Стоичков погва битите журналисти по съдебен път

Семейството не иска да измества фокуса от прекрасното събитие
30 авг 2016 10:30,
118
Стоичков погва битите журналисти по съдебен път
Снимка: архив, Bulphoto

"Не желаем повече да изместваме фокуса от прекрасното събитие и да пропагандираме тема за насилие, в която винаги ще има няколко гледни точки и различни мотиви. Въпросът от наша страна ще се решава не по медиен, а по юридически път".

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Това е становището на семейството на Христо Стоичков по повод скандала, в който фоторепортер и шофьор обвиниха футболиста, че ги е нападнал на сватбата на дъщеря си.

Съобщението беше предадено от тяхна близка приятелка, която го прочете в ефира на Нова телевизия.

Близо 100 души, гости на свадбата събират подписка за контра жалба, в която обвиняват екипа на "България днес".

Прокуратурата вече възложи на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и журналистите.

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе срещу Стоичков е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: бойжурналистистоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия, дето досега реваха, че имало законни начини за уреждане на отношенията, сега ще ревнат защо Стоичков търси защита от закона.
46
2
 
8
 
! Отговори
:@@@@ преди 7 години
Стига сте ни занимавали с този ***!!!!
45
2
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
А, стига моля ни занимавахте с културата или липсата на такава при тоя и оня ! Толкова ли е величав тоя селски конфликт, та не спирате цяла седмица ?
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вари го печи го - на *** мирише!
43
1
 
2
 
! Отговори
. преди 7 години
До Свидетел 42Да не говориш за друга сватба ? Щото тия въобще до манастира не сат стигнали, понеже от колата не са излезли. Или са влезли направо с колата в манастира и сватбарите са изтласкали колата на паркинга, където Ицата ги е метнал ?Обяд няма още, стига с това пиене.
42
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СвидетелКъв свидетел, кви ленти бре?
41
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
именно Стоичков измести фокуса на събитието и посрами дъщеря си пред цяла България...не че децата са отговорни за действията на родителите си...
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВелизарМария прилага гъвкавост и разширение на писмеността, това да нети е математика?!
39
7
 
14
 
! Отговори
Свидетел преди 7 години
Репортерите са виновни.Те проникнаха в манастира и почнаха да снимат.Бяха помолени учтиво да напуснат но Арогантния журналист каза с тон "неми пречи да си вадя хляба.Част от сватбарите опитаха да направят "параван" с гърбовете си и така да прикрият влюбонета двойка от обектива, но фоторепортера ги разбута ,възрастен мъж загуби равновесие и падна.След което се намеси Стоичков и след него тълпата .Изтласкаха печалбарите които останаха с празна лента и сега реват че нямат снимки които да продадат!!
38
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо избяга в чужбина? Хулиганите трябва да се задържат от органите на реда. Не може известност, пост или нещо друго да те поставя над закона. Ние нямаме нормално правосъдие и това помага на всички шмекери. Оня ден даваха един филм в който един се криеше зад дипломатическия си паспорт, но накрая полицая го ковна в челото и каза, че току що дипломатическия имунитет му е отнет. Това ли искат да се случва и тук.
37
3
 
17
 
! Отговори
Споко преди 7 години
Навремето един от Литекс май че беше , та така излезе да се саморазправя с един шофьор на жигула и си намери майстора!Отнесе бая куршуми от някакъв военен!Та и Ицката ще си намери майстора!
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do 36-ti e chovek nerazbra li che v BG democraciq NQMA , deistvat pravilata na diviq kapitalizam.
35
1
 
11
 
! Отговори
Велизар преди 7 години
Мария, Мария, сваТба, а не сваДба.
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БарЦелона скача и се петелчи само на слаби пичове , що не дойде да ми прави стойки на мен да го уцеля само един път. Що ги е страх ставаш и го мяташ.
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деянието на Стоичков е абсолютно същото каквото направи Волен Сидеров, дори по същия параграф от Наказателния кодекс. Но Сидеров го осъдиха, а Стоичков ще се отърве. Да живее демокрацията.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов ще го погали по главата и ще го оневинят! България! :)
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Davai Ice razplqskai jurnalqta , te samo senzaciqta tarsqt. Sledvashtiq pat mogat i kato terorist da te pripoznaqt. V BG nqma svoboden *** ima plateni pisarushki.
30
1
 
14
 
! Отговори
До пророк преди 7 години
Естествено че нищо няма да му направят , всеки ден сме свидетели на такива несправедливости!Такива като него са над закона в България!Мутра ни е Премиер , мутри са ни областните управители , мутри са ни и кметовете , какъв закон искаме!? А простотията е на почит!
29
0
 
8
 
! Отговори
Бо преди 7 години
То па една прокуратура, то па един съд ... те от ФБР идват да се учат от Районна прокуратура Етрополе.
28
3
 
13
 
! Отговори
:=) преди 7 години
само тъпия Стоичков може да е достатъчно т'ъп за да съди фотографи, че.. са снимали :)))) и зад Маями да живееш, *** пак ще си останеш т'ъп