Учителка по руски преби с пръчка 3 деца в час, "лазели й по нервите"

Инцидентът е станал в основно училище "Петър Берон" в град Дебелец
27 мар 2009 23:57,
223
Учителка по руски преби с пръчка 3 деца в час, "лазели й по нервите"
Снимка: Булфото

Учителка в основно училище „Петър Берон" в град Дебелец жестоко е пребила с пръчка три деца.

Инцидентът станал в час по руски език, съобщава БНТ.

По думите на преподавателката Теодора Стоянова петокласниците говорели, замеряли се с тетрадки и не стояли мирно.

Това толкова ядосало учителката, че започнала да удря по тялото и главата едно от децата.

После обаче още повече се вбесила и нападнала още двама от учениците.

Момиче успяло да заснеме част от побоя с мобилния си телефон.

Пребитите деца се лекуват вкъщи и не искат да говорят за случилото се в часа по руски.

Съучениците им обаче са в шок, защото тази учителка никога не се е държала грубо с тях. Казват, че буквално полудяла пред очите им.

Теодора Стоянова преподава руски език в Дебелец от 27 години и твърди, че никога не е посягала на дете, обаче този клас й лазел по нервите цяла година и тя просто не издържала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
0
 
! Отговори
Sisi преди 15 години
Не знам дали дрънкам, ама ти трещиш. Само дето тръдиционно се изказваш единствено и само където има тема за образованието и то ако има какво да оплюеш. Казаа ти хората-стани учител. И да не мислиш че ще ходя да се гледам с някой от ТВУ излезнал с криминално минало? Ако е права жената дето те е познала-няма какво да ми се ежиш! Пък и каква Варна бе човек? Ти си от някаква паланка родопска дето избиваш комплекси.Да не говорим че вече почна и на анонимен да ми се правиш с мненията си. И не казвай тук че това ти е истинското име.Абе ходи се гръмни или най-напред освидеталствай. Може психиатрите да ти помогнат. Може и да критикуваш нещо дето не си съгласен ама трябва да имаш мотив и да изложиш някаква теза. С твоето образувание дето било образовванието писна на всички !!!! Приличаш на един дето навсякъде пише че Костов е виновен-само че той имапредимство пред теб-интересите са му многостранни, а твоите са само до образованието. Май така се образоваш!!!!
201
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може да е професионална деформация и аз познаваме една такава, която казваше *** на снаха си, ако не й ходеше по свирката.
200
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** си ти. И аз познаваме една даскалка дето по навик викаше на всичките си ученици ***. Ами това е то...простотията. Няма спасение.
199
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе *** народ и това си е? Хранят го с развалена храна, вземат му парите, мачкат го и какво му остава - да бие децата, бъдещето на една държава. То пък такова чудо като вашето....Само че умници не забравяйте, че *** Фрицел е пребиван като малък и май боя не му е повлиял. Абе как може да не може да вденете, че не може да решите един проблем, като създадете същия!!!
198
0
 
0
 
! Отговори
Евалла преди 15 години
Знаете ли защо училищата са пълни с луди учители? Заради хулиганите, които отглеждаме вкъщи. Правилно го е набила. Че то трае ли се? Един час - някак бива.А 8? *** да си прави магариите вкъщи!
197
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Говорете каквото искате. Боя никога не води до нищо добро. Вие зклаеймявате насилието, а искате с него да му се противопоставите. Дълбоко грешите!
196
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Евала..МНОГО СИ ПРАВ! ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПРИЧИНАТА !
195
0
 
0
 
! Отговори
агне-багне преди 15 години
Точно така, само бой и стриганье му е майката. Следващия път с бухалка, да ги премаже от бой коп>еленцата мръсни! Ще ми се лигават в час ли... ооо, трябвало е да ги размаже по стените.. муахахахаха >:D
194
0
 
0
 
! Отговори
Druga преди 15 години
Всеки може да говори всичко навсякъде - да ругае, да съди, да прави каквито му хрумнат коментари, да представя една ситуация както му скимне или му е наредено и о, ужас - да си мисли, че като има тази възможност той е "ама много голяма работа"!Като биг-брадърите, като фолкаджийките, като някоя жалка девойка, дето вчера й подхвърлили 100 лева да преспи с някого и т.н....Свива ми се сърцето като виждам какво поколение идва - без никакво възпитание, с изкривени разбирания за добро и лошо, без никакви морални ценности. Не знам само как оцеляват тези учители и с каква мотивация ходят на работа!Само знам, че са на изчезване и това е само въпрос на време.
193
0
 
0
 
! Отговори
mikron преди 15 години
Много си е права учителката и не е полудяла ми и изпращяла на момента ги търпи изродчетата толкова време аз съм от Дебелец и долу горе имам представа от децата тук и какво представляват . Аи не само тук то е масово явление , плюем Комунизма амо по времето когато ние сме учели униформи коси и знаете как беше а ако само се озъбиш на учител те привикваха в Дирекцията а и доста често имаше от Децка Педагогическа Стая лица които имаха доста твърда ръка. Днешното не е Свобода и права ами си е чиста Свободия и се качиха на учителите на главите бе какво да коментирам по голяма тояга и е трябвало на жената да им начупи ръцете на Гамените
192
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Как ние добрите, мълчаливите, станахме настръхналите, дивите!?
191
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Като чета какви безмозъчни мнения има тук и какви обиди се сипят по учителката, най-после си обяснявам защо по училищата властва неандерталщината и психарчетата. Родителски контрол? Родителско възпитание? Май цялата им отговорност е свършила след сладостното пъшкане 9 месеца преди раждането на детето им... останалото да го върши даскалицата - за кво и плащат.Трябва на такива *** да им дават да заместят преподавателите за седмица само и след това да ги освидетелстват, да се види какво е въздействието върху един "интелигентен" човек на ученическите хуни.
190
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"АЗ ЗНАМ ,ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ, НО ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КОЛКОТО АЗ ЗНАМ" - 180, 167 за вас искам да кажа,че човек мери другите според собствения си аршин.Толкова можете , толкова казвате.Не можете да преминете на по високо ниво от "тъпата даскалка".Ами като поумнеете и прочетете повече книжки , може би ще научите и други думички - УВАЖЕНИЕ,ТРУД, РЕД, ДИСЦИПЛИНА, УСМИВКА, ЧОВЕЩИНА, ТОЛЕРАНТНОСТ,ПРИЕМАНЕ НА ДРУГИТЕ,И Т.Н.
189
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Не знам кой е луд, май най-луда скоро ще стане класната на племеника ми. Онзи ден буквално са я подлудили женицата и се е разревала. Въпроса май не е кой е луд а кой мисли с главата си и кой още живее в розовите приказки от екрана.
188
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да , колеги сме! И се радвам че има такива хора като теб и като тези българки емигранти. Има надежда все още за нашата родина но наистина положението от ден на ден става по зле. дано го разберат всички мислещи хора, родители и макар и малкото останали умни деца, с дух на обич и домашно възпитание. Малко са но ги има. Жив и здрав да си и ти, колега!
187
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Живи да ги оплачеш тези "учители".Какво правите в системата бе кратуни не се променяте изобщо.Избивате си комплексите!
186
0
 
0
 
! Отговори
Бивш учител преди 15 години
Предполагам, колеги сме....Преди малко хванах едно предаване на Карбовски по телевизията-за емигрантите.Страхотно предаване и страхотни находки!Учителки, емигрирали в Испания , избягали от мизерията тук.Една от тях била пред дилемата какво да купи с последните си 5 лева преди години-хляб или шампоан...Всички тези учителки сега бяха в едно Испанско училище.В неделя събират Българските деца, на емигрантите там, и ги учат на Български език....Учат ги да пишат и говорят правилно Български.На стената редом до портрета на Папата, имаше портрети на Ботев, Левски и Вазов!Някои от учителките работят като чистачки по домовете през седмицата, а в неделя преподават Български език!!!Ръка да им целуне човек на такива хора, а не да ги напада!Предаването завърши с друга история-за *** емигрантки на гръцки остров.На края Карбовски каза, че в нашата държава искат да се върнат след време само *** и учителите.Никой друг не иска, за съжалентие,щом веднъж е избягал от тук като емигрант...Но, каза Карбовски, тогава ще се говори на друг език тука, и отново същите учителки трябва пак да преподават Български през неделите....Остани си със здраве, колега!
185
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе вие луди ли сте: на север от нас не се бият с пръчки, нито пък учениците обиждат. Само тук го има..май.
184
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
бившия учител, няма смисъл да обясняваш на тоя ***, няма да те разбере защото е куха лейка! точно такива като него правят простотиите в училище, тогава те са героите на деня...пред малолетните . Срам и позор за родината ни, комунистите превърнаха децата ни в безмозъчни индивиди. Чалга, бигбрадър и алкохол...това са идеалите на голяма част от подрастващите. Жалко... :(
183
0
 
0
 
! Отговори
Бивш учител преди 15 години
Пожелавам ти един ден да станеш и ти *** даскал.И да имаш точно такива ученици в 10-11 клас.Да видиму как ще реагираш, ако ученичката пред теб така е облечена и седнала, че и се вижда даже дантелата на бикините, учениците на последните маси обсъждат снощи как и какво са пили и с коя са били, половината имат една тетрадка по всички предмети, другата половина нищо нямат.А ти трябва да преподаваш, че предмета ти влиза в дипломата...Не можеш нито да гониш навън, нито да повишаваш глас, нито да въздействаш както и да било физически.Някой от тях са над 18 годишни и могат като нищо да те съдят за обида и уронване на авторитета им , при което ще имат по 25 свидетели...Бих искал да те видя в такава ситуация след време...Ситуацията е напълно реална, не е преувеличена и грам.