В черен тоалет, с пчели отпред: Павлова пробва е-колите за делегатите

Позиционирани са на Терминал 2 в очакване на трансферите
10 яну 2018 14:45,
182

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

В стилен черен тоалет, с пчели най-отпред, евроминистър Лиляна Павлова пробва е-колите за евроделегатите, за да се увери в удобствата на модерните френски возила.

От днес автомобилите Renault Zoe са в готовност да обслужват Българското председателство на ЕС, позиционирани са на паркинга на Терминал 2 на Летище София и чакат старта.

С нулеви СО2 емисии в рамките на шест месеца колите ще осигуряват ежедневни трансфери на пристигащите за събитията от календара на еврошефството гости на София от летището до НДК и хотелите, в които са настанени.

Начало на партньорството дадоха днес министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова и генералният мениджър на Рено Нисан България, г-н Рено Пирел.

На Летище София са инсталирани три нови зарядни станции Schneider Electric. След председателството те ще могат да бъдат използвани от всички, които искат да заредят електромобилите си, докато изчакват пристигащите пътници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
41
 
! Отговори
ФАФЛА със сирене преди 6 години
Въпросните гости знаят до детайли как живеем. Стотици хиляди емигранти от страната ни, са нарисували достоверната картинка Но им е през оная работа- нали ще има пл*юскане, разходки и бездействие- много ще обърнат внимание на сините рена и другите смехории:)
100
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И, кво, като излязат по балконите сутрин ония, сякаш няма да видят ужасния смог и миризми на *** и гуми, стелещ се навсякъде. Усещам как ще се смеят на напъните ни.
99
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяните от Гроб заблуждават евродепутатите с тези еко-коли като се има предвид,че всеки ден в България умират по 50 човека от мръсния въздух-------------------------Изброй ми ги поименно тези 50 човека, които всеки ден от мръсен въздух?
98
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таа беше сгафила една зима не можа да се справи с Зимната обстановка и остави хората затрупани по снега , не разбирам защо не е Уволнена, тва прилича на п*Роституция
97
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ще се излагаме пред чужденците, няма начин :))
96
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бай ХДалеч по-малко от автопарка на министерството ... Разлиакта е, че прецедатели, ще сме един път на 15-20 години, а парка си го обновяват на всеки нов модел S-Klasse на мерзсидест !
95
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяните от Гроб заблуждават евродепутатите с тези еко-коли като се има предвид,че всеки ден в България умират по 50 човека от мръсния въздух
94
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не ги оставите на копърките или да хванат еврометрото.
93
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато отидете в чужбинско, такива глезотии няма. Там правителствата мислят за какво да похарчат парите на данъкоплатците.Когато си в българско, за чужденците се надупва всеки политик. Просто го е страх да не се оплачат от нещо.После се чудете що оня чех показа България като тоалетна - кой уважава персоналът в един ***?П.П. Ако ви пукаше за електротранспорта, що закривахте трамвайни и тролейни линии, вместо да ги удължавате? Метрото не е единствен транспорт!
92
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв тоалет бе,тая яде 2 килограма фъстъци само за загрявка
91
1
 
43
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
И тази гъзария колко струва на данъкоплатеца?????При условие че сме най бедните в Европа??!?
90
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де каква е идеята? Тези тиквеници от ГЕРБ да се направят на загрижени за екологията и чистият въздух, пред хорицата от Европа ли ? Такова двуличие няма никъде като тяхното, тук в София всяка вечер е мъгла и сажди, та не се диша, те ще се фукат с няколко електромобила... наглост и безочие на бивши мутри и детски учителки! И какво като си заминат европейците все същото нали ?
89
3
 
36
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Брей,пък се е барнала като пчеличка,само да беше така работлива,слабичка и пъргава .Май по-скоро е търтей,те също приличат на пчеличките само ,че са охранени като Лилето.Смучат от медеца,да йм приседне дано!
88
0
 
34
 
! Отговори
писнахте ни преди 6 години
Лили пеперудката, айде вече спри да се пъчиш! Черен аман от теб и останалите любимци на народа! Отиди да работиш като шивачка в някоя провинциална фабрика- на 3 сменен режим, за 500 лева, и тогава ела ни кажи чувстваш ли се европейка. Или по- скоро си еврокупейка?
87
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таа колко в отвратителна напрааоо,брат...
86
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбирам че Лиляна Павлова е евроминистър.Тези хора докато ще се сменят на постовете си......
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбирам че Лиляна Павлова е евроминистър😮.
84
1
 
32
 
! Отговори
Пчеличката Мая преди 6 години
Пчеличката Лили е компрометирана пчеличка, каквото и да направи тя работи за търтеите !
83
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявам се че колите не са купени, а е договорено с Рено за тип "тест драйв" щото за тях това си е вид реклама, идва им на крака целевата група, някакви политици, току виж в някоя страна поръчат и те ХХ бройки.=> ако нащи са били умни има шанс колите да не струват нищо на държавата и да платят някакъв дневен наем който да е нормален.
82
2
 
20
 
! Отговори
Прасчо преди 6 години
Който постоянно бърка в кацата с меда, така го кацат пчеличките. То се вижда и без пчеличките, кой преяжда с ... мед. Апропо хубава реклама на Renault се е получила, но от опит ще Ви кажа, че не е от най-надеждните возила, независимо дали е кола ТИР или електромобил.Друго беше по една Tesla или Bugatti да им дадат на високите гости. Хайде със здраве !