В черен тоалет, с пчели отпред: Павлова пробва е-колите за делегатите

Позиционирани са на Терминал 2 в очакване на трансферите
10 яну 2018 14:45,
182

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

В стилен черен тоалет, с пчели най-отпред, евроминистър Лиляна Павлова пробва е-колите за евроделегатите, за да се увери в удобствата на модерните френски возила.

От днес автомобилите Renault Zoe са в готовност да обслужват Българското председателство на ЕС, позиционирани са на паркинга на Терминал 2 на Летище София и чакат старта.

С нулеви СО2 емисии в рамките на шест месеца колите ще осигуряват ежедневни трансфери на пристигащите за събитията от календара на еврошефството гости на София от летището до НДК и хотелите, в които са настанени.

Начало на партньорството дадоха днес министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова и генералният мениджър на Рено Нисан България, г-н Рено Пирел.

На Летище София са инсталирани три нови зарядни станции Schneider Electric. След председателството те ще могат да бъдат използвани от всички, които искат да заредят електромобилите си, докато изчакват пристигащите пътници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
14
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ВИНЕТОПРОДАВАЧКАТА......
120
2
 
16
 
! Отговори
Никой преди 6 години
Kaкво палачите всички бе ,нали вие ги избрахте .Тея били много комунисти ония били комунисти.Всичките са бивши такива.За *** народ такива политици
119
1
 
34
 
! Отговори
Зависимост преди 6 години
Откакто повиши винетките, Лилето вдигна и килограмите.
118
0
 
27
 
! Отговори
Ян Хус преди 6 години
Издигна се Лилито,далече стигна.Дори и дядо и Герги щеше да се гордее с нея,ако че работи за ,,Враговете На Народа'', срещу които е воювал по горите.Дали капиталисти,дали комунисти,важното е да се плаща.Рубли или Евро,все тая,кинтите не миришат.
117
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама свинетка верно ли ще се побере в тая сапунерка барабар с пчелите , не вярвам!
116
0
 
17
 
! Отговори
Гл.редактор преди 6 години
Що не я уволниха Лили като се издъни с Зимната обстановка???
115
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сакън,Лиле,не се качвай в тия коли,щото френските марки са със слаба ходова част и може да ги потрошиш още преди да са тръгнали.Довери се на производителите,да не стане някой сакатлък в последния момент.
114
4
 
30
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Предлагам всички на които са спрели автомобилите от движение да отидат и да ги паркират пред парламента защото много е права поговорката видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крака можем да влезем в историята със тази тъпотия дъжава със слаба икономика и беден народ но иначе ще сменяме автомобилите с нови електрически тея депутати да не мислят че живеят в гемания или франция
113
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каним европейските гости на разходка в Редута. Да видят какви тротоари имаме.
112
0
 
25
 
! Отговори
Гоце Дападжийски преди 6 години
Като тръгнат по Цар Борис 1 и после по Дондуков отиват на ремонт ако Павлова се качи вътре ходовата част на салата и тогава Фандъкова ще се сети сама че за *** за зеле не става .
111
2
 
43
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Павлова колко пари получи за мазната далавера от продавачите на Рено за поръчката ? Знаете ли най-тъжното е че след шест месеца карани по нашите улици автомобилите ще са пълна гробница? Що за помпозност или използвате тези автомобии ще бъдат за *** ? Кога български пенсионер , учител или примерно гражданин на северозападна България ще може да си позволи да си купи такъв автомобил ? ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ТРЕЗВО МИСЛЕЩИ ДА ПРИЗОВЕМ ГЕРБ ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА КАКТО ,ЦАЦАРОВ и САРАФОВ ПОЗОР
110
0
 
40
 
! Отговори
11.01. преди 6 години
ТОВА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО ЩЕ Е ГОЛЯМ ДЖУМБИШ.
109
0
 
28
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
Освен да потроши колите, друго не очаквам.
108
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега като се "гмурнат" тия еко-коли в плътния смог и сгурта, дето ги дишаме ежедневно... чудничко ще се представим пред чужденците... добре ще ни се посмеят на акъла... то бива, бива ду.п.ене, ама това вече отива към резил и излагация
107
0
 
22
 
! Отговори
ШматкофонХамбурски преди 6 години
Радио Ереван задало следните въпросикъм радио София защо министър Павлова се снима до ел.колите а в тях ? И защо въпросният министър го снимат в залите и никога до асансьор ? И никога не я видяме до ястията които ще консумират евро гостите ? Радио София отговорило за въпросната министърка е забранено да се качва в лек автомобил може да я превозва само тюнингован автомобил с пружини от белаз . До яситията не се допуска гостите ще останат гладни и асансьор не я лови !
106
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая шия не е от туршия
105
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свинетка с това тегло не може да се качи в таково рено
104
2
 
26
 
! Отговори
Мисли с главата преди 6 години
Бря,тая и всичките около нея са се взели много на сериозно.толкова преиграване,че чак са се самозабравили.
103
2
 
29
 
! Отговори
Бай ГошУ преди 6 години
Опааа, полека тая с големите бузери на задницата да не новите колици.....хахаха...тая само на дърт ЗИЛ, ТАТРА, КРАЗ и КАМАЗ трябва да се кетри и опца...никакви други возила..особено след празницте сега както се е натварила кат татра с дунавска баластра.
102
1
 
13
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Да не хвръкне на някъде само като карлсон от покривите?