Търсят се: Свидетели на счепкването на Стоичков

Прокуратурата води разследването за хулиганство срещу Камата
155
Търсят се: Свидетели на счепкването на Стоичков
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

Прокуратурата е възложила на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на в. "България днес". Това става ясно от прессъобщение на прокуратурата.

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Около 16:00 ч., на паркинга пред манастира "възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков.

Разпитан е и шофьорът Петър Димитров. Той заявил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Христо Стоичков с настояване да му предадат направените записи на телефоните си, след което му нанесъл няколко удари по лицето. Друг мъж се опитал да отвори задната врата на автомобила, където седял фоторепортера.

За да избяга, шофьорът потеглил назад, вследствие на което ударил друг спрял автомобил.

По разследването е разпитан като свидетел и фоторепортерът Борислав Тошев, който първоначално не предал на разследващия орган направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните увреждания на Петър Димитров, както и механизма на причиняването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахаххаа,ша умра!абе какви свидетели бре?полицая там стои и гледа,едвам го навиха журналистите да иде до колата да се намеси.каквато ни полицията,такава ни държавата,е ви свидетел,ченгето.
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква излезе тя?На обществено място може да се снима!На обществено място може да се стреля!Затова:Христо Стоичков - в затвора!Митьо Очите - на санаториум / А вече в нелегалност в чужбина/
115
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно е, че има доста пишещи за които Стоичков е идол за подражание. Колко сме пропаднали - да оправдаваме насилието и простотията и после ще се оправим. Народа оскотял, освирепял и опростял и Стоичков е еманацията на тази прослойка. Това е наестина представителната извадка на масовият българин. Искам един да видя този *** Стоичков да го направи всичкото това в САЩ или Испания. И нали е мъж случайно да скочи на средно едър българин на улицата, но без мутрите и полицията зад него.
114
5
 
1
 
! Отговори
Сс преди 7 години
На тия нагли папаряци само бой не стига .....
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Удри го в гърба да куца
112
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистчето кат е невинно що се крие като мишле и снима с телефончето а,да не го забележат нали? Че и нагло ще снимам пък казва,демек разбий ми устат Ицо,удряй зъби да хвърчат.После щяха да качат снимку и клипове във медията под предлог че са от независим източник и не носят отговорност ,е номера не мина и малко са ги ритали щот аз ПРЕБИТ човек не видях както писаха всичкаи нагли медии.Бой Ице ,бой да са научат
111
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА" Х.. СТОИЧКОВ :) :)
110
4
 
2
 
! Отговори
кои са ''с преди 7 години
КОШАРЕВСКИ , и ЛЕВСКАРИ !
109
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"-------------------------------Като го гледам как се е разкрачил ми става ясно колко е бил трезвен :) Сигурно на зиг заг и стигнал до колата :)
108
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Призовават се,всички Кошаревски свидетели да подкрепят Мамата,пък той обещава да не псува.Да не вярваш!
107
6
 
1
 
! Отговори
да уе преди 7 години
Да видях го, беше нападнал шофьора, вътре някакъв с камера пищеше ,,неееее с негоооо , неее с негооо'', модерния ляв беше извадил средния си и с него биеше шофьора в челото. Той обаче гледаше да избегне ударите с уста. Накра модерния ляв вика - мишкииии отворете устички и ги омаза с нещо бяло не видях какво. Като остана насаме вика на Пулев - дали най-накрая успях да разваля сватбата с тоя Хрвацки идииот. А мистър ,,продължаваме на пред'' каза евала баце , така и Кличко не ме е бил !
106
5
 
13
 
! Отговори
Шматко преди 7 години
Най-големият позор на Стоичков е че омжва дъщеря си за турчин ! Футболист символ на ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ ДАЛ ЩЕРКА СИ НА СКЪСАН ШНОРХЕЛ играл кючек под звузите на мюезин ! Това че не е възпитал щерките си и че незнаят историята е другият голям проблем ! Големият цирк беше че мачът бенефис бе да се покаже на бъдещият зет колко е бил велик тъста че туко виж зарязал снайката . И без това тя за мюсолманите е неверница и ще бъдат извергнати защото жените се считат за леки след като не са мюсолм
105
1
 
8
 
! Отговори
,,.. преди 7 години
Свинар!
104
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТи пък откога провидя помаци в Шумен? Да беше казал някой турчин - ок, ама ***...? И да има случайно някой из тоя район, то със сигурност е случайно попаднал. Така че, проверявайте си информацията преди да ги плещите. Колкото до "честния и доблестен български журналист", тия определения нещо не ми се срещат с оня *** от колекцията на свинската фамилия.
103
11
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
до всички Левскари !Всички които плюят с/у Стоичков са ЛЕВСКАРИ , ...... АМА ПИШМАН ЛЕВСКАРИ !Много злоба , много нещо , защо няма поне един футболист от Левски да прославя България , като Стоичков ?Какви са феновете на Левски ?Много харесват , когато отборът на Левски играе срещу МНОГО СЛАБ ОТБОР , И В СЪЩОТО ВРЕМЕ БИЕ СЪС 12:0 , и т.н. ,....А ПОСЛЕ ВСИЧКИ КУФЕЯТ :---КОЛКО СМЕ СИЛНИИИИ !?!? А извън България ,...ГОЛА ВОДА И КАЛ ПО ГрЪБО , КОЛКОТО ИСКАШ...
102
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Току що си идвам б Бг-то от Щатите за 1 седмица и чета за Ицата Стоичков, ехаа, абе, тоя по цял свят го знаеме какъв е кравар и говняр, тука какво му се връзвате да пишете за него, пускайте го в мръсната канализация
101
0
 
4
 
! Отговори
да ве преди 7 години
До анонимна.Понеже няма други новини !
100
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eeee koi znae kvo stanalo.pil 2 rakii. ,stanala,beljata..vseko cudo za tri dni
99
9
 
11
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Питам защо трябва да се занимава цяла България с това какво станало на една сватба?! Сватбата отмина.Младоженците на пътешествие, а ние се джавкаме за глупостти.Този крив, онзи прав
98
9
 
3
 
! Отговори
ДА ВЕ ? преди 7 години
И аз минах от там , но не ме биха , ...що ли ?