"Златните момичета": Ще се борим за Цвети и живота й!

Ще посветим играта си на нея, казаха състезателките
Обновена: 15 юни 2016 21:29 | 15 юни 2016 21:17,
116
"Златните момичета": Ще се борим за Цвети и живота й!
Снимка: Булфото

Националният ансамбъл по художествена гимнастика отправи призив да не се спекулира със състоянието на Цветелина Стоянова и отборния живот на състезателките.

"По повод ситуацията с Цвети искаме да кажем, че последните няколко седмици бяха тежки за нея. Беше изтощена, изморена и тренировките й бяха трудни за издържане", посочват "златните ни момичета", цитирани от БНР. 

Още по темата

"Преди Европейското първенство тя заяви, че иска да се откаже и да спре със състезателната си дейност. Направихме всичко възможно да я убедим и да я върнем, както ние, така и нашите треньори. За нас беше най-важно тя да е щастлива и да се чувства спокойна, борихме се за нея докрай, но тя взе своето решение да напусне", казаха още те.

Момичетата помолиха да не се спекулира със състоянието на Стоянова и отбелязаха, че в момента тя има нужда от подкрепа.

"Искаме да ви помолим да спрете с лъжите, както заради нас, така и заради нея и нашите треньори. Тя има нужда в момента от нашата и вашата подкрепа, но не по този начин. Изпращаме й цялата си сила и ще играем и ще посветим играта си за нея на това Европейско. Трябва да сме силни и да подкрепим както Цвети, така и Любомира, и заедно ще продължим напред да се борим за нашата цел... ще се борим за Цвети и нейния живот. Няма да позволим нищо да ни повлече надолу", категорични са спортните надежди.

Към позицията на момичетата се присъединиха и треньорският екип - Ина Ананиева и Даниела Велчева, както и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Те са категорични, че Цвети е взела решението да се оттегли от тренировъчния процес.

А лекарският екип на отбора съобщи, че националната състезателка е имала различни физически оплаквания и е била консултирана с различни специалисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
Ония от ,,БЛИЦ,, поне не трият коментари,за разлика от вас...
52
1
 
5
 
! Отговори
Николаев преди 7 години
Представям си момичето като излезе от комата (силно се надявам) тия медийни лешояди как ще я нападнат още в болницата. Важното е да имаме сензацийка. Дано има хора, които да са до нея и да я защитят тогава.
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕГАТИ Смешка Робева ЗАПОВЯДА ВСИЧКИ МЕДИИ ДА ЗАМЪЛЧАТ И СЕГА МЕДИИ ТЕ НЯМА ДА ГОВОРЯТ ЗА УБИЙСТВОТО НА ЦВЕТИГОТИНА ДЪРЖАВА А
50
0
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Мили момичета, вие нямате вина и не виждам как може да помогнете на Цвети.Вашите треньорки вече и помогнаха предостатъчно.
49
1
 
20
 
! Отговори
грешката преди 7 години
Те са знаели, че тя има проблем, това е очевадно от изказвания, и в последния момент са и казали, че ще е резерва, явно са решили, че е неподготвена и психиката и е нестабилна в този момент за състезание, защото заместничката и е тренирала 3 дни преди това, за да се включи. На 13федерацията излиза в медиите със съобщение, че Стоянова ще се състезава и е вотбора. Вечерта явно някой решава друго, тя е разстроена, сутринта тръгва за летището. На място и потвърждават, че ще е резерва-това я отказва
48
0
 
29
 
! Отговори
гнило преди 7 години
Добре де, ама тя е отишла на летището. Човек, който ще си тръгва от летището не ходи на него и то с куфар. Нещо са й казали и са провокирали решението й.
47
0
 
23
 
! Отговори
дано преди 7 години
Дано да се оправи това хубаво дете!
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР съобщи ; Момичето е скочило от 6 ят етаж защото Раева я е изгонила от отбора Кога ще има възмездие в този *** България ??? Време е да заговорят КАЛАШНИЦИТЕ
45
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Ако момичето почине, нека да ти тежи на съвеста до края."".................тези нямат съвест ... имат само алчност, но господ гледа.
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се отказваш "доброволно" от нещо не скачаш от 10 етаж!!!НАЛИ???или сте много *** или сте престъпници.И двете са ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
43
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скандала е толкова голям че не можете да си представите.Девойката е била ИЗГОНЕНА от националният отбор заради шуробаджаначка.Тепърва ще се разплита тази история.
42
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Златните момичета": Ще се борим за Цвети и живота й.ХО-ХО-ХОПрестъпничките щели да се борят.Това е все едно да те гръмна а после да се ''боря'' да те спасявам.
41
0
 
6
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Ще те оставя да пишеш каквото пожелаеш, тъй като си подходящ пример за това как се държи психично болен .
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе младеж, става въпрос за самоубийстовото. Убийството е акт на ненормалник. Въпросът е самоубийстовто, което следва на какво е акт. Дали този дето се самоубива е все още ненормален или е осъзнал какво е свършил и се самоубива. Щото ако си продължаваше да е ненормален ( афектиран, луд, психясал), за него всичко щеше да си е ок и нямаше да се самубие. Слизам ти на нивото , за да ме разбереш. Лудите , те за себе си не са луди, затова и не си посягат.Айде със здраве
39
0
 
1
 
! Отговори
Неа до 76 преди 7 години
Лека нощ !
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето не е скочило в момент на афект. Ох...какво се занимавам...Неа постъпи правилно да напусне...лека нощ
37
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаеш ли кои убиват себе си и са ненормални - шизофрениците. Да те не са нормални - но едната личност решава да убие другата(другите) личности , затова това само по себе си не е самоубийство. Сложно е , разбирам те, не е като да изгледаш малко американски бози. Самоубийството не е акт на ненормалност а на отчаяние
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лека нощ на Неа, както и на режисъора. В спора се ражда истината.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ккаво общо имат "ромите" убийци ,за които човешкият живот няма никаква цена със самоубийството. Ти рецидивист да си чул да се самоубие от чувство на вина ?
34
0
 
5
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Да пожелаваш такива неща само защото съм изказала различно мнение от твоето ... Смяташ ли че това е нормално ?

Спонсорирани публикации