Чака ни задръстване с нов ремонт: Затварят частично бул. "България"

Промяна ще има и в движението на градския транспорт
Обновена: 30 юни 2019 08:02 | 30 юни 2019 07:30, Петя Славова
19
Чака ни задръстване с нов ремонт: Затварят частично бул. "България"
Снимка: архив, Булфото


От днес, 30 юни започва поетапното затваряте на част от пътните платна на бул. "България". До 4 юли се забранява се влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. "България" в участъка от бул. "Витоша" до бул. "Пенчо Славейков", съобщиха от Столична община.

Поради тази причина частично за този период частично се променят маршрутите на автобусни линии № 76, 204, 304 и 604 само в посока пл. "Орлов мост" : от бул. "България" след Професионалната гимназия по "Текстил и моден дизайн" наляво по бул. "Витоша", надясно по бул. "Пенчо Славейков", по бул. "България" и по маршрута си.
 
Разкрива се временна спирка на бул. "Пенчо Славейков" след бул. "Витоша" в посока пл. "Орлов мост" за автобусни линии № 76, 204, 304 и 604.
 
При втори етап от 5 до 19 юли се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул."България" в участъка от бул. "Акад. Иван Ев. Гешов" до бул. "Черни връх" като движението се извършва двупосочно в северното пътно платно на булеварда в същия участък.

От 04.30 часа на 5 юли до 19 юли частично се променя маршрутът на автобусна линия № 76 само в посока ж.к. "Гоце Делчев" : от бул. "България", по бул. "Пенчо Славейков", по бул. "Витоша", надясно по ул. "Бяла черква", по бул. "Петко Ю. Тодоров", като автобусите да спират на всички съществуващи автобусни и трамвайни спирки в променения участък от маршрута.

Частично се променят маршрутите на автобусни линии № 76, 204, 304 и 604 в посока НДК както следва: от кръстовище бул. "България" – бул. "Акад. Иван Ев. Гешов" – бул. "Петко Ю. Тодоров" по северното пътно платно на бул. "България" до кръстовище бул. "България" – ул. "Проф. Фр. Нансен" – бул. "Черни връх" и по маршрута си.
 
Разкрива се временна спирка на бул."България" преди бул. "Петко Ю. Тодоров" в посока НДК за автобусни линии № 204 и 304.
 
Закриват се спирки с код 0268 "Бул. Акад. Ив. Гешов" на бул. "България" в посока НДК за автобусни линии № 76, 204, 304 и 604 и с код 1736 ПГ "Текстил и моден дизайн" на бул. "България" в посока НДК за автобусни линии № 76, 204 и 604.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Отново да попитам. Какво е разстоянието между бул. Пенчо Славейков и бул Витоша?
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Възможно ли е колата на снимката да е управлявана от Майкъл Джексън? Иначе примерен, купил си е винетка.,"Той е! 100% съм сигурен!
16
0
 
2
 
! Отговори
Това ми е странно преди 4 години
Защо не го правят на етапи, а разкопават всичко. В този район е разкопано на 3-4 възлови места. Трябваше единия булевард този месец, после следващия булевард август месец и така.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не виждам по-подходящо време за ремонт от юли-август, не знам за вас.
14
1
 
15
 
! Отговори
Герберунгелите... преди 4 години
.....увеличават пенсията, но с нея се вдига и токът и топлата вода.
13
1
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
А бе защо не пишете за Гунди и Котето?
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А честито! Пак за ГЕРБ се изпаткайте на изборите!Гербавите *** ще кажат че навсякъде се правят ремонти, по принцип да, ама първо - там ги правят много по-рядко, защото строят както трябва, а не се гербавите калпави материали, и второ - там ремонтите се правя за една, максимум две седмици, а не цяла година!
11
0
 
12
 
! Отговори
Ние от село преди 4 години
До Анонимен 10Кога за последно беше в Столицата?!
10
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне като затварят едни възлови пътища, да пускат други, а то: все повече затворени. -Какъв възлов път е отсечката пред НДК, тикво?
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възможно ли е колата на снимката да е управлявана от Майкъл Джексън? Иначе примерен, купил си е винетка.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поради тази причина частично за този период частично се променят .....що не си ......частично! Като образованието на списвача-частично. Всичко е частично в тая частично съществуваща държава-ремонтите са частични, културата частична, образованието частично, само кражбите, корупцията и простотията са завършени!!!
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То не остана нормален преход от единия край на София до другия. Житница още затворена, покрай Зоопарка още ремонти, Овча купел е в ремонти, сега и България като затворят, ще стане невъзможно придвижването от западните квартали към южните. Поне като затварят едни възлови пътища, да пускат други, а то: все повече затворени. Това си е тормоз над хората живеещи и работещи в София. Как пък едно нещо не го направиха с мисъл за народа, който им плаща заплатите.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мишкииии, всеки път като напишете за коли, задръствания и булеварди ще влизам за да ви напомня, че сте робска медия, свободата на словото при вас е химера. Химера!!!
5
2
 
25
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Мда-а-а,пак ще гледаме някоя поредна серия на безкрайният сериал "Доразруши София".Само за какво не се е захванала общината ,ръководена от от ГЕРБ,само за тогава не се е провалила.Както се казва,гледай ремонта на "Графа",сещай се какво ще стане с ремонта на "България".Не им ли стига там резила,че да искат още.Нали се разбра,че ремонти и строежи не могат да правят,а само да правилните фирми,свързани с точните партийни структури, да грабят,нагло и безпардонно
4
2
 
21
 
! Отговори
Картофена принцеса преди 4 години
фъндъкова, нищо Не пипай. Лошото е, че май се стягаш за още един мандат. Толкова трае, ремонта, на ремонта,, на ремонта. Но не си добре дошла в нашето село. И в твоето не те искат. Махай се...........
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а те нали го ремонтираха този булевард. Сега не е ли ред на други, които са в доста по-плачевно състояние...
2
1
 
18
 
! Отговори
.. преди 4 години
Данъците нали си платихме, винетки и т.н.Системата работи, парите се сабират. Всичко останало е бошлаф работа.Ревете си колкото искате, но те са си добре, не им дреме :)
1
5
 
20
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 4 години
"Браво"на Фъстъчето.Кажете ми едно място дето не е направила беля.Гледах как асфалтират на 2 знакови места-на едното старите павета са вадени и върху пясъка почва асфалт на другото пък старите квадратни павета се асфалтират.Кой им плаща заплати на тия умници