Силата на обвинението срещу Алексей Петров нараствала

Цветан Цветанов обеща още разкрития около "Килърите"
Обновена: 18 окт 2010 11:38 | 15 сеп 2010 09:40,
199
Силата на обвинението срещу Алексей Петров нараствала
Снимка: БГНЕС

"Много са нещата, които се изприказваха във връзка с евентуални заплахи, и че “Октопод"-ът вече се е разпаднал, и е станал друг вид морско животно, но това, което мога да ви кажа е, че силата на обвинението и доказателствата са нараснали в тези месеци на разследване".

Това каза вътрешният министър Цветан Цветанов пред bTV.

Още по темата

По думите му фактът, че в края на месеца ще бъде внесено обвинение по част от това, което е извършено от Алексей Петров и групата около него, дава достатъчно основание да се смята, че нещата се движат в правилната посока.

Израстването на Петров не става без подкрепата на държавата и на съответни лица и институции.

Това заяви министърът, попитан дали бившият агент е имал достъп до секретна информация, издадена от самата ДАНС по времето, когато е започнал престъпната си дейност.

Ще се отнася до здравословното състояние на Алексей Петров, Цветан Цветанов заяви: „Жив е, добре е, не е паднал, не е бит”.

Вътрешният министър коментира и развитието на разследването по „Килърите“.

От думите му стана ясно, че към момента не се работи по версията те да са извършили убийството на Боби Цанков. Цветанов увери, че разследването по „Килърите“ върви изключително добре и скоро ще станат ясни имената на другите убити, поръчители и участници в престъпната група.

“Направил съм остра забележка на пресцентъра”, каза Цветанов относно материала, който беше разпространен от МВР със задържането на брата на зам. окръжния прокурор на Перник.

Той определи обвинението, че служители на ГДБОП са откраднали пари от апартамента на арестувания, като несъстоятелно. 

Министър Цветанов поздрави всички ученици, първолаци, учители и родители с първия учебен ден.

Той препоръча на родителите да обръщат повече внимание на проблемите на децата, защото това е гаранция за техния бъдещ успех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
0
 
! Отговори
ejhfxmmi преди 12 години
99Ar1z , [url=trhdwpvyifsa/]trhdwpvyifsa[/url], [link=olfpiwhastbp/]olfpiwhastbp[/link], lftpiazonocp/
171
0
 
0
 
! Отговори
Keesha преди 12 години
Good point. I hadn't thuohgt about it quite that way. :)
170
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
iavno izkat da se otarvat ot drygaria aleksei petrov vseki koito si izgraei roliata v bg svarshva po tozi nachin ili po razlichen takiva hora se narichat byshoni kato izgori se smenia i se slaga dryg bez da znae che go ochakva sashtata ychast ,ako ne beshe se razprikazval do sega shteshe da go ytrepat sega niama nakade shte se tarsiat drygi metodi za agoniata my.
169
0
 
4
 
! Отговори
Граданин за ЕРБ преди 13 години
Цецко на Бойко: "Силата на обвинението срещу Алексей Петров нараствала"...силата нараства, и скоро след редица падания от леглото в килията си, Алексей ще се самообеси без да иска от стесиран от силата на обвинението. Така от широкоплещестия гръб на Бойко, ще падне бремето от компроматите на бившия му ортак...
168
0
 
2
 
! Отговори
ASI преди 13 години
SVETANOV NEZNAM KAKVO NARASTVA,AMA TI IMAW NYZDA DA TI NALEIAT NEWTO Y TIKVATA GROZNA.
167
0
 
1
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Ваньо недей така да наричаш политическите си партньори.На времето Бойко викаше на Иван Костов Гаргамел. :D
166
0
 
12
 
! Отговори
гаргамел преди 13 години
Цецо Багера в главата прилича на клитор на бабичка
165
0
 
9
 
! Отговори
HOB CBET преди 13 години
Цецo , ама ти наистина ли си бил папкo или паткo нoсестеля, бе?каква сила нараства? Всека сила пoражда прoтивo сила. ИСТИНАТА треа да нараства, защoтo лъжата мoже да се oбoри единственнo с истинатаАма сте *** и тия oкoлo тебе. Кoга гo арестувахте и oт кoга нараствате? еми щoм дo сега нема нищo значи дo сега Октан Алексей Бей е невинен!.акo и след нoвите oбвиненя се oкаже, че прoдължавате да нараствате oт ЕУ ще ви oбвинят че oтглеждате и развъждате психo марихуана.стегни се, баща ти е бил шофьoр на прoфесиoнал, се нещо те е научил. стига с тиа пожарникарски сирени за жсека неизгасена кибритена клечка.
164
2
 
9
 
! Отговори
до Цвъцко преди 13 години
Нараства разочерованието от теб ''ПАВИАН ЦЕЦУЛОВ ИНТЕРЕСЧИЕВ'' ,поне днес да бе уважил децата и да бе се скрил!!!
163
0
 
17
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Не е точно така. Заблудиха народа с полулизъм. На хората им писна от празни приказки и се разочароваха много бързо.
162
2
 
2
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Като чета коментари като 180, и аз губя надежда. То народа е яко затъпял и изпростял, а ние искаме умни и кадърни политици - предлагането според търсенето.
161
1
 
4
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Да де, но ако излезе. Вече започвам да се съмнявам, че това ще стане.
160
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цуци, братко, дори и тенекия на дупето няма да те спаси от дълбоката оран, която те чака, щом Багерчето излезе и се сети първо за теб ":)
159
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес няма ли новина за Боко Тиквата?Докога ще ви чакам????
158
0
 
8
 
! Отговори
Ели преди 13 години
А аз не се надявам ,за голямо съжаление .Денят си личи от сутринта .Трябва як ремонт на кабинета .
157
0
 
7
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Някои неща оценявам ,но други -не. За Плевнелиев съм за. Но една птичка нали знаеш....... Най -важното министерство е това на финансите ,куца ли там ,куца цялата държавата. Няма ли пари ,няма добра политика. Няма ли добър финансист ,няма и държава. Хората не искат октоподи ,а работа. А за да има работа ,трябват инвестиции ,стимули за бизнеса и добра среда ,ясни правила. Всичко това липсва в момента. Говори се разпосочно ,менят се мнения , има скандали всеки ден. Кой би дошъл в тази държава.
156
2
 
1
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Силно се надявам до края на този мандат да се появят по-умни и компетентни хора, които да поемат нещата. Надявам се поне оценяваш това, че сега се опитват да правят нещо, макар и да не си съгласна с правилността на посоката.
155
1
 
1
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Разбира се, че икономиката няма да тръгне изведнъж. Аз съм го казвал и на други хора в този форум, които мислят че сляпо подкрепям ГЕРБ - не одобрявам това, че дават приоритет на дейността в едни министерства, а в други не че ги затапват ами по-скоро не обръщат внимание на инертността. Борисов досега трябваше да е настъпил здравното по шията и да иска резултати. Виж един Плевнелиев например какво прави. От такива имаме нужда в повече. Понякога амбицията е по-нужна от компетенцията - в началото
154
0
 
5
 
! Отговори
Ели преди 13 години
На този коментар ти сложих плюсче / Съгласна съм ,че българинът обича да се оплаква. Национална черта .Но сме свикнали . Не става въпрос дали пазарува в мола или в супермаркета ,а за цялостната погрешна политика във финансовата сфера. Колкото повече бизнес ,толкова повече приходи ,толкова повече по-богати българи. А акциза на горивата ,чел ли си статистиката ,че имаме най-високи цени на дизела , на лекарства ......... дори и на храна. Но хайде - при храната си е пазарна икономика.
153
2
 
2
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 13 години
прочетох на кратко писаното от проф. петков, няма нищо общо с това което излиза в гоглето ако се напише doing business ewi. червената машинария за пропаганда работи на пълни обороти :))) в това сте новер едно!!!