Слюнка издаде двама, закачили нацисткото знаме в Пазарджик

Флагът бе прикрепен на комин в града преди две години
Обновена: 14 дек 2011 13:13 | 14 дек 2011 12:52,
100
Слюнка издаде двама, закачили нацисткото знаме в Пазарджик
Ден, след като знамето бе качено, двама алпинисти не успяха да го свалят. Снимка: pazardjik.com

Окръжният съд в Пазарджик даде ход на делото за закаченото преди две години на комина на една от фабриките в Пазарджик знаме с нацистки кръст.

Подсъдими по делото са Стефан Механджийски и Атанас Кръстев. Те са обвинени в това, че през нощта на 19 срещу 20 април 2009 година са закачили хитлеристкото знаме на комина на бившата фабрика "Сила".

Ден след като знамето бе качено, двама алпинисти не успяха да го свалят, наложи се специалисти от ДОТИ да използват пушка и с изстрели да го повалят на земята.

Намесата на антимафиотите се наложи, след като се оказа, че върху знамето има и поставен знак, който предупреждава, че ако бъде дръпнато, ще избухне бомба.

Механджийски и Кръстев са заловени по ДНК, извлечена от слюнка по възелчетата на белите конци, с които те завързали свастиката към знамето.

Двамата днес признаха пред магистратите деянието си и се споразумяха със съдебния състав за съкратено производство.

Прокуратурата пък пледира за осъдителни присъди – пробация.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
9
 
! Отговори
JSDG преди 12 години
Абе защо не изследват ДНК при апартаментите обири, автокражбите, кучешките изпржння, драскането на сърп и чук, а се активизират само като видят свастика. Нещо ги тревожи май. Покой не им дава това, че някой има свастика в сърцето си.
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свастиката е най-древния и най-разпространен символ сред човечеството. Какво като някой си Адолф Шикългрубер го е ползвал!?
90
1
 
15
 
! Отговори
new koz преди 12 години
Ако обикновен човек изпадне в нужда(ограбен, бит или др.), никои пръста не си помръдва. За подобна детинщина дават от нашите пари хиляди левове за днк, скапани полицейски ***!!!
89
2
 
22
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Прекрасна гледка !!!
88
6
 
38
 
! Отговори
Куките за смях :) преди 12 години
Ушев - ***,Фюрера на власт!
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
pak li sedna pred ogledaloto be psihar
86
0
 
2
 
! Отговори
до 86 87 преди 12 години
Сега отново ще ти обесня, че си плиткоумен и комплексар с никакви социални контакти На два пъти пишеш, че спираш да пишеш тук и след това отново почваш да правиш самоанализ на себе си преписвайки го на мен. Ето и доказателството - "май май имаш проблеми с последната дума" Коментарите ми ли те накараха да пишеш отново пъпчо или това, че искаш да разбереш повече истини за теб:) ? ако можеш да спиш без хапчет" По-добре отиди при някое детенце да ти каже някой нов лаф :D Жалка картинка :-*
85
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
готина дискусия гоуем смех
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки санитар в психодиспансера би потвърдил думите ти. Само че аз нямам причини да те пазя да не се разстроиш, затова и не се правя че си прав ... Както казах, докато не разлаеш кучетата, може и да не откриеш бясното.Наздраве, аз вече замезвам. И лека нощ, ако можеш да спиш без хапчета.
83
0
 
3
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
Това за топлото и клавиатурата, ти първи го спомена, явно много си мислил по въпроса. Дотук - колко - сигурно има 30 коментара - само се повтаряш и всичко, което можеш да измислиш, е като те жегне нещо, да го повториш по мой адрес. Е няма да кажа, че не съм го виждал вече по форумите :)Аз какво съм ти виновен, че висиш по форумите - а ако си чувал нещо стотици пъти по свой адрес, най-вероятно е истина ...
82
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
браво на тези пичове
81
0
 
2
 
! Отговори
do 83 преди 12 години
Еми самият признаваш, че си седиш на топло зад клавиатурата си дефакто си *** :)Като ти гледам *** коментари просто няма как да не те нарека комплексар и нещастик, просто виждам през теб :) Всеки първокурсник който учи психология би потвърдил думите ми :)И да ще продължавам да те наричам, всичките ти писания съм ги срещал стотици пъти по форуми "обзалагам се, разлаях, гледам сеир, дразниш първосигнален" :D Ей мишке върви се погледни в огледалото и спри да избиваш комплекси в нета
80
0
 
2
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
а ти самия до кога ще обикаляш наоколо :Р май май имаш проблеми с последната думакомплексар/ограничен да не го чуваш за себе си често, че ти е постоянно в репертоараи забележи, нито дума не съм споменал за права ... ти си тоя дето говори за висше право и съдаз с права не се занимавам, просто разлаях кучетата, да гледам сеир... а ти много се пениш, за някой дето си е на топло зад клавиатурата
79
0
 
2
 
! Отговори
do 80 преди 12 години
Ei LAINAR ZATVARQI SI USTATA I NE SE ZAQZDAI S HORATA.....
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
79 що за *** въпрос и елементарни разсъждения
77
1
 
2
 
! Отговори
до77 преди 12 години
Ех комплексарe :D Ти нали няколко пъти написа, че повече няма да пишеш повече или ти се накърни самочуствието на интернет боец защитаваш правата на неоправданите ? :DПрав си за чуството, наистина е превъзходно да забиваш някоя праволинейна гъба :)
76
1
 
14
 
! Отговори
ааааа преди 12 години
ДНК.... а как разбраха че са точно тия двамата за да вземат проби от тях и да ги сравнят с тия от конците? :) на балъци ли ни правят тия милиционери хаха , аз като нямам отпечатъци в полицията,не съм регистриран нито за кражби , дрога , абе за нищо и ако направя нещо по какво ще ме хванат ? пак ли по ДНК
75
2
 
27
 
! Отговори
краси преди 12 години
Тези момчета да не са убили комина, че и ДНК са изследвали.
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пич, нямаш си представа колко ми оправи настроението тази вечер. Нищо не може да сравни с удоволствието да дразниш някой първосигнален тип, особено ако има с кого да се обзалагаш каква ще му е следващата реакция. "Когато съдим боко ти отново ще седиш зад компютъра - комплексар" - айде стига с изповедите - гаргите няма да ти се вържат
73
2
 
25
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Браво Петре (75) напълно те подкрепям. А Хитлер сега много липсва на Европа,напълни се континентът с ***,няма кой сега да ги превръща ***.