Правителственият самолет ще вози част от руските туристи

Трябва да благодарим на премиера, зове министър Московски
Обновена: 10 сеп 2011 19:25 | 10 сеп 2011 19:25, Красимир Ангелов
303
Правителственият самолет ще вози част от руските туристи
Снимка: Булфото

Правителственият самолет ще се влючи в извозването на руските туристи, които стоят втори ден блокирани на летище Бургас.

Очаква се с него да излетят близо 80 души, съобщи министърът на транспорта Ивайло Московски.

Поради ограничения капацитет на правителствения самолет на борда му ще се качат жени, деца и болни. За подбора ще съдействат от туроператорската фирма "Алма тур".

"Изключително много трябва да благодарим всички на премиера Бойко Борисов за възможността правителственият самолет да извози туристи.

Още по темата

Става въпрос за хуманитарно действие. Ще бъдат извозени основно деца, болни хора, бременни жени, възрастни хора. Полетът е до Москва, обясни министър Московски пред "Фокус”.

Същевременно малко след 18 часа за Москва излетя допълнителен самолет на "Bulgaria Air" със 180 руски туристи на борда. Той е платен от руски туроператор.

Проблемът с полетите възникна заради натрупан дълг от страна на туроператора "Алма тур" от около 7 милиона лева към превозвача.

Двете компании втори ден водят преговори и се надяват до понеделник да постигнат съгласие.

Същевременно от Софийска градска прокуратура обявиха, че започват предварителна проверка за това има ли неправомерни действия от страна на служители на „Алма Тур”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
5
 
! Отговори
revlio преди 12 години
Г-н Бойко Борисов - приятел на руснаци и на американци!
232
0
 
3
 
! Отговори
Фанети Мазакура преди 12 години
За сведение на неграмотните копиращи......Ние сме рожби на изгряващото слънце и нямаме нищо общо с негроидите....Ние балканските чеда сме по прости и от ТЕБ:)))
231
1
 
3
 
! Отговори
Фанети Мазакура преди 12 години
Боравя с този ник,защото жена ми е хващала доста патлаци и най-много я кефят черните.Обожавам да гледам как някой негроид с 25 сантиметрова щафета я бримчи изодзадзе,а после се одупвам и аз.
230
4
 
8
 
! Отговори
мдааа преди 12 години
Мдааа аз на изборите ся така хубаво ще му ,,благодаря,, на тиквуна,че свят ще му се завие.Хубавото е,че всички хора около мен искат да му ,,благодарят,, по същия начин.
229
5
 
3
 
! Отговори
Фанети Мазакура преди 12 години
А казал ли ви е някой по чисто азиятски начин на мислене,че югоизточните ви коментари са типично балканоизвратени разсъждения,които нямат нищо общо с всепризнатия централноевропейски капитализъм......?
228
2
 
15
 
! Отговори
Аrchi преди 12 години
Тоя Москов голям подмазвач! Да благодари на мен, че му плащам самолета!
227
1
 
15
 
! Отговори
6666 преди 12 години
Не може така, тоз самолет да не е личен, че го праща насам ,натам? А пари от моя джоб нали? А ония дето са взели парите да си носят кръста! После ще се забрави да ги накажат!
226
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хе-хе, Алма тур ги помня още по времето, когато прохождаха. Гледам, запазили са стила си на работа - веднъж платят, дваж-триж забравят.
225
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Г-н Бойко Борисов - приятел на руснаци и на американци!
224
1
 
6
 
! Отговори
Удивен преди 12 години
Комуназчета, че това са любимите ви руснаци ...що пак плюете ?!?!
223
1
 
0
 
! Отговори
... преди 12 години
az sa6to visqh na leti6tito vav helzigi zaradi volkana 1 den
222
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И пак за ГЕРБ гласувайте...
221
7
 
14
 
! Отговори
живковист преди 12 години
На бащицата какво му пука да харчи народна пара. Нали неговия кемер е пъле. Що не извади от милионите дето ги лапнаха с Цветелина или е по-добре да се правиш на ни лук ял ни лук мирисъл.
220
3
 
11
 
! Отговори
ДА! преди 12 години
Пореден епизод от водевила на Великия кормчия!...Толкова е безинтересно обаче вече всичко,че човек дори не може и да повърне от отвращението...
219
0
 
7
 
! Отговори
do MARIAN4ETO(224) преди 12 години
MOME,AKO NE SI BOLNA,ZNACHI SI NEDOVOLNA. NIKOI NE TI E VINOVEN.
218
7
 
3
 
! Отговори
do 225 преди 12 години
Много *** логика или си мислиш че в Лондон през тия дни е имало свободен хотел около летището???
217
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За три дни се е.. мамата на българския туризъм за три години напред. Загубите ще бъдат огромни. Няма друга такава лумпенска държава.
216
4
 
13
 
! Отговори
до 213 преди 12 години
миии, човек като си купува билет до Лондон за 29 евро, много добре знае че не са му осигурени хотел и храна в случай на задържане на полета.
215
2
 
14
 
! Отговори
до мариана апостоло преди 12 години
Знаеш ли какво Мариана, първо научи думите на български и после коментирай!!! Ти си страшна нещастница и комплексарка. От къде знаеш дали хората работят и какво. Май те дразни факта, че хората плащат данъци, а ти не. Според мен Алма Тур трябва да купи нови билети на путниците, а не ние косвено с данъците, които плащаме да им платим превоза.Ако тебе това те устройва, значи си по душа роб. Перфектия гражданин на България, според политиката на управляващите!
214
20
 
6
 
! Отговори
mariana_apostol преди 12 години
Много мразя демагогиите особено за "нашите пари." .Много сте жалки с тези коментари.Я по-добре спрете да пишете, явно и не работите нищо, само си чешете езиците и дрънкате простотии.Омръзна ми от лузери.