Селфита, клипчета... Стотици нарушения в новия тунел "Железница"

Засечени са и над 500 случая на превишена скорост
55
Селфита, клипчета... Стотици нарушения в новия тунел "Железница"
Снимка: БГНЕС

Новооткритият тунел "Железница" е първият у нас, който отговаря на всички параметри за подобно съоръжение. Той е най-дългият и най-скъпият и това явно предизвиква интереса на шофьорите.

Само за седмица камерите на "Пътна полиция" са заснели над 560 нарушения, като някои от тях са не само странни, но и много опасни.

Шофьор е засечен да кара назад в тунела, като се оправдал пред униформените, че така му "казала" навигацията. Други трима водачи си позволили да спрат в тунела. Шофьори и пътници пък излизали да си направят селфи или да заснемат клипче.

Иначе очаквано най-много са нарушенията за превишаване на скоростта в тунела, която е ограничена до 80 км/ч. Случаите са над 560 за седем дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: тунел железница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Чуден Тунел преди 2 месеца
Този тунел ако наистина беше завършен от Баце - нямаше да изглежда по този красив начин.
52
0
 
0
 
! Отговори
опетков преди 2 месеца
До Анонимен 37 Не е само в България. Навсякъде по света е така. Ограничение на скоростта при движение в тунел. Само диваците у нас още скачат по клоните, но малко по малко ще се цивилизоват.
51
1
 
0
 
! Отговори
опетков преди 2 месеца
До Обяснявам за вас Сме*шник, тунелът е изцяло проектиран и завършен при управлението на Борисов. Две години стоя неизползван, заради свлачищата преди и след него. Дадоха едни грешни 80 милиона, за да ги зкърпят криво ляво. До тук с "обясненията" ти.
50
1
 
0
 
! Отговори
опетков преди 2 месеца
До ГЕРБ Гл*упако, тунелът беше започнат и беше напълно построен от ГЕРБ и ББ. Срамно е, че Денков с чужда пита помен прави, като няма дори и минимална заслуга за строежа, нито партийката му. От кумова срама можеше да покани Борисов на откриването му. Две години ПеПейци се борят с едно свлачище и дадоха 80 млн за едно тунелче от 100 метра там. Голям срам. Толкова си могат.
49
1
 
1
 
! Отговори
ПП преди 2 месеца
Значи можело едно пътно съоръжение да не е скучно! Браво на ПП!
48
2
 
2
 
! Отговори
Това не е тунел. преди 2 месеца
Това е произведение на изкуството! Браво на Денков!
47
3
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 месеца
Ако беше при баце, тази новина щеше да звучи така: "Чисто новия тунел Железница е затворен за ремонт"
46
2
 
2
 
! Отговори
Е това е КРАСОТА! преди 2 месеца
Да ти е КЕФ да минеш от там! Продължавайте да строите такива красоти! Браво! Разбирам защо хората ходат да се снимат там.
45
2
 
2
 
! Отговори
Видими резултати ПП! преди 2 месеца
Уау! Този тунел е като картинка направо. Заслужава си да иде да се види. И аз ще отида, изглежда наистина като wallpaper на снимката, а вероятно на живо е и още по-красив. Браво на който го е завършил! Браво!
44
3
 
3
 
! Отговори
Обяснявам за вас преди 2 месеца
Тоя тунел при баце нямаше да има табла с посоки, странични знаци, ледове по тротоара, боя по стената и зелени светлини за изходите. А лампите нямаше да са от тези хубавите, които са сложили, а от евтините. И така, въпреки че всички тези неща ЩЕ СА ВЪТРЕ В ДОКУМЕНТИТЕ и ПЛАТЕНИ, няма да ги има, а парите ще са в чекмеджето на банкянския мафиот. За това не го искаме повече на власт. НЕЩО НЕЯСНО ИМА ЛИ?!
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако ,реално се събират ,всички глоби от нарушенията по пътищата ,половината от населението ,изобщо не трябва да работи !Парите от глобите ще издържат половината Държава !!!
42
3
 
6
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
До ПП-ДБ - И там ще режете лентички....... ако все още някой ви помни! Задават се избори, не че има между какво да избираме но вече се видя че в лицето на КИРчо и кокорчо можем да очакваме "кабинет на външните работи". Едва ли итново ще успеете с номерата за манипулация на машините
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ние сме за диктатура, иначе няма оправия. Вече сме в пълен разпад.
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Таман с глобите от нарушенията тунела, че се изплати за 2-3 години.
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Демокрацията е много повече отговорност ,отколкото свобода ,която тук е Свободия ! лъжицата е прекалено голяма за нас !На всеки му е ясно ,че те не снимат ,заради самия тунел ,като съоражение !
38
5
 
8
 
! Отговори
Ром без книжка преди 2 месеца
В тунелите карайте по-бързо (150-200), защото е опасно и ако карате по-бързо, съответно по-бързо ще излезете от опасната зона.
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В България където има тунел преди него има знаци 80 - Навсякъде. Аз влизам в тунела с 80км/ч и там започва голямото изпреварван. Изпреварват ме от ляво, от дясно.... Не са ме прескачали още, ленти се сменят фарове не се пускат.... Пълна лудница. Излизам от тунела, ускорявам до 130 (на магистрала ) и започва ръганицата. Толу па дето ме изреварва в тунела не може да се прибере 7 мин. и т. н .Как да няма 500 нарушения
36
4
 
8
 
! Отговори
Видими Резултати! преди 2 месеца
ПП-ДБ
35
3
 
11
 
! Отговори
ПП-ДБ преди 2 месеца
Тунела под Шипка ще е даже още по-красив!
34
5
 
10
 
! Отговори
Браво! преди 2 месеца
Продължаваме Промяната!