В черен тоалет, с пчели отпред: Павлова пробва е-колите за делегатите

Позиционирани са на Терминал 2 в очакване на трансферите
10 яну 2018 14:45,
182

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

В стилен черен тоалет, с пчели най-отпред, евроминистър Лиляна Павлова пробва е-колите за евроделегатите, за да се увери в удобствата на модерните френски возила.

От днес автомобилите Renault Zoe са в готовност да обслужват Българското председателство на ЕС, позиционирани са на паркинга на Терминал 2 на Летище София и чакат старта.

С нулеви СО2 емисии в рамките на шест месеца колите ще осигуряват ежедневни трансфери на пристигащите за събитията от календара на еврошефството гости на София от летището до НДК и хотелите, в които са настанени.

Начало на партньорството дадоха днес министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова и генералният мениджър на Рено Нисан България, г-н Рено Пирел.

На Летище София са инсталирани три нови зарядни станции Schneider Electric. След председателството те ще могат да бъдат използвани от всички, които искат да заредят електромобилите си, докато изчакват пристигащите пътници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Европеецо 82Тези са за обикновените делегати за големците като другаря Юнкер ще има бронирани лимозини най вероятно немски.
80
2
 
42
 
! Отговори
Европеецо преди 6 години
Представям си Юнкер, Лилето и мечока Борисов натъпкани в тази сапунерка със запотени стъкла и измъчени физиономии.А цецо ще ги бута отзад щото на моста на дружбата ще и падне батерията на жалката сапунерка.Ако ще се правят на еко може да си вземат и колела, *** няма да намерят достатъчно широки седалки за Лилето и пожарникара
79
0
 
19
 
! Отговори
Do 69 преди 6 години
До АнонименТе, евробюрократите са свикнали да ходят на работа с метро, автобуси, влакове, велосипеди...едва ли дърат да ги возят с ел.автомобили.Но...аок тръгнат из родния градски транспорт, още повече по велоалеите ни...и ще се уплашат и повече няма да искат да стъпят тук.
78
1
 
27
 
! Отговори
123 преди 6 години
Гнусно на черно жълти черти с малко синьо отстрани, що е то?!
77
2
 
23
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
В стилен черен тоалет, с пчели най-отпред, евроминистър Лиляна Павлова пробва е-колите.В стилен жълт тоалет, с търтей най-отпред, аз ще пробвам е-котето на Лиляна Павлова.
76
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая трътка, търтея на кошера ли е?
75
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на мен за 60 години държавата едина стотинка не ми е дала
74
1
 
24
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 6 години
Ако има социален пол, трябва да има и асоциален пол! Кой е неговия представител? Павлова ли?
73
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 74Една от причините поради, която Макрон ни посети лятото Рено е държавно .
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 73Да и после да им кажат 1 лев = на 2 евро. :-)
71
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да отблежим, че една такава бангия е 70 000лв!!
70
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОК Суперлукс и ОК Супершанс не могат ли да ги возят....само по 3,5 лева на километър!Пак щеше да излезе по-евтино от тези никому потребни електрически автомобили!
69
0
 
20
 
! Отговори
Пръдливата чешмичка преди 6 години
Няма да може да се точи нафта и бензин.
68
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пир по време на чумa, ама нали народа плаща сметката....
67
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че и коли си купиха да посрещат евродепутатите. Малко ли автобуси има? Има и градски транспорт и метро плюс таксита, парк на НСО и парламента.Външен блясък само. Вътре не ми се говори , но отдалече се вижда и подушва.
66
0
 
52
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
пари за еко коли се трошат, София тъне в смог, в болниците пациентите сами си плащат консумативите, в МВР стачкуват за ниски заплати, в армията недобор на щата, данъчни служители ги гърмят ...... ние за европредседателството се гласим да не се изложим
65
0
 
45
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
От месеци насам това европредседателство не слиза от новините и устите на всевъзможни експерти в нищоговоренето и както е нормално да се представят темите у нас, се залага на фасоните, лиготиите и незначителните подробности, а не на съществените.На какви столове ще седят депутатиге, във каква зала, с какво ще се хранят и в какви коли ще се возят...и нито дума-какво изобщо ще вършат и какви теми ще разискват...Възниква въпросът-На кому е нужно всичко това?!
64
0
 
33
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
де властта да се грижеше така за поданиците си както за еврочиновниците..... грешка нямаше да имат :D а го стрижат, доят, папкат суджуци и пият от айряна на Пешо
63
2
 
48
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Тази пчеличка много дебела прилича ми на търтей.
62
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия автомобили на големина са колкото Рено Клио!Не са ли малки за такива представителни нужди?!Парламента има достатъчно Мерцедеси, БМВ-та и Аудита, с които да превозва европейските хрантутници, защо са купили нови автомобили?