Откриха пребита жена във вход в столичния кв. "Дружба"

Жената е с травма на главата и е откарана в Окръжна болница
10 фев 2018 22:37,
71
Откриха пребита жена във вход в столичния кв. "Дружба"
Снимка: visualhunt.com

Жена е била пребита и намерена във вход в кв. "Дружба" 1. Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ в София Катя Сунгарска, предаде "Фокус".

Инцидентът е станал в бл. 15, вх. Г, на стълбите на ет. 2.

Екипите на Спешна помощ са се отзовали на шестата минута, след като е подаден сигналът. 

Жената е с травма на главата и е откарана в Окръжна болница. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже колко си т*п. Визира се че търсят мотив в деянията на престъпника. Престъпника вече е хванат. И да, разбира се че ще те оправдаят ако си бил или убил в условията на неизбежна самозащита. Значи все пак е от изключителна важност защо е извършено деянието.
53
2
 
4
 
! Отговори
Идиотивко преди 6 години
До РазсъдливкоПолицията търси мотив, защото така разпознава извършителя. Полицията, не търси мотив, за да оправдае нарушителя на законите.
52
3
 
5
 
! Отговори
Разсъдливко преди 6 години
Много е лесно да осъдиш някой за лесно доказуемо деяние, съответно той ще си понесе последствията. А как ще осъдиш някой или как ще бъде наказан този за който знаеш че е направил нещо ужасно срещу теб но е трудно и невъзможно да го докажеш? Еми част от случаите на побои са по тази причина. Има деяние има и отмъщение. Не е ли така? Затова са важни обстоятелствата и затова винаги полицията се старае да разбере мотивът.
51
6
 
9
 
! Отговори
Разсъдливко преди 6 години
Абе вие сте много интересни хора, а не се липитате ЗАЩО е бита? За вас не са ли важни обстоятелствата. Всеки адекватно мислещ човек би си задал на първо място този въпрос именно защото живеем е неадекватна държава в която се толерира наглостта и безочието. Аз преди да отсъдя за себе си бих искал да знам обстоятелствата. Тая жена може да е всякаква, може да е обрала някой, да го е оставила без дом, да се е подиграла с някой без причина.. всичко е важно, в статията няма достатъчно информация.
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такава държава никъде по света !
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че хората биват бити, пред домовете си, означава, че трябва да направим кардинални прмени ...
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 46То, и Роската П. рекламираше туризма в България на фона на Скалистите планини в Колкорадо. :)
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво се премълчава в случая, ролята на кварталния полицай липсва.Ааа да приеха нов закон за охрана даа.
46
2
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
До анонимен 45Точно така!Ако беше приета Истамбулската конвенция нямаше наркомана или някой шведд да я набие и да избяга!Никой нямаше да напада бабите ни по села защото ще ги е страх от конвенцията...Изобщо ако се приеме конвенцията повече никой няма да напада никакви жени и трансдженджари..Ако беше приета нападателя щеше най -учтиво да я помоли жената да си даде всичките пари и бижута и ако откаже да се врътне и да си тръгне със сълзи на очи...И един мармот завива шоколада..
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимката е ТОЧНО на стълбище в панелен блок в кв. "Дружба-1". :)
44
14
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Каква радостна новина за противниците на Истамбулската конвенция,жена е обект на домашно насилие.
43
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :)41Браво! Добър си, но аз имам друга интерпретация.Мръсен квартал. Тъмна улица. Убита от 14 часов тежък работен ден женица, плахо се оглежда и приближава входа на олющения панелен блок. Отваря, посяга към ключа на осветлението, но в този момент от тъмнината изплува зловеща сянка, следва удар, втори... Жената се свлича в несвяст. Наркоманът я завлича на площадката до 2 етаж, преравя джобовете и чантата и, откъсва златното синджирче с малко кръстче от врата и и потъва в гъстата мъгла...
42
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Стара момаПравилно! Защо ти е "някой до теб". Българският мъж се жени от доказаното му използвачество, домашен мързел, наличие на подръчен обект за малокултурния му секс и за показване на надмощие във всяко отношение... Той почти винаги мрази жена си, скрито или открито и изневерява, но тя отглежда децата му - видимо копие на "тати", ако са момчета. Не че жените са ангели, но 3/4 от отговорностите и труда падат върху тях. Затова браво на жените, пренерегнали "величието на мъжа".
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 40Явно не е чел. Затова Великата конвенция трябва да се чете на бебето още в корема на майка му. В детската градина е късно. Още като зародиши трябва да са задължително информирани, че могат да си сменят пола, да станат трето- или "ДРУГО"-полови, според ***-началото на излишния документ. ИЗЛИШЕН, ЗАЩОТО ЦЯЛ СВЯТ ИМА ЗАКОНИ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО. Но разни организации чрез такива документи си осигуряват смученето на много пари и дебилизират обществото в изпълнение на нечия зловеща умисъл.
40
3
 
9
 
! Отговори
:) преди 6 години
Разбрахте ли сега защо възпяват самотата на Шушана?Това е тема за размисъл.Дали на Шушана й е добре, след като е сама, а луната грее и щурците пеят?Шушана е пострадала, защото се е прибирала вечерта сама в жилището си, което се оказва в ж.к. "Дружба"?Ако не беше избрала самотата, нямаше да се налага да я карат с линейка в Окръжна болница, а щеше да прекара с любимия една романтична "Вечер на лилии, вечер на рози". Щяха да са двама, а след 9 месеца - трима!Ето, видяхте ли, цяло есе написах!
39
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Побойника не е ли чел джендар конвенцията.
38
23
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ударена ,но не с цел грабеж,явно доста е сгафила.Нормалните жени не ги бият и то във входа им. :/
37
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки има право на избор в живота! Аз съм семейна с 2 деца - избор, който направих сама! Ако найкой се чувства добре в собствената си кожа сам, или смята, че няма да бъде добър партньор, добър родител .... или каквито и да са подбудите му да остане сам.... не виждам проблем да си остане сам
36
3
 
5
 
! Отговори
Казаков преди 6 години
Пак не ти вярвам! Спирам да пиша, аз много рядко коментирам теми в нета по принцип. Не сме на едно мнение, но действително, всеки си знае за себе си. Чао приятен ден на всички !
35
1
 
17
 
! Отговори
дрът ерген преди 6 години
Поздравявам Стара мома! Щом е въпрос на избор е уникално! Ще търпим капризите на този и онзи, сякаш нашите не ни достигат!