Божинов се разкая, иска да се извини публично

Бивш съотборник на Валери в Манчестър Сити го защити
21 яну 2012 17:00, Георги Пешев
81
Божинов се разкая, иска да се извини публично

Българският нападател на Спортинг Лисабон Валери Божинов горчиво съжалява за постъпката си по време на двубоя от турнира за Купата на Португалия срещу Морейрензе, твърди иберийското издание "Record".

Според информации на базираната в Лисабон медия нападателят има желание да се извини публично за това, че потъпка треньорските указания и реши да бие дузпа, въпреки че друг трябваше да я изпълни.

В 92-ата минута на срещата при резултат 1:1 Спортинг получи право да изпълни 11-метров наказателен удар, който трябваше да бъде бит от чилийския национал Матиас Фернандес.

Божинов обаче на своя глава взе топката и изпълни сам дузпата, но я пропусна. В ситуацията той избута Мати Фернандес и показа много нагло отношение.

Вследствие на всичко това Бож бе натирен от първия отбор и има много голяма вероятност да напусне тима.

Нападателят обаче съжалява горчиво за случилото се и според португалското издание той е настоял да се извини публично.

В Португалия отсичат, че по принцип българинът не е проблемен играч и е уважаван във всички отбори, в които е играл до момента.

Междувременно от "Record" решиха да потърсят за коментар бившия му съотборник в Манчестър Сити Джеовани.

"Бож е добро момче и страхотен футболист", коментира бразилецът, който очевидно има добро мнение за българския национал.

Бившият капитан на Спортинг Ивайло Йорданов от своя страна упреква Божинов за своеволието му.

"Той има талант, но трябва да го докаже както на терена, така и в живота", заяви бившият национален нападател пред "Антена 1".

Според легендарния футболист на "Лисабонските лъвове", в цялата ситуация в 92-ата минута по време на мача между Спортинг и Морейрензе, капитанът не си е свършил работата, след като е допуснал да се стигне до подобно нещо.

"Да си капитан на Спортинг е чест, но и голяма отговорност. Трябва да спазваме указанията по време на мача. Капитанът не само носи лентата на ръката си. Къде беше капитанът на Спортинг в онази ситуация?", добави екснационалът.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
3
 
! Отговори
фен преди 12 години
Ей тва е гьон сурат !!! Нагло некадърно и устато !!! Дано се отърват по-бързо от тва педерасче помиярско !!! Голяма грешка е правил, прави и ще прави всеки кайто си е имал взимане даване с тва нагло псе !!!
67
0
 
1
 
! Отговори
pebor преди 12 години
Не го познавам този Бож, но буди неприятно чувство в мен с историите си и несъответствието между претенции и доказване.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпометъра го чупи от воле този деградирал *** чалгар! А като се замислим какъв потенциал имаше, направо да ти се доплаче!!! Айде кажете ми как да не мразим чалгията, след като Без чалга- централен нападател на Манчестър Юнайтед, голмайстор на най-силното първенство и рекорд при националнияС Чалга- *** *** който само сменя отбори през година и вкарва по 1-2 гола на сезон...
65
0
 
5
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
Футболистите по цял свят са обикновено ***, прости и нагли парчета (с много малки изключения). Но все пак , колкото по-***, по-*** и по-нагъл е един народ толкова ПО, са и футболистите им!Същото се отнася и за разликате м/у *** на различните държави!
64
0
 
10
 
! Отговори
99 преди 12 години
ами Валерчо първо се ***- после взе метличката да помете. Е ееееее не става така! Това да не ти е махленското мачле.
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много селска постъпка, не защото не вкара дузпата, а заради наглото си поведение да избута съотборника си, който трябваше да бие гола...
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
късно е либе за китка :D
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мерети си приказките, че да не се пресече кърмата на НикоУета ако чете.
60
0
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Тоя *** ако не бе Стоичков да го извика в националния, никой нищо нямаше да чуе за него.Като футболист кръгла нула, като човек още по-кръгла.Чудя се защо въобще му обръщате внимание.
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя продължава да е ***
58
0
 
9
 
! Отговори
valerkata преди 12 години
Постъпката му е доста глупава,обаче той е пренавит да се докаже защото не го пускат често в игра.Тази лоша дисциплина обаче ще му коства може би изхвърляне от отбора.Само Ицо Стоичков можеше да прави такива глупости,обаче той е един от гениалните футболисти в историята на футбола и затова му прощаваха всичко.Не случайно тези дни някой от Реал Малдрид беше казал за него-добър човек обаче като излезеше на терена ставаше друг. Божинката никакви резултати насреща и прошка май няма да има.
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко наистина сам си е виновен не искам да съм му съдник но проблема е единствено в него,жени алисии,николети само *** около него няма как да мисли за футбол?!!!
56
12
 
0
 
! Отговори
аз преди 12 години
Пак сте се събрали *** тука.
55
0
 
20
 
! Отговори
5ър преди 12 години
Не мога да си спомня къде и кога това момче е играло голям футбол .Някой да ми помогне .
54
0
 
10
 
! Отговори
Varcnenec преди 12 години
Божинов е известно продажно коп... в Черното ТОТО!факт, който се знае от всички във футболните среди!
53
0
 
6
 
! Отговори
pff преди 12 години
*** издънката !
52
13
 
0
 
! Отговори
тъпи сте ве преди 12 години
Абе вие четете ли бе неграмотници прости...Какво написах аз " вие и за Берба така говорихте" -както сега говорите за Божинов...чаткате ли...оплювате последните ни футболисти от силни първенства..Каде пище че сравнявам Божинов с Бербатов,единсвеното ми сравнение че тоя *** народ оплюва всичко що се е доказало,те хората едва ли са такива балами да го взимат в такива отбори,едва ли мислят като вас..Защо един богат млад човек да не се забавлява,кога ще го прави на 50 ли,ама тука всички примерни алл
51
16
 
0
 
! Отговори
смешници преди 12 години
Божинов ще си остане тъпо парче за вас ***,ама банковата му сметка едва ли е като вашата не-*** парчета..Какво сте постигнали вие бе,защо като той е ***,а вие сте големи богове,като премиера си,не идете вие да играете и да вкарвате голове на Милан,Интер,Юве а бе кажете..Лече,Фиорентина,Ювентус,Ман сити,Парма,Спортинг ааа сега,кажете вие каде сте играли и колко гола сте вкарали,мога да ви кажа че в сериа А момчето има 50 гола,ама нали целия ви живот се състои да гледате тъпо и да пюете..
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как пък знаеш кой го плюе Берба и кой не, че си позволяваш да даваш мнение? Просто си злобен. Харесвай си го божинов като искаш, но недей обиждай хората.Всеки има право на мнение. Пак ти казвам Божинов и Бербатов не могат да се сравняват.
49
10
 
0
 
! Отговори
оле майко преди 12 години
Първо ставних Берба,защото и него го пюхте по същия начин бе ***,ама като набуха 6 гола за 7 дена,ааа всички пумияри млъкнахте...Сега се правите на ербапи,ама типично по Български май забравяте от къде е минал,ааа господин не-***,ти откаде си минал на 15 години,освен да се напиваш по дискотеки и да взимаш наркотици...Докато човека на 15 облече екипа на Лече,ама тука бързо забравяте хубавото и винаги сте всикнали само да лалате,затова Берба си замина,заради такива отрицателни сулювци.....