Лудогорец би шута на Цървена звезда

"Орлите" спечелиха драматично с 4:2 в Белград
Обновена: 3 авг 2016 08:37 | 3 авг 2016 00:10, Веселина Йорданова
116
Лудогорец би шута на Цървена звезда
Снимка: БТА, архив

Лудогорец успя да се класира за плейофната фаза за влизане в групите на Шампионската лига, след като постигна победа с 4:2 след продължения над Цървена звезда на митичния "Мала Маракана"' в Белград.

По този начин с общ резултат от двата мача 6:4 в полза на ''орлите'' те постигнаха целта си и дори да отпаднат от следващия си противник, тимът ще си гарантира сигурно място в групите на Лига Европа.

Развоят на срещата бе доста драматичен и домакините първи стигнаха до попадение след гол на Доналд в 17-ата минута, но само седем по-късно Кафу изравни.

Вандерсон направи обрата пълен в 39-ата минута, но ''звездашите'' стигнаха до изравнителен гол от дузпа чрез Ибанес в 62-ата минута. До края на редовното време нямаше повече голове и се стигна до две продължения от по 15 минути.

Три минути след началото на първото обаче Вандерсон успя да хвърли в смут домакините, след като реализира за 2:3, а в 97-ата минута оформи крайния резултат и хеттрика си.

Подробности - на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
фен преди 7 години
До Анонимен 95Уникално кухо парче си. Повече от ясно е, че не става дума за ШЛ, а за А група, а юроидиотс са родните отбори, дето ги бият като брашняни чували в ЕКТ. Победите в ЕКТ дават повече тръпка и на родните мачове. Как може хем да си кух, хем да не си схванал, хем да репликираш? Ако не знаеш, за какво иде реч, питай, вместо да си фантазираш като хамавите. Бетер лудите. Гледа, не схваща нищо и се хили. Хапченцата?
77
0
 
1
 
! Отговори
фен преди 7 години
За победата - браво. Но ако се окажат верни слуховете, че Гела плаща на някакви хранени хорица да цепят ЦСКА и да твърдят, че мястото на отбора е в А окръжна група, това не му прави чест. Морала е по-важен от една победа. Сега Ганчев защо да не си направи Лудогорец 2 и да отправи претенции към стадиона им. Ама така хубаво да поритат в селските дивизии, а 200-300 платени плебей да викат "Лудогорец оле, гела - предател"
76
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде по-леко със заглавията. Направиха 2 равни мача и продължиха след продължения.
75
1
 
7
 
! Отговори
До 90 преди 7 години
До АнонименАйде, скрий се, бе.Като не ти харесва, гледай само ганайски футбол...сигурно там играят само местни футболисти.Аман от такива профани като теб. Футболът се глобализира. На който не му харесва, прав му път.
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До фенХаха...значи, пожелаваш на Лудогорец да успее да влезе в групите на най-силния турнир в Европа и същевременно обиждайки самия турнир наричайки го юроидиотс???!!!!Ами, като са юроидиотс, да си направим ние невероятна балканска шампионска лига...с балканоюнаци. Или евразийска шампионска лига...тогава няма да има нужда да пожелаваш на Лудогорец да се борят за влизане никъде.
73
6
 
2
 
! Отговори
Rs преди 7 години
Литекс але
72
2
 
13
 
! Отговори
фен преди 7 години
Хубави голове направиха лудогорци. Двата, които допуснаха бяха след глупави грешки в защита. Добре е да се поработи над този елемент. Можеше да разгромят съперника още в редовното време. Дано се промънкнат в групите на ШЛ. На никого не му се гледа първенство, съставено от юроидиотс. Иначе, звездашите и те пълни с чужденци, по-слаби от тези на лудите.
71
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЛКО БЪЛГАРИ ИМА В ТОЯ ОТБОР БЕ ***. ОТ ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА БЯХА САМО СЪРБИ. ОТ ЛУДОГОРЕЦ ГИ ЛОВЯТ ПО ГРАНИЦАТА СИГУРНО.
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
bravos na mom4etata ot ludogorec,nqmat ni6to ob6to s ostanalite BG,otbori koito igraq da si vkarat gol,ako mogat kamo li da gonqt pobeda
69
1
 
1
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
станойчо ахелойскиНе случайно са казали, пътя към ада е послан с добри намерения, че и това че носи името на Васил Иванов Кунчев - Левски не е гарант за соц. закалка. Според твоята логика и димата мама требе да премахнем от българския щото и на руски така звучи и още доста или море да кръстим с турското Дениз.
68
5
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
До Станой от АхелойTaка е ! Но да не забравяме и славните майори от Народната милиция Котков,Аспарухов и ст.лейтенантите Панов и Войнов !
67
5
 
7
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
до станойчо ахелойскиПич уефски по времето на соца да не е бил дисидентдки отбор, ама с пагони и бели коланчета с белезници.
66
2
 
22
 
! Отговори
НР преди 7 години
Сладка победа!Българите патим и днес освен от акъла си и от "добри" съседи.Сърбите винаги са били комплексари, злобеещи срещу всички наоколо. Цялата им "источна Србиja" е българска земя, населена с българи, над които те от средата на 19-ти век провеждат шовинистичната си асимилаторска политика. Господ е наш човек обаче. ;-)
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До MarinКакво очакваш от Диема спорт - най-тъпия бг канал !?
64
2
 
31
 
! Отговори
nemam nervi преди 7 години
Браво на Лудогорец -първият български отбор отстранил и победил на терена на ЦЗ
63
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Лудогорец! Преди някоко години отстраниха на два пъти Партизан а сега и Звезда. Доволен съм! Много просташко поведение на сърбските фенове!
62
0
 
50
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Сърбите сега могат да изпият по една студена вода за по 5 евро чашката!
61
4
 
28
 
! Отговори
Хасан преди 7 години
поклон пред този клуб !!! евала издигна пак имиджа на Бг...пак ще напълнят скучният стадион Васил Левски ! от Белград до Разградсърбите бяха в АДводеха а стана обратне сте класата на Разграда сте за град Кубрат !даже Цервена Звездадогодина с гара Мездра защото те си имат *неца ние горд Лудогорецот Разград до Белграддълго ще се помни този АД !!!
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от АхелойДе го забрави Левски? И те на стари лаври разчитат.
59
0
 
21
 
! Отговори
Звездин навиjач преди 7 години
Играли смо добро, трчали смо брже, али нисмо стигли. Лудогорец jе нам распрао гаче :) :) :)