Чаши и яйца в предизборен полет

Яйце полетя към кандидат-депутат от ГЕРБ, той строши чаша пред Бареков
7 май 2013 20:09,
292
Чаши и яйца в предизборен полет
Снимка: TV7

Яйца и чаши полетяха по време на предаването на TV7 ”България избира”, а малко по-късно ГЕРБ обявиха, че прекратяват участията си в телевизията. Те не я назоваваха директно, а наричайки я „свободната телевизия”, заигравайки се със слогана на медията. Скандалът започна, след като от събралото се на открития дебат множество полетя яйце по кандидата за депутат от ГЕРБ Доброслав Димитров.

Напрежението по време на целия ефир беше осезаемо, докато се изказваха кандидат-депутатите се чуваха постоянни освирквания и обидни скандирания.

Пред зрителите  се размениха обиди, като Доброслав Димитров обяви, че привържениците на ГЕРБ са си отишли, защото са възпитани и обвини хората на площада пред ”Александър Невски” в агресия.

Водещият Николай Бареков прекъсна предаването за реклами, за да се успокои напрежението след полетелите яйца.

Малко по-късно от телевизията разпространиха пресинформация, че Доброслав Димитров е строшил чаша в краката на Бареков и му изкрещял ”Ти нормален ли си, бе?!”. На видеото тази част от спора не се вижда, но на снимка, разпространена от TV7 са запечатани действията на Димитров.

"Свободната" телевизия премина всички граници в опитите си да се включи активно в подкрепа на определени политически сили в предизборната кампания. Моралът на "свободния" журналист е нравствена категория, която няма как да си купиш, нито да откраднеш от някого”, заявиха в позицията  ГЕРБ.

”ПП ГЕРБ участва във всички "свободни" предавания на "свободната" телевизия от уважение към зрителите и опонентите си, спазвайки правото на Етичния кодекс на българските медии да осигурят всички гледни точки.
ПП ГЕРБ заявява категорично обаче, че от този момент нататък абсолютно свободно прекратява медийните си участия в  "свободната" телевизия и категорично отказваме да участваме в зле ежисирания сценарий на "свободния" журналист в подкрепата на "свободната" българска опозиция. Очевидно "свободният" журналист е неспособен да осигури и организира свободното протичане на разговора в своите предавания. Благодарим на "свободната" телевизия, за това, че сама опроверга себе си и доказа, че се самоцензурира според интересите си”, допълниха още от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
1
 
17
 
! Отговори
Никола Петков преди 10 години
"В България не бият"Но в България нямаме стойностна журналистика ...обективна , безпристрастна ,коректна , търсеща две независими мнения............
192
1
 
17
 
! Отговори
GLARUS преди 10 години
BAREKOV, byaha te nerekli "robinzon" ,ya si saberi parzalite i ednoposochno izchezni njakade na nobitaem ostrov!!!
191
3
 
15
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Не е добре тази практика - от "осанна", да се отива в "разпни го", но явно по-друг начин властта не може да се смени в нашата псевдодемократична държава.
190
3
 
25
 
! Отговори
ЗА СВЕДЕНИЕ преди 10 години
видяха и го по СNN... ВИДЯ СЕ КОЛКО СТРУВА ПАРТИЯТЯ НА ГЕРБЕРИТЕ!
189
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Haho, мноого си *** бате.. това дали нещо е давано по ТВ или не, дали от Бареков или от някой друг, дали е гледано или не, няма никакво значение.. важното е, че нещо се е случило, важни са и причините, важни са и потърпевшите. Един умен човек ще направи анализ, ще си направи изводите, ще предприеме действия при нужда.. а глупавите ще драскат глупости по форумите..
188
13
 
22
 
! Отговори
Haho преди 10 години
Е кво толкова станало?!?!Чудо голямо-1-во : ТВ7 кой го гледа???-Много малко хора. 2-ро : Кой е и какъв е Бареков-*** и лъжец.3-то- на кого му е интересна сценката??? -На някой дърт комсомолец примерно.Така че спрете от ТВ 7 да си правите реклама на гърба на хората и спрете да си просите пари от рзни партийки
187
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквите от партия ГРОБ показаха, колко пари струват. Май най-добре ще е да ги пратят на село да садят и отглеждат тикви, та да си избиват агресията с полезен труд.
186
7
 
16
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
ЧЕРВЕНА МОХА.
185
7
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
ЧЕРВЕНА ПОДМОЛНА *** .
184
0
 
25
 
! Отговори
учителка преди 10 години
Не се пише МОХА, а муха. Май не си ходил на училище, липсва ти начална училищна подготовка.
183
0
 
20
 
! Отговори
ядосан преди 10 години
Забравих да ти кажа, че си се наел за пари да плюеш и си готов ти майка си да продадешза да сипеш лъжи и плюнки за жалките 20 лева на ден!
182
1
 
25
 
! Отговори
ядосан преди 10 години
Баси и надъханият анонимен гербарист! Изписа десет коментара с яд и лъжи като един Матросов на Амбразурата да пази и оневинява бандата разбойници наречени Герб!Смешен си, подхлъзнал се и паднал!!! По-смешна лъжа не съм чувал и виждал!Скрий се, бе ***!!!
181
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА СИ ПРИЗНАЕ КОЛКО ПАРИ ВЗЕ ОТ СЛАВИ БИНЕВ.
180
5
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
бареков пионката на дпс.
179
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя бареков в предаванията си само провокира хората и ги настроива един срещо друг.
178
8
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
СКОРО СЛАВИ ТРИФОНОВ ЩЕ ВЗЕМЕ НА РАБОТА БАРЕКОВ .КАТО КОМИК В НЕГОВОТО ШОУ.
177
11
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
АЗ ГЛЕДАХ ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ .ЧОВЕКА СЕ ПОДХЛЪЗНА ОТ ХВЪРЛЕНИТЕ ЯИЦА ПО СЦЕНАТА .И НЕСАЗНАТЕЛНО ОДАРИ ЧАШАТА ПРЕД НЕГО .И ТЯ ПАДНА ТОЧНО ПРЕД ВОДЕЩИЯ.НЕЗНАМ ЗАЩО ВОДЕЩИЯ ИЗЛЪГА.
176
1
 
26
 
! Отговори
бях там и видях преди 10 години
злобата и омразата на този Гербер първо към хората дошли да си кажат думатаи после как ескалира върху водещия!И наистина, защо нямаше полицаи, които да ни охраняват от разбойниците!?
175
1
 
25
 
! Отговори
човик преди 10 години
Отказали са полицията да охранява дебата, по нареждане на Боко с цел да злепоставят медията, амане предупредили своя главорез и той вампиряса да хвърля чаши по водещия, за да го обиди и унижи,разбойническата порода на л.йняните гербаджии лъсна. Да не забравят, че който тръгне на война с медиите,е обречен на тотална загуба!
174
4
 
16
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 10 години
...ОПААА ОП ОП...БУЗУКЯ...БАСИ *** ТАКА БАЦЕ РАЗБИВАШЕ ШАМПАНЯЦ У БАГЕР...!