Защо точно CellumPay

Конкретните предимства на новата система за разплащания
4 мар 2013 13:58, Бойчо Попов
15
Защо точно CellumPay
източник: Getty Images News
CellumPay е нов продукт на българския  пазар,  който за първи път предлага на потребителите възможност да се разплащат и пазаруват през своя смартфон. Всички дебитни и кредитни карти могат да се съберат на едно място и да се използват за пазаруване от разстояние, през смартфона.
CellumPay е мобилно приложение, което  може да се инсталира напълно  безплатно на всеки смартфон  с операционни система IOS, Android скоро  и Windows phone.
Но защо да изберем точно CellumPay и какви са основните предимства на приложението:
Без посещаване на офиси при регистрация на апликацията;
Без онлайн заявки за получаване и работа с апликацията;
Без поръчка за доставяне на апликацията;
Без физическа употреба на пластики;
Без използване на пари в брой, дори и за зареждане;
Използване само и единствено на смартфона за плащане на сметки, услуги, покупки;
CellumPay работи с всички основни  видове дебитни и кредитни  карти в България и дава  възможност за добавяне в апликацията на до 16 карти;
CellumPay е приложим към неограничена  аудитория, без да е необходимо  да сте член на „определено  семейство“ и приложението да  е достъпно само в рамките  на съответната среда;
CellumPay МPIN се създава от самия  потребител и се съхранява само от него, не се издава или съхранява от доставчика на услугата;
Без изнасяне на каквито и да е лични данни в пространството извън смартфона;
Сваля се и се инсталира лесно и бързо;
Приложението CellumPay е безплатно. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: мобилни разплащания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
* преди 11 години
Защото в борда на директорите има бивш унгарски министър.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Защо точно CellumPay" Защото и те искат да забогатеят.ЗА ТОВА!!
13
0
 
3
 
! Отговори
коцето преди 11 години
Ало в Африка от няколко години има подобна система.Е сега помислете къде е третия свят - в България.Айде с здраве.
12
0
 
4
 
! Отговори
Скакауец преди 11 години
Вече ви плащат да рекламирате продукти чрез статии ли.ЖАЛКИ СТЕ
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния посредник между потребителя и търговеца,поредните таксички.
10
0
 
6
 
! Отговори
HCC преди 11 години
При виртуален ПОС трминал за плащане през интернет, от онлайн магазин, се прави редиректване към входна точка на банката. Така, клиента директно извършва плащането през ресурс на самата банка. В този случай няма проблем. При CellumPay има проблем, защото при оспорване на плащането, клиента може да попадне в "ничия земя", между банката и CellumPay. Тогава CellumPay ли носи отговорността и как, въобще не става ясно!При ПейПал е също ясно, но при CellumPay отново не...При 2checkOut също е ясно..
9
5
 
2
 
! Отговори
Kriko преди 11 години
Никога не бих платил през андроид или виндовс система на мобилен телефон .Имам доверие единствено на иос (ипад,ифон) за мобилни разплащане и не на последно място каква е сигурността на тези системи.Имам си пейпал , а там си има защита до 2000 долара и защита на сигирноста на клиента и винаги може да възразиш ако нещо не е както трябва....пазарувайте умно !
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направих регистрация, но почти нищо не мога платя, много е ограничено: пример само Виваком, а исках да заредя една Прима на приятел.
7
0
 
8
 
! Отговори
180 преди 11 години
Ясно е, че това са платени PR материали, но все пак идеята е да грабнете с нещо читателя, а не да се опитвате да го убедите, че сте по-добри от пейпал, защото това едва ли е така.
6
1
 
6
 
! Отговори
НСС преди 11 години
Добре CellumPay, работили сте, вложили сте труд, но в статията предимствата които описвате, не са в същност предимства. И сега връзките с банките при банкиране от мобилни устройства са криптирани, използват сертификати, токени и т.н. Кредитните карти си имат Секюр 3Д или еквивалентни системи за повишаване на сигурността. Какъв е смисъла за картодържателя, вие да му се навирате в отношенията с банката? Вие не предлагате нищо качествено по-различно или изгодно от ПейПал примерно!
5
1
 
3
 
! Отговори
СФ преди 11 години
Предвид степента на покритие на магазини и услуги ще пасувам. Когато започне да се доближава до степента на покритие на картовите разплащания може пак да се поинтересувам.
4
1
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
тия в Унгария се изложиха и тук ще се изложат
3
2
 
3
 
! Отговори
CellumPay преди 11 години
Сигурността както на системата, така и на картата, се гарантира чрез запазване само на половината чувствителни данни в телефона, а другата половина се съхранява отдалечено в сървъра на компанията. Двете половини данни се събират единствено в процеса на плащане от страна на крайния потребител след въвеждане на специален код, известен само на потребителя. Предимството за него е, че няма да се налага да подписва нов договор с банка или мобилен оператор.Данните са криптирани, като има двойна защита,дори да има хакване на смартфона - там е само половината криптирана информация. Другата е в сървъра
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква сигурност ми гарантира Целум Пей? Нима добавянето на номера на карти в телефона не изпраща данните в интернет? Къде се съхраняват тези данни? Защо да ги споделяме с ЦелумПей след като можем да си ги държим в портфейла на сигурно???
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...Защото те ви плащат за рекламата.