на имотите да растат, всичко го поддържате изкуствено. Панелките остаряват, новото строителство в голямата си част е под всякаква критика.
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо се излагате бе? Я идете в уикито и вижте как изглежда Бейрут! Не обиждайте държавата Ливан, моля ви се!
10
2
 
9
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Лорче, я понаучи българската граматика, пък после вземай отношение.
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"oбяви пред Bulgaria ON AIR Красимир Миланов, мениджър в агенция за недвижими имоти."Аха, ясно, търси балъци, на които да пробута жилищата, затова баламосва хората колко се търсели.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Lora Май не само кухнята си им опитвала...
7
5
 
28
 
! Отговори
БрокерЪ преди 7 години
"По думите му цените там са между 800 и 1000 евро на квадрат" - този може да се опише с една дума - изперкал. 1000 евро м2 в квартала на бежанците "малкия Бейрут". За тази цена може да го продаде само на някой бежанец в комплект с гражданство...